Ako sa posunúť ďalej po rozchode?

3. sep 2022

Viem že mi tu asi nikto nepomôže, to musím sama chcieť zmeniť ale prosím poraďte mi ako sa zbaviť myšlienok na chalana. Boli sme spolu krátko ale úplne som sa doňho zbláznila len nám to nevyšlo, už je to pár mesiacov ale neviem sa stále zbaviť myšlienok naňho a takého toho vnútorného pocitu že k nemu stále niečo cítim. Povahovo je to úžasný človek s mňa strašne mrzí že sme sa rozišli v podstate v zlom. Nebavíme sa vôbec len ho vídam v práci a naviac som ho videla s novou priateľkou a úplne až taký studený pot ma oblial a cítim teraz takú prázdnotu. Nálada sa mi zmenila o 180stupňov a je mi až do plaču z toho. Stále na to myslím a nechce sa ma to pustiť.

xena0
3. sep 2022

Klin sa klinom vybíja🙂

lily14
3. sep 2022

Koľko ste boli spolu a to hneď mal nnovú?

autor
3. sep 2022

@lily14 krátko fakt, asi 2 mesiace, po pól roku má

patys123
3. sep 2022

Toto poznam veľmi dobre. Ja som v takom stave smutenia bola asi 2 roky kým som nespoznala svojho terajšieho už manžela a napriek tomu si na bývalého ešte stále aj po vyše desiatich rokoch spomeniem. Najlepšie je ak sa znova zaľúbis, no srdcu nerozkazes. chce to len čas.

xena0
3. sep 2022

@patys123 súhlasím, ja som to mala podobne ale už po nejakých 3 mesiacoch som našla terajšieho manžela a úplne ma dostal z toho ..čiže za mňa jednoznačne nájsť iného

anita6666
4. sep 2022

Treba si nájsť živý vibrátor a odreagovať sa s nim