Mám pokračovať vo vzťahu?

jolane001
1. aug 2023

Zdravím, prišla som sa len vyrozprávať ale ak bude mať niekto rozumný názor rada si ho prečítam.
S mojím priateľom sme spolu 6rokov. Sme úplne rozdielny ľudia. Ja som introvert a on rád chodí kade tade a spoznáva nových ľudí. Nevie vyjadriť svoje city ku mne už dlhšiu dobu. Viem o Tom že ma ,, ohovára " so svojími kamošmi ktorý keďže má majú radi tak mi o tom povedali.Som sklamaná z toho že sú to veci o ktorých mi nikdy nepovedal ( nechce somnou bývať, mať deti, že som hrozná, ...) a že náš vzťah rieši s každým len somnou nie... Najhoršie na Tom je že chodí do Trnavy pracovať a tam chodí za mojím chrbtom von s jednou babou. Neviem ako sa k tomu postaviť keďže on nevie o Tom že to viem. Píšu si dlho do noci a mňa ignoruje aj keď mu niečo hovorím tvári sa že ma nepočuje. O sex tiež nemá záujem vyhovára sa že je unavený, ma toho veľa v práci stále len sama výhovorka ale to uz sa dialo dávno pred tou babou. Hlavne čo ma hnevá je že keď sme v spoločnosti tak domna vie skočiť za úplnú hivadinu pred všetkými ľuďmi a není mu to blbé. Rozísť sa či nie? Neviem.

sasa1310
1. aug 2023
viestta
1. aug 2023

@jolane001 nuz, teda tohto ty este stale povazujes za svojho partnera?

0kristina0
1. aug 2023

Vazne sa pytas? Ohovara ta, stretava sa s inou a urcite to nezostava iba pri rozhovore kedze s tebou odmieta sex a ty sa pytas ci sa rozist? No nie, zostan s nim.

sashabb
1. aug 2023

Určite nie, veď je dokonalý, ťažko by si hľadala podobného.
Dnešná registrácia a takáto kravina hneď? ach bože 🙈

syslik81
1. aug 2023

a naco si s nim? nespite spolu,nemiluje ta,nemate nic spolocne,je na teba zly,ma inu, zle sa o tebe vyjadruje... stale som neprisla na jediny dovod naco byt spolu ... uz davno si mu mala zbalit veci pripadne sebe a konecne zacat zit a nie stracat cas s niekym kto s tebou nepocita v buducnosti..vlastne ani v pritomnosti

anonymanonym
1. aug 2023

Ja som clovek, ktory malokedy radi rozchod, rozvod. Som clovek, ktory skor poradi pracovat na vztahu. Ale v tomto pripade to inak ako rozchod nevidim. Mrzi ma to...

h2
1. aug 2023

Tak tohto si zober za muža a poroď mu aspoň 3 deti. Teda, ak ho budeš aspoň 3x vedieť dokopať k sexu. 🙄

alickapusinka
1. aug 2023

Skonči to to nie je vzťah. Sama píšeš že si sa dozvedela od kamarátov nechce deti manželstvo spoločne bývanie nič s tebou. Načo by Ti bol. Skonči tento nie vzťah a navyše sa stretáva s nejakou babou asi bibliu a katolícke noviny nečítajú ani sa nemodlia.

lindous
1. aug 2023

Nebudem riešiť to čo povedali kamaráti, lebo ľudia toho nakecajú, ale z toho čo je zjavné - ignoruje ťa, uprednostňuje "kamošku", nemá záujem o sex, skáče do teba a dokonca pred všetkými (v súkromí by to nebolo o nič lepšie)... rozmýšľaš či s ním zostať, lebo toto všetko ťa robí šťastou alebo prečo?... normálne si sadnite, porozprávajte sa, nadhoď otázku spoločnej budúcnosti, smerovania vášho vzťahu... tebe tvrdí niečo iné ako kamošom alebo sa o týchto veciach nerozprávate? o "kamoške" vieš odkiaľ, že sa stretávajú?... povedz mu ako sa cítiš, vypočuj jeho stranu, ale tiež to vidím na rozchod, nenechaj si do hlavy natlačiť kaleráby

