Prečo si ľudia robia srandu z Modrého koníka?

4. jún 2023

Prečo si ľudia robia z modrého koníka srandu? Existuju už aj take stránky na instagrame alebo Facebooku kde si ľudia robia screenshoty z MK a postuju to tam a smejú sa nad bežnými príspevkami.. podľa mna je to skvelý fórum až na takých ktorý sa vyjadrujú urážlivo alebo píšu pod každým prispevkom "vymyslene" atd 😂 a MK bol aj jeden z prvých "sociálnych médií"…

jjanulienka
4. jún 2023

Prečo? Skús pohľadať témy napr. môžem jest zemlovku keď som tehotná? Je tu milión nezmyselných otázok, že sa ti v tom okamihu zatemni mozog po prečítaní 😅

jj298
4. jún 2023

@jjanulienka ja mam rada kategoriu mozem byt tehotna ked…. Som si sadla do ejakulatu, sa urobil mimo, sme boli obaja obleceni a ani nezasunul (ano aj taka otazka tu bola)

mikadooo
4. jún 2023

Pretože na sociálnych sieťach to frčí hlavne kvôli výsmechu, očierňovaniu a hejtovaniu druhých a povyšovaniu sa nad druhými 🤷. To sa netýka len modrého koňa, tie "naj" príspevky sú založené na hejte a vyvolávaní vášní. Bohužiaľ, takí sme. Aby sme zakryli vlastnú nedokonalosť, hráme sa v online priestore na bohov a sudcov.

maranta_leuconeura
4. jún 2023

Rovnako by sme si robili srandu z muzskeho fora, kde by stale riesili:
Je tento perfektne vodotesny kondom prepichnuty? (Tu je to: je tento snehobiely test pozitivny?)
Moja zena nechce sex, co mi poradite? (Tu: moj muz nechce sex/chce privela sexu. V oboch pripadoch pohlavne organy narastli, usta asi nie)
Ako zatlc kladivom klinec? (Tu: ako obliect dietatu sveter?)
Zena sa nechce vratit do prace a ja to uz financne nezvladam, neviem si predstavit mat dalsie dieta (tu: muz nechce mat dalsie dieta a ja to psychicky nedavam, chcem este babatko)
Kupili sme si obrovsky dom a nemame na naklady, co mame robit? Do bytu urcite nepojdeme (tu to iste)
Zistil som, ze na materskej nic nestiham a zena este vecer chce, aby som sa jej venoval (tu: moj muz je na materskej a kym ja som mala vypulirovany cely byt a navarene tri chody kazdy den, on sa len flaka a este je vsade aj bordel)
Uz vam dosla vyplata, vub banka piatok? (Uz vam dosiel rodicak, slsp stvrtok?)
....

michellemary
4. jún 2023
dagmarovita
4. jún 2023

Jedna zena tu postla fotku tusim rohlik s pudingom. Ale celkovo casto su tu otazky, ze clovek sa bojí buducnosti.

oonnaganamakusai
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
4. jún 2023
stanulienkat
4. jún 2023

Preco si robia srandu??🤔🙄😅 Nuz..precitaj si zopar tem a nadobudnes pocit, ze je epidemia mentalnej retardacie.
@maranta_leuconeura to vystihla presne.

ruzovakobyla1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mirkam3
4. jún 2023

A to ešte (asi) neobjavili každomesačnu debatu - “prišiel vam už rodičovský? Senec-22:07 pipol, Rožňava 13:00 ešte nic” 😂

stanulienkat
4. jún 2023

@mirkam3 u mňa su topka: Môžem byť tehotná???Vidíte čiarky na tomto teste??? Môžem jesť v tehotenstve kukuricu??? WTF!!!!

teleskop
4. jún 2023

pretoze je z coho si robit srandu...

ruzovakobyla1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
atinkaa
4. jún 2023

@jjanulienka neviem ci tu najdes odpoved, no kazdopadne ine slovenske fora a prispevky su sama hlboka filozofia. Od Kanta cez Leibnitzove monady az k Novemu Organon. Povedala by som, ze je to skor taky prirodzeny slovensky folklor asi ako nase kultúrne hity v style výmeny manželiek, moja mama vari lepsie az po záujmy slovenských pánov tvorstva futbal Ličartovce - Gelnica a hokej Zvolen - Košice a k tomu články o tom ake maju futbalohokejisti manzelky, hodinky a jak to Češi a ostatni nevedia sa obliecť a ukazat. Az kym nam zas neukazu (naposledy v hokeji), ze to vedia. Tak preto sranda z MK. Lebo vzdy je niekto slabsi, hlupejsi a skaredsi, na ktorom si my vieme omastiť ego, poľutovať sa alebo sa i potesit, ze ak nam zdochla krava, tak im uz minimalne tri a este im zhorel dom. Take slovenske, v anonymite si zazartovat na cudzi ucet a dalsie svoje otazky rovnako hlúpe radsej nepolozit a byt ticho. Lebo tak to u nas tiez od skoly chodi, pýta sa len chudak, otazky nie su ziadane, my sme tu vsetci najchytrejsi, najkrajsi a to nam dava pravo bavit sa na inych, napr na zenach a este ak su v oslabeni, tehotne, na md to je tiez take slovenske issue (a vsetci sa na tom zabavaju, lebo to tu pravdaze podobne ako pornostranky necitaju len to odniekial vedia😳🙈🤷🏼‍♀️)

thoughtfulweirdo
4. jún 2023

Lebo keď niekto chce získať pozornosť a nemá nič iné, čím by on sám zaujal, staví to na výsmech z iných. A že to skvele funguje 🙂

marianarem
4. jún 2023

Ja som si tiez robila srandu, kym som sem nezacala chodit 🙂 Ma to tu povest spolku sliepok, aj niektore kamosky sa mi smeju, ze sem chodim 🙂 Ale fakt je taky, ze tu clovek najde uplne to iste, co kdekolvek inde - jednoducho vsetky mozne typy ludi. Vysmesne prispevky sa daju urobit uplne z cohokolvek.

katka700
4. jún 2023

Lebo keby si 'vtipni' nerobili srandu z druhých, ich mozog by sa začal zaoberať niečím iným - napríklad akí sú hlúpi a trapni

lily09
8. dec 2023

Ja mam MK spojeny s antivax mamickami 🙂 resp.v mojom okolo sa to spomina v tejto suvislosti. "Mamicky poradte kde moze ist neockovane dieta"a pod.

ibatanecnica
8. dec 2023

@maranta_leuconeura to ani neviem, že sú také fora 😂

jamidea
8. dec 2023

Lebo ze by vymlete otazky? Mozem byt tehotna, vidite ducha, moze zdedit ekzem, manzel pije,mam ho opustit, svokra mi kaze to a to, co mam robit ... A este vymletejsie rady? Ako moze radit ekonomka, predavacka a nvm kto vo veciach mediciny a tvarit sa, ze tvrdi uplnu mudrost? Ja sem chodim zasmiat sa v 70% , mozno sa trosku nastvat a asi v 1% sa nieco dozvediet.