Platba na Aliexpress

sabiiiiiiiiina
21. jan 2016

Dorý den, na Aliexpresse nie je podporovane platit cez paypal len kartou...A preto sa bojím že ked zadám čislo karty a takéto veci... môžu my vybrakovat učet. Rozmýšlala som nad možnostou že si napr. v ZUNO zaobstaram učet len na tieto platby... Neviem či to je dobrý nápad. Prosim poradte my.... Alebo my poradte iné stránky ktore podporuju platbu cez paypal- podobné ako aliexpress.
Ďakujem.

miku1
21. jan 2016

@sabiiiiiiiiina Ja tam nakupujem a nemala som ani raz problém.

sabiiiiiiiiina
autor
21. jan 2016

@miku1 a akou kartou platiš?

miku1
21. jan 2016

@sabiiiiiiiiina Bežnou kartou. Ja mám Visa.

zdena12345
21. jan 2016

ja som tak raz zaplatila a vsetk preslo v poriadku a je to uz skoro rok a dalsie peniaze mi nezmizli... co ale neznamena ze mozu.
ale co sa tovaru tyka bola som velmi sklamana. kupovala som si semienka kvetov a bol to cisty oser

0silvia0
21. jan 2016

@sabiiiiiiiiina tiež tam bežne nakupujem snáď už dva roky a mám Visa ako @miku1
A s tovarom som bola väčšinou spokojná, ale v niektorých prípadoch kvalita slabšia... Ale také púzdra ma mobily úplne v pohode, handry trocha horšie.

oslo1
21. jan 2016

Ja cez internet nakupy platim iba kreditnou kartou. Ta je poistena, keby mi tovar nedodali, osuskali mi, vybrakovali ucet, tak banka si to s nimi vyriesi, od toho tam ku kazdej transakcii platim poistenie.
V Aliexpresse som nemala ziadne problemy

miku1
21. jan 2016

@0silvia0 Ja som z oblečenia kupovala akurát deťom kostými a tutu sukne a boli super. Inak tam kupujem púzdra na mobil, hodinky, a také drobnosti, a zatiaľ som bola so všetkým max. spokojná 🙂