Strach z intímnosti

26. okt 2021

Ahojte, som po druhom pôrode a keďže mi skončilo šestonedelie chcela by som pomaly oživiť náš sexuálny život, problém je však v tom že mám strach z bolesti. Po prvom to bolo tak isto ale vedeli sme si nájsť čas a ísť na to pomaličky ale teraz to nejde. Pri dvoch náročných deťoch večer bojujeme s únavou a keďže cez deň spí len mladší tak to nejde . Staršieho vzhľadom na situáciu nemáme kam dať takže ani rande neprichádzajú s úvahy. Nejaké nápady ako to prekonať ? Nerada by som vedľa manžela iba žila ako kamarátka aj keď viem že je to problém v mojej hlave

clodika22
26. okt 2021

Myslím, že muž bude mať k tomu pochopenie, skúste dať staršieho k starkým hneď budete mať viacej priestoru pre seba a aby ste na to išli pomalšie.

silvusias
26. okt 2021

Treba si len nájsť na seba čas a ono sa to pomaličky zmení. Chápem, že je toho veľa, stále je čo robiť a už sa do romantiky večer púšťať nikomu nechce. Skúste si naplánovať niečo a prispôsobiť tomu denný rozvrh. Že by ste mali celý deň taký kľudnejší, aby ste večer neboli úplne vyčerpaní.

janickacrazy
26. okt 2021

Tak popros kamarátku, aby ti staršieho zobrala von na ihrisko v čase, keď malý spí. Alebo si cez deň pospi ty s malým, aby si bola večer čerstvá. Určite niečo vymyslíte. Keď sa chce, všetko ide.

mareri
29. okt 2021

určite to pochopi. Ale ked sa budeš chciet trochu uvolnit, budeš si musiet pomoct nejakymi dobrymi afrodiziakmi