Otravná suseda

nezabijes
28. nov 2014

Ahojte.snáď má niekto upokojí. Máme super susedU dochodkyňu žije sama.2 r. V byte nikto nebýval A pred 3 mesiacmi sme sa nasťahovali mi .deti sú hyperaktívne chodíme k neurológ.Od začiatku sa mi hodí sťažovať že deti dupocu pritom len malá 2.5 dcérka chodí tak to duni lebo ešte nemá cit. No teraz je malá chorá nervózna, fakt že jej dovolím všetko len nech nebehal ale aj tak sa teraz nastala A začala búcha S postieľku. A moja drahá suseda hneď vyletela hore A začala na mňa hucať nech deti skludnim atď. !zvyšovala na mňa hlas tak som zvýšila aj ja A pri odchode mi povedala že na mňa zavolá sociálku že ona snami urobí poriadok.mala som chuť ju cítiť pod krk A zhodiť ju zo schodov teraz mam také nervy až mi je do plaču. Ja sa strašne nerada hádam.

nanna6
28. nov 2014

To je mi veľmi ľúto, že máte takúto susedu, hlavne kľud 🙂 Aj my máme problémovú susedu, ktorej nikto nič nepovie lebo má strašne škaredé reči, hneď kričí ohovára a má hneď primitívne výrazy . Takéto sa nájdu všade, bohužiaľ ☹
Držím Vám palce a skoré uzdravenie malej 😉

nezabijes
autor
28. nov 2014

Ďakujem. Mňa strašne za bolelo zE sa my vyhráža sociálkou akoby som sa nestaral O deti.mám zlosť ale je my aj do plaču .deti vkuse upozorňujem aby neskákalI ale skúste tak malej zabE vysvelít nech nebeha.

tykat
28. nov 2014

Oznámila by som jej že:
- Nočný kľud je od 22:00 do 6:00 pričom plač dieťaťa sa nepovažuje za rušenie nočného kľudu
- Ak ešte raz príde mimo tohto času vybľakovať TY zavoláš políciu na ňu že ťa obťažuje
Nech za ňou ide chlap a nech sa ujasní, že tomu porozumela.

Ak by to nepomohlo tak ku dverám nachystať pohár s vodou a keď bude vrieskať tak ju obliať, keby sa sťažovala tak povieš že jej prišlo zle tak si ju len chcela prebrať. Inak s ňou nekomunikovať, na vrieskanie nereagovať (len tou vodou).

nezabijes
autor
28. nov 2014

Nerobíme tu disco ani inak hluk len deti sa hrajú. Tu sú strašne tenké steny aj podlaha.viackrát som jej vravela že chápem že to je počuť ale čo mám robiť?

nezabijes
autor
28. nov 2014

Môj chlap je p ako 😀 on sa hádať nebude.zase mala nebeha celý deň lebo pozerá rozprávky A O do desiatej už spí. A takysto od 12 tej do 3 tej špička.

nezabijes
autor
28. nov 2014

Od 12stej do 3 tej spí .píšem na tablete A tak mi zle píše 🙂

acer11
28. nov 2014

zaručene pomáha neotvárať dvere 😀 vieme kedy je nočný kľud.....

nezabijes
autor
28. nov 2014

Juj ja sa strašne nerada hádam. 😢

nezabijes
autor
28. nov 2014

A to som ne vravela že tá stará HarPia kričala na môjho syna keď sa vracal zo školy že nech toľko nebeha po byte .

popelka5000
28. nov 2014

Oznamit jej rovno ,ze zavolas na nu policiu ty,ked bude obtazovat

seemani
28. nov 2014

@tykat tak toto je rada nad zlato 😀 😀 😀 😀 mne až slzy tečú jak si ma pobavila.. obliať vodou 😀

nezabijes
autor
28. nov 2014

No detičky už spinkaju 🙂 je tu tichučko .že ja sa neviem hádať juj. 😀

zaraaa
28. nov 2014

@nezabijes ani ja sa neviem hadať ale ked ide o deti tak vtedy sa sama nespoznavam 😀 asi by som to tiež riešila ako
@tykat až na tu vodu 😀

nezabijes
autor
28. nov 2014

😀 no stou vodou by to bolo naj nech sa stará teta preberie . 😀 Ešte raz ma vytoči A sa fakt neovlednem 😀

