Kniha o materstve

22. apr 2024

Skúsene mamičky, som prvorodička, takze rada by som sa dozvedela čo to o materstve a následnom priebehu s novorodencom, o manipulácii s ním a celkovej starostlivosti..
rada by som vás poprosila o TIP na knihu o materstve a manipulácii s dieťatkom v začiatkoch.
Taký zdravý základ pre novú mamičku, pre ktorú je ÚPLNE všetko nové.. pozerám na internete a hľadám takú ZÁKLADNÚ knihu a neviem si rady, ktorú si vybrat 🙂 dakujem ešte raz pekne za tipy

really8
22. apr 2024

Nezna naruc od kiedronovej.

plamienka555
22. apr 2024

rovnako od tej istej autorky knižka Rozvíjej se, děťátko

minesasubu
22. apr 2024

Eva Kiedronová knihy, viem že si pisala knihy ale odpočúčam aj profil na instagrame je to skvelé hlavne vidieť ako sa to robí 🙂 monika majorošová, michala pukalovic su tiez super

nikolani
26. apr 2024

Viem že sa pýtaš na knihu, ale len ako taký tip, ja som pozerala videá na mamaclass, väčšina je live, môžeš sa v reálnom čase pýtať prednášajúcich čo ťa zaujíma. Je tam všetko od prípravy na pôrod (opis všetkých dôb pôrodných, ako sa pripraviť, naparky,..), dojčenie (ukázanie polôh, riešenie problémov,..) až po manipuláciou s dieťatkom.
Pôvodne som tiež chcela knižku ale toto mi úplne stacilo plus som si čítala nejaké články online (musela som ležať a mala som koooopu času 😅)