Je to normálne?

30. apr 2024

Spoznala som jedného chlapa už sa poznáme asi rok, viem že on mal o mňa záujem ale ja som oňho záujem nemala tak sme skončili ako kamoši. Nikdy nebola ani len pusa, proste nič. Občas sme sa stretli len tak asi raz za 2 mesiace. Potom sme si písali asi každý druhý deň, potom pauza a potom znova písanie. Rozumela som si snim ako s kamarátom, ale čo sa týka vzťahu z mojej strany žiadna iskra nepreskocila. On sa somnou taktiež bavil ako s kamoškou ale vedela som že iných chlapov pred nim spomínať nemôžem .raz som mu ale nadávala na jedného chlapa , s ktorým som sa stretávala uz dávnejšie ale čo prešiel čas tak s tým novým chlapom som si zacala rozumieť. Proste zmenila som naňho názor. Dali sme tomu sancu nakoniec, zmenila som si profilovú fotku s ním. Ale ani na nenapadlo že takto ten nový zareaguje keďže snim nemám žiaden vzťah ani som nikdy nemala a naše konverzácie sa týkali prevazne len práce. Napísal mi že som pojeb.....a falošná pi...a že už mu nikdy nemám viac písať že skončil somnou a zablokoval si ma.
Teraz vlastne ja som ostala tak v šoku že neviem či sa mam ja uraziť za nadávky alebo ja som urobila niečo zle a vyčítať si to ..

minenkak
30. apr 2024

No tak teraz vieš, čo si o tebe myslí a tým by si to mala ukončiť .Však a čo viac s takým.....

dadis
30. apr 2024

Nechapem..v pribehu je jeden, ci dvaja novi?

autor
30. apr 2024

@dadis veď jeden... Aký dvaja

babovka2321
30. apr 2024

Nebral ta za kamosku, robil si iba nadeje, ze raz budes "jeho", kym si bola nezadana. Kedze uz si zadana, uz nema dovod s tebou udrziavat kontakt. Nemusi ti byt vobec luto, tou "rozluckou" len naplno prejavil svoj charakter.

kremlicka250
30. apr 2024

Tak bud rada, ze si mu sancu nedala. Vela charakterov sa spozna prave pri "rozchode". I ked toto bol "rozchod" iba z jeho strany. Uz len tym vydrovanim sa ukazal, ze mozes byt len velmi rada,ze si neni s nim. To by sa s tebou rozpraval takto pri kazdej hadke?

dadis
30. apr 2024

pises ako tatar - teda je to jeden clovek?? "ale čo prešiel čas tak s tým NOVYM chlapom som si zacala rozumieť. Proste zmenila som naňho názor. Dali sme tomu sancu nakoniec, zmenila som si profilovú fotku s ním. Ale ani na nenapadlo že takto ten NOVY zareaguje keďže snim nemám žiaden vzťah ani som nikdy nema"

blondinka95
30. apr 2024

Ani ja úplne nerozumiem lebo obidvoch označujes ako nových. Neviem ktorý z nich takto reagoval, či ta stara známosť alebo ten kamarát

h2
30. apr 2024

@dadis
@blondinka95 "...že takto ten nový zareaguje..." malo byť zrejme namiesto "nový" "starý", alebo "kamarát".

dadis
30. apr 2024

@h2 tak to dava zmysel, preto som sa pytala.. to naozaj nevedia ludia zrozumitelne pisat?

autor
30. apr 2024

@h2 áno pomýlila som sa

h2
30. apr 2024

@dadis Stáva sa, veď sa len pomýlila. Z kontextu bolo jasné, ako je to myslené.

januska12323
30. apr 2024

No aspoň vidíš aké si mala šťastie. Smeti sa samé vyniesli.

zmrzlinka2021
30. apr 2024

Neuraz sa, ale stretavala si sa s totalnou stokou.
Vyzberaj si prosim ta spolocnost ludí, nie takýto odpad

h2
30. apr 2024

Autorka, máš poučenie do budúcna: ak ťa bude chcieť chlap, ktorého ty nie, nezostávaj s ním kamarátka. Kamarátstvo medzi mužom a ženou funguje, len ak ani jeden nechce toho druhého, ako partnera. V každom prípade, jeho reakcia ti ukázala, že nemáš za čím ľutovať.

blondinka95
30. apr 2024

Utrpelo mužské ego- neries a pohni sa ďalej

zelenina1
30. apr 2024

Prejavila sa jeho neskusenost. Ak by premyslal strategicky, bol by k tebe stale mily a zaroven by zacal byt kus "odtazity". Zazil som obdobnu situaciu a reagoval som presne tak, ako on. Lenze mal som 17 🙂 Po desiatich tokoch som nabral odvahu a dodatocne som sa danej slecne ospravedlnil.

zuzanna33
30. apr 2024

Zahod to za hlavu nerieš zablokuj ho nemá zmysel mu to vysvetľovať.

rozculena
30. apr 2024

som to nepochopila,píšeš ako tatár

margotka17
2. máj 2024

Kamaráti prichádzajú aj odchádzajú. Nerieš to, čo ti napisal. Či s ním chces ďalej udržiavať rozhovory a písanie? K čomu by to bolo? A vôbec, vieš čo chces?

stanielka17
2. máj 2024

Pre toto som na vacsinu muzov jemne neprijemna a odmerana. Staci byt trochu slusna alebo priatelska, a oni si to potom vykladaju ako zaujem. Potom patricne agresivne reaguju, ked zistia, ze ziaden zaujem nikdy nebol.