Otázka dňa: Aký máš vkus na detskú módu?

redakcia
29. jan 2020

Detská móda už nemusí byť len funkčná. Nespočetným množstvom dostupných variácií najrôznejších kúskov si hravo vyskladáme šatník snov pre svoju ratolesť.

Zaujímalo by ma, aký máš vkus na detskú módu ty. Máš rada skôr veselé detské hravé a farebné kúsky? Alebo sa ti páčia deti v elegantných outfit-och, v ktorých vyzerajú deti ako takí zmenšení dospeláci?

Podobné otázky kladieme 3x do týždňa na našom Facebook messengeri a aj ty môžeš prispieť svojim názorom a ovplyvniť tak výsledky každej ankety. Stačí kliknúť na https://i.modrykonik.sk/39SiaNb a odpovedať na prvú otázku.

Ako dopadlo hlasovanie na Facebooku (https://i.modrykonik.sk/39SiaNb)?
76% žien má rado deti v typicky detskom oblečení. 24% rado deti elegantne vyfintí.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maria1678
29. jan 2020

@ptmt1011 úplne súhlasím

smejko25
29. jan 2020

🙄🙄 čierna a tmava je uplne taka ista farba ako ostatné ....je len na ľudoch aké hlúpe predsudky maju

haaadanka
29. jan 2020

Ja osobne milujem čiernu a nevadí mi ani na bábätkách. Náš má veľa detského oblečenia, ale s tatom ich rada vyparádim rovnako. Svetrík, košieľka, džíny a tenisky. Nemáme nič žlté, krikľavé a extra farebné. Ešte aj izbičku má v pastelových farbách. Dievčatko by bolo určite obliekané inak, no na chlapčeka sa mi hodia decentnejšie kúsky. Ľúbim mojich vyparádených fešákov. 🥰

jaskolka
29. jan 2020

Súhlasím s názorom, že dieťa by malo byt oblecene ako dieťa, nie zmenšenina dospelého. Klasické pôvabné detské oblecka, dupačky, čiapočky, neskôr satocky a chlapčenské nohavičky. A mozno som divná, ale páči sa mi aj to obliekanie podľa "staromodnych" farieb, teda dievčenské ružové a chlapčenské modré. Veď teraz ma detská móda krásne vecičky, a mimoriadne sa mi páči, keď je trebárs a nejakú príležitosť dievčatko v ružových šatách, s celenkou s kvetinkou a chlapček v rozkosnom detskom obleciku s trakmi a podobne.

c_est_la_vie
29. jan 2020

Mne sa naopak, pacia neutralne farby a vzory a ked vidim skolku, v ktorej je krdel ruzovej s krdel modrej, hovorim si ze moje deti nikdy nebudem takto obliekat. Zvlast tie dievcatka- ruzova ciapka, teplaky, bunda, topanky. Hroza.