Pokec - mladé baby

28. jan 2023

Ahoj, ja som vybehla teraz poslednu dobu na pokec. Nikdy som tam nebola poriadne a tieto tri dni mi bohato stačili. Všetci ti muži a správy - veľa ich malo fotky na profile a veľa mi ich poslalo aj do správy - vypadaju úplne tak bezne. Ako ľudia čo stretneš v obchode,na ulici. Mala som tam uvedený vek, som dosť mlada (aj vyzerám mladšie) možno preto písali. Ale keď som si tak uvedomila, že takých ľudí stretávam bežne na ulici a v autobuse a to keď niekto na mna pozrie na toto mysli? je to vcelku nechutne. narážam na x ludi čo mi napísalo, že mladé baby ( dostala som všelijaké prezývky na to že som mlada) ich veľmi priťahujú a lákajú. a tých ľudí je fakt niekoľko.. isto, veľa z nich ma ženu doma a veľa z nich malo záujem o všelijaké sexuálne praktiky alebo stretávanie sa za účelom do restiky na kávu atd. a všetko za peniaze, sú si vedomí že mlada by isto nešla len tak na kávičku. dosť zaujímavý svet, zvrátený svet.

bajka16
28. jan 2023

Nevieš si ani predstaviť, čo všetko majú chlapi v hlave. Obyčajní chlapi. Úplne zvrátené veci. 🤷🏻‍♀️ Lepšie je nevedieť, nezisťovať.

autor
28. jan 2023

@bajka16 to ma práveže dosť dostalo. ti chlapi nevyzerajú ako nejaký uchalaci alebo neviem jak. ale úplne normálne

liljana
28. jan 2023

Anonymne ludia stratia zabrany, pozri na siete, co vsetko ludia dokazu povedat pod ruskom anonymity, aj zazelat smrt. Tak preco na zaklade jednej stoky a zvlastnej formy spravania pod ruskom anonymity ides skatulkovat vsetkych ostatnych? Nehovoriac o tom, ze kolko luzerov je tam, o ktorych nikto nezakopne a takto vyjadruju svoju frustraciu. Chod von si zasportovat a ries normalny realny zivot, nie pokec.

pininka1
28. jan 2023

Chodia tam aj normalni, len sa to treba naucit selektovat,hlavne ked chce hned v prvej sprave fofky a pod.

jaond19
28. jan 2023

Ja mam pokec uz pomaly 20rokov, chodim tam len kvoli mailom, za tie roky som na ten mail zaregistrovana asi vsade kde sa len dalo a nechcem to uz menit, no to co mi obcas pride do spravy aj napriek tomu ze som davno neatraktivna cielova skupina (na profile to dokonca mam, vek 36 a ze mam 3 deti a ziadny zaujem), mi dviha zaludok....

yvanielka
28. jan 2023

Pozri si dokument "V sieti"

janickacrazy
28. jan 2023

No oni to píšu aj starším babám, proste všetkým a čakajú, ktorá sa chytí. Dokonca aj kolegyni na dôchodku, proste musíš to brať s rezervou.

brembo
29. jan 2023

Ale veď na pokeci je 90% mužov úchylákov. Celý pokec je už len skladisko úchylákov,úchyláčok,zúfalcov a zúfaliek. Len veľmy málo ľudí tam chodí kvoli písaniu si zo zotrvačnosti

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
yallaw
18. jan 2024

to dobre poznam, tiez mam profil na pokeci a som mlada aj ked je pravda ze tam dlhsie teraz nechodim ale volakedy som byvala dost aktivna a 99% len na skle a aj ked ma clovek v profile ze na rp neodpisuje aj tak dostane denne desiatky nadrzanych sprav a z toho 90% od dedkov, muzov co ani nevyzeraju na prvy pohlad ako uchylaci a vzdy potom nadtym rozmyslam ze dpc tieto nechutne hovada mozu byt kludne ludia z mojho okolia, kludne to mozu byt zenaci co maju deti v mojom veku, reprezentativne manzelky a hraju sa na stastnu rodinu a kazdu nedelu sedia v kostole a je mi zle, proste som znechutena z muzov celkovo, socialne siete zmenili moj pohlad na muzov este viac k horsiemu ako to bolo doteraz. predtym som to brala ze muzi su fajn a je len par jednotlivcov co niesu normalni ale teraz je to presne naopak... a nie socialne siete robia z muzov uchylov alebo porno ci ine zeny, proste muzi uchylaci su (90%) a maju to zakorene v dna asi a socialne siete ako pokec kde si myslia ze su zahaleni ruskom anonymity im poskytuje utocisko. btw, mat uchylku je v pohode ale byt maniakom nie. to len pre tych coby mi pisali "kazdy ma nejaku uchylku"
a nie ani nehadzem vsetkych muzov do jedneho vreca, nastastie ich poznam par co su v pohode ale podla mna poznat fajn muzov by mala byt samozrejmost a nie to brat ako zazrak. 🙂