Viac orgazmov po sebe

sszuzu8
26. dec 2023

Ahojte poprosím nejaké rady. Mám nového priateľa teší sa ako malé decko vždy keď ma privedie k orgazmu niekedy to ide v priebehu pár minút niekedy sa mi nedá. Je to väčšinou ťažká práca pre mňa sústrediť sa aj napriek milión rušivým podnetom a on by si prial aj viackrát po sebe ale to sa nedá. Maximálne sa mi podarilo v rozostupe asi pol hodiny ale hovorím totálne vydrety orgazmus kŕče v nohách spotená hlava dakde v galaxii na chvíľu som ani nič nevidela. Prečo to niektorým ženám ide ľahko? Pri sexe mi to nerobí nič neviem sa sústrediť na klitoris keď mám niečo dnu.. Som divná? Trápim sa dosť v tomto. Aj keď na nasýtenie mi stačí aj jeden ale rada by som objavila to čaro multiorgazmov. Nejaké rady?

beata_k
26. dec 2023

@sszuzu8 Ved si si sama odpovedala. Mas milion rusivych podnetov. Orgazmus zeny sa deje v hlave. Musis sa naucit nemysliet na nic len si to uzivat

januska12323
26. dec 2023

Prestaň myslieť na hlúposti a užívaj si okamih. Buď to príde alebo nie dajte sa obaja do pohody. Sex nie je športová disciplína.

marseillefan
26. dec 2023

Sú ženy jednoorgazmické... a sú ženy mutiorgazmické. Ty si zjavne jednoorgazmická a tvoj priateľ to bohužiaľ musí rešpektovať. So svojou ženou som 20 rokov, máme toho neskutočne veľa odsexované a jedno viem určite - po orgazme je odpísaná a nič ju už nevzrušuje. Môžem robiť čokoľvek, môžem sexovať aj ďalšiu hodinu a bude jej to už len nepríjemné... vysvetli to svojmu priateľovi a neskúšaj niečo, čo je aj tak nemožné.

pkgirl30
26. dec 2023

súhlasím s odpoveďami vyššie, sex má byť zábava a nie rátanie orgazmov

hipuska
26. dec 2023

Kúp si nejakú sexuálnu pomôcku. Vibračnu. Pôjde to ľahšie a hlavne bez tej námahy

jaskolka
26. dec 2023

A načo ti je "čaro multiorgazmu?" Ked píšeš, ze ti stačí úplne aj jeden? Veď sex nie je športová disciplína, kde musíš počítať výkony.
Každá žena a každé telo je iné, nevidím dôvod trápiť sa pre to. Sú ženy, ktoré už po vyvrcholení nechcú žiadne iné vzrušenie a je im to až nepríjemné.
Orgazmus dosiahneš, uspokojenie tiež, tak potom o co vlastne ide?

maria1989
26. dec 2023

@sszuzu8 daj mu vibracny kruzok a cakaj.

gipsy11
26. dec 2023

Šatka na oci ... A kusok Fantazie .. a uvolnit sa a nicomu sa nebranit