Bývanie s kamarátkou

26. feb 2024

Ahojte, kamarátka hľadá spolubývajúcu aby pomohla s nájmom. Ja aktuálne bývam ešte doma s rodičmi, ale len do augusta. Mám možnosť na ten pol rok ísť bývať ku kamarátke, kde by mi to vyhovovalo ohľadom práce. Momentálne sa mi zle dochádza.
Bolo by to vhodné no dosť váham, išli by ste do toho?

janinah
26. feb 2024

A po auguste čo ďalej?

autor
26. feb 2024

@janinah po auguste budem bývať s partnerom, len aktuálne sa to ešte nedá

ivangeline
26. feb 2024

A akoze preco vahas? Mas dovody,preco neist? Dovody,preco ano?

autor
26. feb 2024

Chcela by som ísť hlavne aby som už teraz bývalá 'sama', teda bez rodičov. Zároveň mi to vyhovuje kvôli práci.
No a mínus je, že neviem či by som bola šťastná. Mám ju rada ale neviem či by som vedela bývať s nou, či si nebudeme liezť na nervy a či sa nám nezničí kamarátstvo.

autor
26. feb 2024

A plus finančne mi to takto vychádza lepšie, platím i domov ale stále menej ako na nájom by som platila

hellionka
26. feb 2024

Ja osobne by som asi nešla, keď máš možnosť bývať ako hovoríš ešte doma. Nechcelo by sa mi sťahovať a potom zase a keď vieš natom aj ušetriť mne by to bolo asi pohodlnejšie 🤷🏼‍♀️

lindous
26. feb 2024

Záááleží, mám kamarátky, s ktorými si to viem predstaviť úplne v pohode a aj také, ktoré sú síce super a mám ich veľmi rada, no bývať by som s nimi nechcela.... ak ťa to nesúri, nepotrebuješ nutne odísť z domu, že tam sú zlé vzťahy alebo niečo podobné, tak ja osobne by som to kvôli dochádzaniu nesílila (ale tak ja som zvyknutá cestovať cez celú BA 😂)... zbytočné sťahovanie, zbytočné náklady...

andreatytler
26. feb 2024

Na pol roka nie. Ani keby som bola tvojou kamaratkou tak by som to nechcela. Potom o pol roka si bude hladat novu spolubvajucu.

autor
26. feb 2024

Ona vie o tom, že by som išla len do augusta. Jej to neprekáža. Práve to, je to ten typ kamarátky ktorú mám síce veľmi rada ale po čase takpovediac stačí z nej či ako to nazvať.

svetlonos
26. feb 2024

Podla tvojich komentarov ostan radsej doma, budes spokojnejsia.

mimka1402
26. feb 2024

Nešla by som. Bolo by iné ak by si nešla s partnerom, ale tu hrozí ze kvôli par mesiacom si pokazite priateľstvo ktoré by za normálnych okolností mohlo fungovať. Spolu bývať fakt dokáže iba pár priateľov natoľko ze ich vzťah to neznici. A asi ti vychádza lacnejšie bývať zatiaľ doma, ušetriť a investovať potom do spoločného bývania s priateľom.

nelka93
27. feb 2024

Nešla by som so žiadnou kamoškou. Raz som takto bývala dva mesiace s kamoškou. Už sa nebavime, odcudzili sme sa. Za mňa teda nie