Reakcia na článok o dermatologičke zo Zdravia 11/2011

juja2
14. nov 2011

Neda mi nepriespiet s informaciou, ktora sa mi dostala pod ruky v casopise Zdravie 11/2011. Je priam odporne ako sa ista dermatologicka vyjadruje o tom ako Demi Moore klame a vyuzila jej meno na propagaciu svojho pristroja! Fuj! Vsetka cest herecke Demi Moore, ktora na svojej postave a celkovom vzhlade tvrdo makala, no a nenazrata doktorka klame laicku verejnost, ze k mladosti Demi jej pomaha ten zazracny pristroj! Verim, ze nikto nenaleti takej milnej informacii danej dermatologicky a nevyhodi viac ako 1300 EUR za osetrenie, ktoreho vysledok uvidite mozno o niekolko mesiacov. Mozno... Ked uz sme pri tych vysledkoch, tak mohla pani doktorka vylozit svoje fotografie vysledkov s tym zazracnym pristrojom a nie fotografie vyrobcu pristroja. Pani doktorka mohla spomenut aj nepriazdnive ucinky! O tom ovsem uz ani nemukne!

kalifa28
14. nov 2011

@juja2 myslím, že každý súdny človek pochopí, že na to, aby vyzeral v 48 ako Demi Moore, mu určite nestačí jedno- dve sedenia u pani doktorky. A ked tomu uverí, je to blázon 🙂

kalifa28
14. nov 2011

apropo, daná pani doktorka si zaplatila masívnu reklammnu kampan, robenu zakerným sposobom, formou rozhovoru, kedy sa ovela viac vyzdvihuje vierohodnost týchto demagogií ☹ ☹ ☹ a članok sa nachadza vo všetkých dostupných periodikách. ja osobne som tuto hlupost zachytila v šarme 😝 😝

juja2
autor
14. nov 2011

Kriste pane! Dnes som si pozrela jej webovu stranku a tam ponuka aj kmenove bunky - ved o tom bola pred par mesiacmi reportaz v tv, ze po tom osetreni umrela jedna zena.
Zahranicne stranky v anglictine uvadzaju a velmi ma to prekvapilo, ako mnohi ludia doplatili na pristroj Thermage, ze im ostali dozivotne poskodene casti tela alebo tvare, ako ich popalili lekari a ako sa sudia klienti s vyrobcom a lekarmi. Nadabila som na informciu, ze pristroj vysiel na trh len v r 2009 a dermatologicka Tomekova ho ma podla svojho facebooku len od maja 2011, taktiez ani na facebooku nema vlastne fotografie, ktore by uz mohla vylozit, vsak ma pristroj uz 6 mesiacov a to podla jej textov na stranke a clankov : Najlepsie vysledky vidiet po až 4 a 6 mesiacoch.
Ked uz tak osetruje tie nase celebrity, ktore sa radi daju vycapit vsade, preco nepropaguje a nezverejni informaciu, ktora celebrita sa uz dala osetrit?
Nikdy by som k tejto doktorke nesla, aj keby som mala miliony!
Ruky klasickej kozmeticky a dobrej masaze su nenahraditelne!