Stereotypný vzťah

29. apr 2024

Je normálne aby vám vzťah po roku a pol prišiel stereotypný a prestal vás baviť? Alebo je to ešte skoro .. bývame spolu v spoločnej domácnosti rok

barka1
29. apr 2024

Samozrejme. Rok až dva trvá zamilovanost. Potom nasleduje rutina, budovanie vzťahu, jeho udržiavanie.

janinka007
29. apr 2024

Nemas spravneho partnera a nech si hovori kto chce, co chce...

luciaruz
29. apr 2024

@janinka007 presne toto si aj ja myslim. My sme s muzom spolu 15 rokov a nezunoval sa nam jediny den.

gribka1
29. apr 2024

Je to veľmi skoro na stereotyp. Ak sa spolu nudíte, už to bude asi len horšie.

levandula7
29. apr 2024

čojaviem, podľa mňa to nie je dobré znamenie.. ja som v trojročnom vzťahu, niečo vyše dvoch rokov spolu žijeme, obaja pracujeme z domu, takže sme spolu často, každý má nejakú svoju individuálnu rutinu a máme aj nejakú spoločnú, ale že by mi vzťah prišiel stereotypný, to nemôžem povedať.. stále máme spolu nejaké eventy, projekty, často cestujeme, zveľaďujeme si byt a záhradku, chodíme spolu na bicykel, paddleboard, na výlety, do prírody, do spoločnosti.. nenudíme sa, stále sa niečo deje a stále si máme čo povedať. ale to nejde samo od seba, to musí byť aj nejaká snaha a ak ste obaja domasedi, nikam nechodíte, nič nerobíte a ani si k sebe trebárs nikoho nepozývate na stolné hry alebo grilovačky, tak jasne, že máte vo vzťahu nudu.

autor
29. apr 2024

@levandula7 .. keď ja mám pocit, že v našom vzťahu plány.. čo kedy robiť vymýšľam len ja.. už som sa to snažila s partnerom aj riešiť niekoľko krát.. vždy povedal že mám pravdu, bude sa to snažiť zmeniť atd.. ja som človek aktívny.. on ako keby nie, rada sa rozprávam o rôznych témach a rada sa učím nové veci, cítim sa ako také dieťa vo svete, ktoré baví život.. no on to ako keby vo mne zabíja a je skôr úplný opak aj keď sa snaží tváriť že nie a hovorí mi, že ja len stále vymýšľam.. a toto v našom vzťahu v mojom ponímaní tvoji stereotyp a nudu a neviem sa toho pocitu zbaviť

zelenina1
30. apr 2024

@janinka007 na zaklade vyroku "mame po roku a pol stereotyp" si trufas povedat, ze nema spravneho partnera? 🙂 to je vcelku silny zaver, nemyslis?
Pripustas aj variantu, ze chlap je vo vsetkych inych ohladoch uzasnym chlapom a do buducnosti perspektivnym otcom? Stereotyp je vec na ktorej sa da pracovat. Vztah typu "aktivna zena" + "pasivny chlap" moze fungovat uplne v poriadku.

rorino
30. apr 2024

Rok je krátka doba,ani po 17. nás to neprestalo baviť🤷

janinka007
30. apr 2024

@zelenina1 no nemoze, o com je potom taky vztah. Donekonečna sa niekomu prispôsobovať? Jeden bude chcieť zit, druhy bude chciet trcat doma. Kto sa bude komu prisposobovat? Vzdy bude niekto trpiet a Raz to buchne.