Je to podľa vás nevera?

9. feb 2023

Nedávno sme boli na rodinnej oslave a so snúbencom plánujeme svadbu, videla som ho však ako sa na tej oslave bozkával so sestrou jeho kamaráta, bolo nás tam asi tak 15 ľudí a bol aj nejaký ten alkohol, a ked som ho videla ako sa s ňou bozkáva tak niečo sa akoby vo mne zlomilo. Bavili sme sa o tom a on si vraj dačo matne pamätá ale, že ho to mrzí, neviem čo si o tom myslieť, lebo vyslovene sme sa nehádali, ja som nekričala ani nenadávala, ale neviem, lebo kedže si niečo to pamätá tak neviem čo bude ,,nabudúce" ked bude ,,príležitosť" :(

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
9. feb 2023

@jj298 ja síce nie som ešte v tom, že to chcem s ním ukončiť ale zároveň neviem čo robiť, lebo zase svadba...ale nejako ma to zranilo :(

mamamasama
9. feb 2023

Milé bravíčko... 🤦🏻‍♀️😂😅
Nevera je vtedy, ak to ty pocituješ ako neveru. Pre niekoho je to už písanie, pre iného ani orálny sex nič neznamena. Ranilo ťa to? Zničil tvoju dôveru? Pre mňa by bozkavanie s inou osobou uz znamenalo koniec vztahu.

simona20201309
9. feb 2023

@katkazocele ? Aký máš na to názor? 😃

dadis
9. feb 2023

Nejaky alkohol? Ved to musel byt aky opity, ze si matne pamata 😂🤦‍♀️

zmrzlinka2021
9. feb 2023

Na tvojom mieste by som sa za neho urcite nevydavala.

A ano je to nevere a a ano, ak sa to stane v manzelstve, nebodaj budete mat dve-tri male deticky, tak proste budes vediet, ze si s tym musela ratat.

Pre mna by to bol koniec aj vztahu.

ninusa221
9. feb 2023

Ja by som ho poslala do pi.. odlož svadbu a uvidíš.

autor
9. feb 2023

@zmrzlinka2021 on sa aj snaží, aj sa ospravedlnil, ale dôvera bola narušená, neviem čo robiť :( lebo už prešli asi 2 týždne a ja neviem čo robiť, či dať šancu a skúsiť hodiť za hlavu alebo...neviem

lucyluska
9. feb 2023

Prosím ťa, a podľa teba to normálne je? Ešte si ho k tomu videla 🥴

54tinka54
9. feb 2023

Ja sa tak zamýšľam nad tým čo robila na rodinnej oslave sestra jeho kamaráta?🧐 aa alkohol neospravedlňuje… to by musel byť aký opitý aby nevedel čo robí.. ja si myslím že proste s takým niečím on nebude mať problem, aj do budúcna. Už by som mu nedokázala veriť.

janinah
9. feb 2023

Kolko bude takých osláv?kolkokrát bude príležitosť sa opiť? a to vedel,že si tam bola prítomná.....čo si dovolí,ked ty budeš doma s dieťaťom a on si bude veselo oslavovať?...A veríš,že si len dačo matne pamatá? aha,no ak myslíš....a nieže dáka pozní´ámka,slabá výhovorka na alkohol,už mal dovliecť kyticu jak pol sveta a kľačať na kolenách.....no,neviem,ťažko radiť....ale lepšie sa vrátiť z kratšej cesty...aspon sa do tej svadby neponáhľaj a neotehotni

zmrzlinka2021
9. feb 2023

@autorka
Podla mna je to uz prilis velke riziko, hlavne ak uvazujes si ho vziat za muza a mat s nim deti. Netreba praveze pocas chodenia "hadzat veci za hlavu", lebo sa ti to vypomsti potom neskor.
On za tovjej pritomnosti nemal prolbme sa cmulat s inou zenou - co robi, ked tam nie si ty? 😉

Ak si ho chces vziat, uz teraz musis ratat aj s tym, ze ma k tomu sklony a moze ta podviest a je tam podstatne zvysene riziko, ze sa to stane.

simona20201309
9. feb 2023

Autorka, bola si tam a on sa bozkaval s druhou. Keby si tam nebola, a bolo by kde, pokojne by ju pretiahol. Alkohol je výhovorka. Alebo, do konca života si už nedá ani kvapku alkoholu? Naozaj sa čudujem, kde máte poniektoré hrdosť? Keby som ja načapala frajera ako sa bozkava s inou, nikdy viac by som ho už nechcela vidieť. A tým ešte rozmýšľaš nad svadbou? Si ok? U mňa by chlpa skončil, keby sa s inou len obijmal, už to by bol pre mňa dostatočný signál, že nemá hranice.

