Ako ďalej vo vzťahu?

1. máj 2024

Nefungujem vo vztahu, ktory by ma naplnal. Chybaju mi intimnosti, sme spolu malo. Zaroven si to ziada uz posun, sme spolu dlho. Pacim sa musom, vzry som sa pacila, ale tak nejak som si vyberala vzdy tak, ze to nevyslo. S mojim aktualnym sme mali na zaciatku asi najsilnejsiu chemiu aku som zazila, chemia stale funguje, ale branili sme sa vyjadrovaniu citov, potlacali sme to. Neboli sme pripraveny na vztah, stretli sme sa v zlom case. Mozno malo zmysel ist na vsetko extremne pomaly, ale mozno uz je neskoro. Ja sama neviem, ci byt dalej s nim a pokusit sa o zmenu alebo ist dalej. Nedavala som sa nikdy na prve miesto, nebola som nikdy vztahovo uplne spokojna. Mam predatavu o vztahu aky chcem, nechce sa mi uz dalej hladat a aktualneho lubim. Co robit? Komunikovat alebo hladat dalej?

sterea
1. máj 2024

V prvom rade je to o komunikácii, treba si vyjasniť čo jeden od druhého očakávate, kam sa chcete vo vzťahu posunúť.

deti95060810
1. máj 2024

ak si už teraz nespokojná tak lepšie to nebude ani o 10 rokov....
a nezmenia to ani spoločné deti , alebo nadobudnutý majetok

vanilkovazmrzka
1. máj 2024

Tu by mozno pomohol nejaky vztahovy terapeut

gribka1
1. máj 2024

A jeho odpoveď na tvoje predstavy?

mabenn
1. máj 2024

fuuuu, tolko zmatku v jednom prispevku...kolko mas rokov?

autor
1. máj 2024

@mabenn lebo starsi nemaju zmatok ;)

autor
1. máj 2024

@gribka1 zdielali sme podobne, ale uvidime, uz dlhsie sme sa o tom nebavili

autor
1. máj 2024

@sterea uz len sa k tomu odhodlat, ja mam irelevantne tsrachy, uzkosti, ze ho stratim

marca12
1. máj 2024

Preco ste spolu malo? Preco,ked mate velku chemiu,nemate intimnosti? Nemozes zatvarat oci pred problémom a stracat drahocenny cas. Musis sa postavit celom a porozpravat sa s nim. Ujasnit si,co cakate,dohodnut sa na spolocnost byvani a spolocnom zivote. Ak to nepojde,neudrzuj to umelo. Z lasky sa vyliecis,ale ak ostanes v nefunkcnom vztahu,tak ta to znici fyzicky aj psychicky. Neboj sa rozchodu. S odstupom casu si kazdy uboleny clovek povie,ze nic lepsie sa mi nemohlo stat. V danej chvili sa ti zruti svet,nevidis buducnost,ale casom,ked sa na vsetko pozries spatne,tak si uvedomis,ake dobre rozhodnutie si urobila. Mysli na seba a svoju spokojnost.

retatka
1. máj 2024

Nepremárni svoj život v nefunkčnom vzťahu .Utrápiš sa .Si mladá ,máš veľké šance ešte stretnúť muža kde to bude fungovať .Nemáte intímnosti už teraz ,vieš si predstaviť čo bude o 10 rokov ?Žiť s chlapom ,ktorý o Teba nemá záujem ?To človeka da psychicky dole .Neskôr si budeš vyčítať ,že si to neukončila keď si bola ešte mladá .Po 40 tke už bude väčší problém nájsť seriózneho muža .Poplačeš si ,ale potom vyjde slnko a budeš šťastná ,že si to trápenie ukončila .