Pes - odčervenie

azrax
3. júl 2021

Zdravím darovali nam psíka kríženec jazvecika nebol odcrevneny ma 2 mesiace teraz sme ho prvý krát odcrevnili A o dáke 3 hodiny vykakal nieco ako špagety sondoval som po internete asi to bude škrkavka mame dnu deti a psík bol tiez dnu snami asi týždeň mame strach ci sa nenakazime s tym nemáte nejakú skúsenosť prosim?

zanetakovacsova
3. júl 2021

@azrax pes nie je nebezpečný pre človeka. Tiež som sa toho bála keď zvracal hnačkoval ale zverolekár ma upokojil že pes vôbec nie je nebezpečný pre človeka.

azrax
autor
3. júl 2021

@zanetakovacsova hmm na internete kadečo čítam lebo to bola ta škrkavka ze je to nákazlivé aj na človeka sa to prenáša. Veterinar to povedal tiez tak mame strach no

mamamasama
3. júl 2021

tu sa pripnem, lebo u nas bola rovnaka situacia...

myshulienka
3. júl 2021

Keď sme domov doniesli jednu z našich mačiek, tak tiež mala škrkavky. Zohnali sme si vermox(je na predpis), ale nakoniec sme si ho nedaldali. Nedostali sme nič ani my a ani ostatné mačky. Teraz má iná mačička hlísty a dala som nám aj deckám preistotu bylinkový vyz. doplnok parazitex. Tak snad nic nedostaneme 🙂

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
azrax
autor
3. júl 2021

@mamamasama a kedy sa vam to stalo ak sa smiem spýtať?

azrax
autor
3. júl 2021

@myshulienka mame kus strach dnu v dome to vykakal.. ja som to hodil do záchoda najskôr som myslel ze su to špagety 😏 potom ma napadlo ze som ho odcrevnil tak nieco iné to bude pondelok skúsime zavolať doktorke a uvidime co povie hlavne o deti mame strach teraz sme psíka dali od deti prec zatial.

nelca84
3. júl 2021

@azrax prepac, neda mi... je to ODCERVENIE od slova cerv, nie odcrevnenie

surama
3. júl 2021

@azrax Neboj nic. Je to super,ze to z neho vyslo, treba to este zopakovat parkrat, aby bol cisty. Ak ho mate v dome, tak je potrebne dbat na zvysenu hygienu,ked po nom upratujete vykaly.