0silvia0
28. nov 2014

@tykat tuším máš skúsenosti s milými susedkami 😀 😀 😀

tykat
28. nov 2014

@seemani
@0silvia0
@nezabijes
@zaraaa
tak co už s hysterkou ... len ladovu vodu do ksichtu inak sa napreberie 🙄

jabadaba
29. nov 2014

@nezabijes tym sa netrap. Su proste ludia, ktori maju empatie menej ako morsky jez a vidia len seba. Este ta tvoja suseda by sa dala chapat, truba, ktora zije sama a davno asi zabudla o com su deti urciteho veku. Pripadne ziadne decka nemala. No co Ti poviem, ja mam rovnaku skusenost s matkou dietata! To jej ked pistalo, bolo vsetko v uuuuplnom poriadku. Lebo nespalo, predsa sa prejavuje ako dieta, nie? Ale ked spalo, smola, dostali sme nadavky na adresu nasich deti, ze su najhnusnejsie na svete a dokonca aj agresivne trieskanie do steny, lebo tato primitivka nevedela inak komunikovat. Pozdravit sa? Nehrozilo. Prislo to do baraku ako tupe tela, a to sme sa tu obsmietali centimeter od seba. Prihovorit sa? Nie. Prislo to bez slova a zacalo sa to rozpelesovat na spolocnej chodbe - tu kocik, tam boty, az sme jedneho dna sotva vyliezli ci vliezli do bytu s nasim kocikom! Upozornili sme, slusne a za to sme co dostali? Ze mame hnusne deti! Oduta papula, nevrazivost v ksichte, tupelo skratka komunikaciu neuznava a ak tak jedine v podobe sprostych invektiv ci trieskania. A potom sa divila, ze zlizla aj s urokami!

jabadaba
29. nov 2014

@nezabijes inak, s tou policiou Ti celkom dobre baby radia, ja som spravila podobne. Po tom co sa na mne mala potrebu hojit ta krava znovu, cez biely den! lebo som vraj buchla dverami a decko jej znovu zobudila, sla som rovno na policiu a tam mi povedali, ze ich mozem kludne zavolat okamzite akonahle ma bude znova suseda sikanovat! Totiz, nas tu ponapadali za hluk pocas bieleho dna, cez vikend, hluk bol v norme, nic nadstandardne. Deti si trochu popistali, kedze nastala zvada pre hracky. Aj tie u nas boli problem - dva a pol rocnemu dietatu padali! Ze tu trieskaju a trieskali dverami vsetci susedia naokolo, raz tu raz tam, proste v priebehu dna sa barakom ozve plesnutie dveri, aj rovno pod tou nasou susedou, ci sa ozyva bud hystericky stekot psov alebo inych deti, to nevadilo. Napadli len nas a toto policajt nazval sikana a odporucil mi volat ich okamzite ak nas znova atakuju. A je klud! 😉

nezabijes
autor
29. nov 2014

Aspoň ste ma ukludnili 🙂 do včera som sa jej stále ospravedlňovala ako má mrzí že deti robia hluk , včera som aspoň zvýšila hlas na staru.tak uvidím čo bude ďalej.

dejka77
29. nov 2014

Tak u nas by klopala asi kazdu chvilu, lebo ked sa deti hadaju o hracky tak su riadne hlucne 🙂.

jabadaba
29. nov 2014

@dejka77 boze drahy, aj tie tvoje sa ruvu o hracky? Mna dnes slak triafa z tych mojich. Mladsie je nervne z dlheho pobytu doma co bolo chore, starsie zas ma potrebu rypat. Fajna kombinacia. Tak na maslu. 😝 Teraz keby mi prisiel este niekto s cielom dodrbavat ma, tak sa asi nezdrzim....Ako keby sa v tom rodicia vyzivali, ze deti im vrestia obcas ako pavijany! Este si kopnu... 😝

tykat
29. nov 2014

A kebyze ma babizna fakt nasr..la tak si budem denne pozyvat zo dve tri kamosky s malymi detmi, pustim deckam nahlas canakyho s podhradskou "ide ide vlacik..." a to by videla to tooočo 😀 ... ta by bola potom este vdacna kebyze si doma len ty sama so svojimi detmi. Musis jej ukazat ze moze byt aj ovela horsie ak neda pokoj. 😠

nezabijes
autor
29. nov 2014

@tykat 😀 už som volala svagrinku naše 4 deti keď sú pokope to je iné psycho 😀 ale zatiaľ nebola 😒

dejka77
29. nov 2014

@jabadaba To bude asi tym vekom, ale niekedy sa vedia nenormalne povadit. Je to o tom, ze co mas ty v ruke chcem aj ja a pritom je okolo kopec inych hraciek.