Pred svadbou? Vieš čo bude po svadbe, keď bude mať od teba ,,papiere"? A keď budeš doma previazané s deťmi? Keď budeš mat rizikové a nebudeš môcť mať sex?

slovenka753
9. feb 2023

Je to nevera. Svadbu by som dobre zvazila. Očividne nemá vnútorné nastavene ze je zadaný...

ankare
9. feb 2023

Samozrejme,že je to nevera.

tahomi
9. feb 2023

Rodinna oslava, vy idete ako par a on sa pocas tej oslavy bozkava a predpokladam aj zabava s inou.
Do riti kopnut s rozbehom

kp7333
9. feb 2023

Tak sa aj ty v jeho pritomnosti vybozkavaj s niekym inym a potom uvidis jeho reakciu. Svadbu by som rozhodne odlozila na neurcito.

sissy27
9. feb 2023

Raz som tu citala velmi trefny prispevok a dovolim si ho zopakovat - nevera nie je zoznam aktivit, nevera je prekrocenie vzajomnych hranic. Ci prekrocil on tie tvoje, to musis vediet ty, nie uzivatelky mk.

autor
9. feb 2023

ved toho sa ja bojím, že čo dalej ked bude oslava,

a na oslave boja kamošova sestra lebo aj kamaratov sme pozývali

neviem, je tu niekto kto zažil niečo podobné? Lebo nikdy mi nedal dôvod pochybovať, až teraz :(

@kp7333 svadba by bola tak o mesiac

veronikaszabova
9. feb 2023

A co by to malo byt, ak nie nevera???
Na milion percent by som svadbu zrusila.

annamarin
9. feb 2023

Ja by som na tvojom mieste aspoň odvolala svadbu. Kým by som si rozmyslela, že čo.

katarinka89
9. feb 2023

Koľko máš rokov že sa toto musíš pýtať? Si ochotná sa s ním deliť na rôznych akciách s ostatnými ženami? Jeden strčí jazyk do huby, druhej zajko do nory a tretej povymeta ručne pavučiny....prepáč že takýto štýl som zvolila no musela som: neber si ho ! Vyčkať a uvidíš....

katarinka89
9. feb 2023

A možno ti bol neverný len si to nevidela

ankare
9. feb 2023

Ty si ho chceš vziať? Keď sa pred Tebou bozkaval s kamoškou? Sama si kopes hrob... Nemusíš sa s ním hneď rozísť,keď to tak necítis, ale svadbu s ním zatiaľ nemaj.

autor
9. feb 2023

@annamarin mi aj toto napadlo, že dať čas a potom uvidím

@katarinka89 tak neviem o tom, ale nemyslím si to

autor
9. feb 2023

@ankare možno pre začiatok odložiť by asi bolo teraz najlepšie

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
9. feb 2023

@ankare ved toto teraz ,,neviem"

@jj298 Nechcem konať rýchlo/zbrklo ale čo teraz :(

sardinka32
9. feb 2023

Akože halóóóóó....frajer Ti olizoval inú a Ty riešiš či je to nevera???? Tak si počkaj, kým to nejakej inej nestrčí už rovno tam...a potom budeš načistom. Ja už fakt nechápem, čo su niektoré ženy ochotné prehliadať a potom keď sa za takého uja vydajú, budú tu vyplakávať, ze ich podvádza...uz v manzelstve. Alkohol v tom nehrá poľahčujúcu okolnosť, to si uvedom. Je to v ňom a urobil Ti to pred svadbou, buď vďačná za to a porúčaj sa. Dobre Ti radím.

deti95060810
9. feb 2023

riešiš svadbu? už by bola z mojej strany zrušená..