Vymenil ma za inú

2. máj 2024

Ahojte. Ako ste sa citili po tom ako vas partner vynenil za inu? So mnou sa to melie asi uz pol roka a stale ma trapia otazky, ci som az tak bola zla. Ona podla jeho slov bola chapava prosto lepsia. Ako ste to znasali vy, ako ste toe pocity zazehnali?

melanta
2. máj 2024

Toto som nezažila. Ale keď sme sa s mužom po 20 rokoch rozvádzali, v dobrej nálade, tak som si potom analyzovala, čo každý z nás robil a nerobil, že ako kamarátom nám to fungovalo, alebo ako partnerom prestalo. Našla som veci, ktoré on mohol urobiť inak. A rovnako tak som našla veci, ktoré som mohla robiť inak ja. A tie viem, že v novom neurobím. Takže čo môžeš urobiť a mala by, je pozrieť sa na to, čo si ty mohla ovplyvniť a v budúcnosti to teda robiť inak. Ale tam to uzavri. Nechcel ťa, akceptuj to. Nerieš, či je skutočne lepšia. Rieš, či tam bolo niečo, z čoho sa môžeš poučiť (možno nič) a choď ďalej. Neplač nad chlapom, ktorí ťa nechce. Inak neuvidíš možno chlapa, ktorý ťa chcieť bude.

ckocka
2. máj 2024

Ak sa ludia rozídu tak to predsa neznamená že jeden musí byť nutne zlý.

zelenina1
2. máj 2024

Po rokoch vztahu sa zda kazda ina zena akasi "chapavejsia", ako partnerka. Sam to tak obcas citim - a to mam tu najlepsiu zenu na svete. Ak ste mladi a nemate deti - bud rada ze toto rozhodnutie urobil teraz.

rorino
2. máj 2024

Už si nepamätám.Vydrz,prebolí to.Sustred sa na iné veci,nerozmýšľajú nad tým.Jednoducho to tak malo byť .Zahod to za hlavu a pozeraj dopredu😉

sheila121
2. máj 2024

Zabolelo, prebolelo. V mojom prípade si ale našiel horšiu 🙂 uz s ňou nie je.