jolane001
autor
1. aug 2023

@lindous máme aj pekné chvíľky nie je vždy takéto, rozprávame sa o budúcnosti z toho čo mi povedal somnou chce bývať( už spolu bývame) aj mať deti ale keď ti niekto o týždeň neskôr povie opak a hneď 2ludia tak asi tam niečo nehrá, o kamarátke viem pretože keď si písali som sedela za ním a nie som jediná žena ktorej by uniklo očko na správu ,, kedy prídeš do Trnavy dáme znova pivko ako minule "💁 ja si nepýtam radu od nikoho ja som sa len chcela vyrozprávať nič viac

colsami
1. aug 2023

Pytala si sa na radu, "Rozísť sa či nie?"
Neviem ci je z coho sa rozchadzat, toto nie je vztah (ak to nie je vymyslene).
A ak to pokladas za vztah tak sa nerozchadzaj, ak ti to doteraz nevadilo, mozno este par rokov pofungujete s ohovaranim a jeho bokovkami.

lilstar111
1. aug 2023

@jolane001 jasne ze nie

hladamematku
1. aug 2023

@jolane001 ak tonie je vtip tak pozdieraj po zemi posledne zbytky hrdosti a rozid sa s nim

hladamematku
1. aug 2023

pozbieraj

beata_k
1. aug 2023

@jolane001 Rozpravate sa o buducnosti??? A so slecnou z Trnavy budete zdielat jednu izbu alebo kazda dostanete svoju?

domkakvet
1. aug 2023

@jolane001 ak sa s nim nerozides ty, tak to mozes cakat od neho.

aandrea9
1. aug 2023

@jolane001 normálne sa k tomu postav čelom a pošli ho do prdele. Tebe nevadí, že ťa podvádza? Nechce s tebou bývať, nechce s tebou deti. Tento ti stačí? Verím, že nie.

marca12
1. aug 2023

@jolane001 keby som vedela,ze ma chlap ohovara a chodi poza moj chrbat za nejakou babou,vyrazila by som s nim zavrete dvere.

kiwi3
1. aug 2023

Ak je toto pravda, tak slovenské ženy by mali zdarma dostávať lekcie z emancipovanosti. Sama zufalka, co vydrží aj poníženie aj podvadzanie, len nech preboha ten jej ťažko uloveny neodchádza... ako si potom ti slovenskí muži majú ženy vážiť, keď sa absolútne nemusia snazit? ved stále sa im niekto podklada, aj ked su totalni chrapuni. Hrozne nieco...

barborachors
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vorkola
1. aug 2023

Ty si svojpravna,?Rozist sa a hned, Odporucam ,.Nie si jjeho jedina a ani nebudes,s takymto chces zit,? Dievca maj svoju hrdost.

siska53
2. aug 2023

@jolane001 rozchod.

danica2711
2. aug 2023

toto nie je vzťah, nemáš v čom pokračovať. Ale len tak pre zaujímavosť: v prvom príspevku "nechce so mnou bývať", v ďalšom "už spolu bývame" - tak ako vlastne? Nechce, či bývate spolu a ty mu ešte urobíš aj lepeňák na cestu do Trnavy?

natalka13
2. aug 2023

U koho byvate?
Fakt ti nevadi se ma inu?
OMG🙈

mell27
2. aug 2023

@jolane001 toto bude zase nejaký troll, neverím,že nejaká žena by toto tolerovala ... 😳🙄

mimikarol
2. aug 2023

Rozísť rozísť rozísť rozísť.

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
rorino
4. aug 2023

@jolane001 toto nie je vzťah,ani spolunažívanie,toto je len existencia