jabadaba
29. nov 2014

@dejka77 no mi hovor. Dnes sa pozrali este aj o PENU VO VANI! 🙄 Kto ma vacsiu hromadu bublin na svojej polovici. 😀
@tykat a vidis! To je dobry napad! 😀

traffic
29. nov 2014

@nezabijes to je problem vsetkych bytoviek, my takisto mame taykto problem, byvame par mesiacov v novom byte a susedia uz nas stihli upozornit, ze deti su hlucne nech sa skludnia, a to som si myslela, ze ked budeme byvat na najnizsom poschodi tak uz nikomu nic vadit nebude, ale su to samozrejme dochodcovia, ktori chcu mat klud a zabudli ze mali deti a hlavne co to obnasa mat deti. Mam tiez z toho vsetkeho nervy ale uz to neriesim susedov beriem,tak, ze jednym uchom dnu druhym von a ani sa s nimi nehadam, poviem jasne dohovaram detom, ale viete ako aj vy aj ja sme boli deti a boli sme take iste ako su oni teraz , len sme uz na to zabudli a mam pokoj,
Byvanie v bytovkach je na hlavu postavene, pretoze nasi rodicia dostali byty zadarmo, to znamena, ze byvali v prenajatych bytoch a vsetci tam boli mladi to znamena ze ani jeden dochodca nebyval v bytovke cize v kazdom byte boli deti, nikomu nevadilo, ze su deti hlucne, ale teraz nasi rodicia su starsi a uz chcu mat klud, byty si odkupili za babku a my mladi si musime kupovat drahe byty, pretoze nikto nam iba za platenie najmu neda uzivanie bytu na tridsat rokov len tak ako mali oni a samozrejme, kedze bytovky su zostarnute, a nastahuje sa tam rodina s detmi, tak tym starsim to vadi a h ned cela grupa dochodcov sa spikne proti mladym a chudaci co maju robit, ked su vsetci proti nim, preto by som bola rada, keby existovali bytovky vyslovene pre dochodcov, kde by sizili iba dochodcovia a naopak bytovky kde by zili rodiny s detmi, kde by nikomu nevadilo hranie sa deti a chodenie deti po byte, neboddaj plac a krik deti, co je normalne v kazdej rodine. Teraz idu na nas volat socialky, ze sme hlucni, len preto, ze oni mali deti pred trisiatimi rokmi, ktore boli take iste hrave a hlucne ako su nase deti, len preto, ze su dochodcovia a chcu mat klud. Tak nech idu do domovu dochodcov, ked chcu mat klud alebo niekde na samotku, tak budu mat od vsetkych deti aj ludi pokoj, a nik im nebude buchat nad hlavou ani robit krik. Trpime a bojime sa kvoli tomu, ze sa nam nejaka pribrzdena suseda vyhraza socialkou, treba jej len pripomenut, ze aj ona bola taka ista a aj jej deti boli take iste, rozdiel je v tom, ze uz je starsia a akykolvek hluk jej vadi. Najradsej by som zmenila cely system, tiez by som prijala byt od statu, ktory by som si po rokoch kupila a samozrejme by tam byvali iba mlade rodiny s detmi, ktorym nevadia deti.

maminuska
29. nov 2014

Ja neverím čo čítam ... bože baby, mne sa decká ruvali a oproti dôchodkyňa . vedľa dôchodkyňa, pod nami starý mládenec ale nikdy mi nikto nepovedal pol slova a to sme niekedy že boli fasa hlučný. 😅

nezabijes
autor
30. nov 2014

@traffic no škoda že to tak nefunguje Ako vravíš stymi bytmi. Inak ja som sa snou fakt nechcela hádať slušné som jej vysvetľovala že to sú deti A ani mi nebehaju po byte len malá Keď chodí tak ma tazky krok.ale tak nemôžem ju priviazať na posteľ 🙂 .

jabadaba
30. nov 2014

@maminuska mozem len skonstatovat -stastna to zena!

jabadaba
30. nov 2014

@traffic musim Ta vyviest z omylu - selekciou vekovych skupin neporiesis nic, pretoze rovnake dusno kvoli detom Ti vie spravit mlada suseda, ktora ma sama decko a ma potrebu terorizovat vsetkych naokolo lebo jej anjelik hajuska! A ked hajuska, Ty mas ist do prdele, prestat uzivat za bieleho dna byt, tvoje deti maju sediet priklincovane na gauci a najlepsie aby si citali Voltairove Filozoficke listy! Ale ked sa susedovie chrustik zobudi, tak moze vsetko to co tvoje deti maju prudko zakazane! Zhrniem to tak, ak je niekto ko...t tak je ko...t a nenarobis s tym nic.