Muž odmieta sex

2. jún 2023

Ahojte, môj muž mi včera priznal, že nemá absolútne žiadnu chuť na sex. Nespali sme spolu 4 mesiace, vlastne od pôrodu by som to spočítala na jednej ruke. Ja som síce počas tehu pribrala, ale po pôrode som bola do roka hneď na svojej váhe. Žiadne iné vysvetlenie od neho neviem dostať, len to že proste tá chuť tam nie je a vôbec nemá chuť to nejako riešiť. Drží má v tomto vzťahu len to, že máme spolu krásnu dcérku, ktorú nadovšetko milujeme obaja. Ale pýtam sa občas, či sa toto sa znášať ešte dlhšie? Predtym sme mali sex stále a pravidelne a bol úžasný. No teraz aj keď bol, rýchlo to odbil aby mal pokoj. Nemám sa komu zdôveriť, preto píšem sem. Možno má inú, možno sa uspokojuje sám, ja neviem. Ale už som z tohto stavu tak zúfalá, že neviem ako ďalej. Rozísť sa? Alebo ostať? On má 33 rokov ja 28. Myslím, že sme stále mladí, aby bol náš sexuálny život takto natom zle, ako je.

isadoraisa
2. jún 2023

zober ho na vylet vo dvojici, vela sa s nim rozpravaj, zvadzaj ho na vylete. Ked ani tam nic, tak vazny uprimny rozhovor. Ak nic z toho nepomoze tak dovidenia, naco sa trapit.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
milanemila
2. jún 2023

Ak nemate vo vztahu ziaden problem a ani tam nie je nikto treti a naozaj proste iba nema chut, tak moze ist o pokles testosteronu. Normalne mu ho moze lekar po vysetreni hladiny predpisat. U kazdeho to moze prist v inom veku, zpravidla po tridsiatke klesa a zalezi aku hladinu mal predtym.

nikol789
2. jún 2023

Moj muž prestal mat chuť lebo bral lieky kvôli zdravotným ťažkostia. Lieky boli fakt silne a vedľajší účinok bol práve tento. Prešlo to až keď ich prestal brat.

nikpa
2. jún 2023

Nie, nedá sa takto dlhodobo fungovať a keď si to muž neuvedomuje tak mu treba povedat, že časom budeš nútená hľadať inde to, čo nenájdes doma. Lebo prístup, že on to nechce riešiť, hovorí že mám náš vzťah v paži. Pomôže jedine komunikácia a treba nájsť problem prečo sa zrazu tak zmenil. Sama to nijako nevyriešis.

lelelienka
2. jún 2023

Pises, ze ta drzi vo vztahu len to, ze mate spolu dcerku. Nezmienujes sa o ziadnych inych citovych vazbach. Takze predtym ta v nom drzal len ten sex, co ste mali? Prepac, ale to potom nebol plnohodnotny vztah….

mamkalentedkova
2. jún 2023

Dôvodov môže byť veľa .Muž môže mať zdravotné problémy .Neviem ,či si otehotnela plánovane..lebo aj neplánovane trhu vie byť pre chlapa veľká prekážka .Ak bol zvyknutý aj počas tvojho tehu uspokojovať sa sám ,skrátka spohodlnel .Má to raz dva pri nejakom videjku a nemusí sa namáhať ,tak mi to skrátka nechýba .Výsledok je pre neho rovnaký ,tak čo bude okolo toho robiť nejaké ceremónie .

1didiana1
2. jún 2023

no ja by som takto zit nemohla. normalne by som zvazila, ze ci nema nahodou aj niekoho ineho alebo co. zdravy chlap proste sex neodmietne za ziadnych okolnosti, jedine ak by ste mali dake nezhody, ale o tom sa nezmienujes.

autor
2. jún 2023

@1didiana1 nemáme žiadne problémy, toto je jeden jediný, kvôli čomu vznikajú hádky. Náš vzťah nebol nikdy založený len na sexe, ľúbili sme sa aj sa stále ľúbime, len proste, po tej sexuálnej stránke to išlo dole vodou.
@mamkalentedkova dieťatko sme plánovali a chceli obaja rovnako.
@lelelienka vždy sme mali aj máme krásny vzťah, sem tam hádka ktorá aj tak vždy vzniká len kvôli tomu, že on sex proste nechce, resp. Nemá chuť..

miadi
2. jún 2023

Nehadaj sa treba si v klude pohovorit preco nechce sex . Nech je uprimny ci ho nepritahujes ci ta nemiluje ci mà nejaky blok ci zdravotny problem . A treba hladat riesenie. Len z neho Musis dostat uprimne odpovede.

miadi
2. jún 2023

Mozno mà po narodeni dietata Madonna -whore complex prestuduj si. ( si prenho matka svata asexualne vnimana ) Mozno skuste vyhladat pomoc sexuologa.

rebrambora
2. jún 2023

Nuz. Dieta nema byt lepidlom vztahu.
Zdoverit sa mas komu - svojimu muzovi rovnako, ako on tebe.
Ved sa rozpravate. Ak nevie kde je problem, tak nach ide k lekarovi.

fido69
4. mar 2024

Chlap v 30tke má v hlave jediný cieľ - sex. Kedykoľvek, akokoľvek a najlepšie niekoľkokrát denne.

Nemať chuť na sex v 30tke to je chorobný stav. Manžel musí ísť k lekárovi. Tu ti koník nepomôže. Pretože nakoniec ti bude sex chýbať a nájdeš ho v náručí iného muža. 😉

beahavala
25. mar 2024

podarilo sa ti to nejako vyriešiť? u nás doma je momentálne rovnaká situácia