Na čo si dať pozor pri kúpe lístkov na koncert?

19. júl 2023

Dobrý deň, chceli by sme ist na jeden koncert ktorý je žiaľ vypredaný na oficiálnych stránkach. Našli sme ale inzeráty kde jedna slečna predáva prave tieto lístky. Nikdy som ich ale nekupovala takouto cestou a preto sa chcem spytat na čo si dať pozor pri kupe? Ako zistim či sú prave atd?
Dnes vecer sme dohodnutí na osobnom stretnutí preto Dakujem za každú radu

qwer2019
19. júl 2023

Je to vstupenka z Ticketportal?

autor
19. júl 2023

@qwer2019 to neviem

qwer2019
19. júl 2023

Lebo ak ano je taka aplikacia na overovanie vstupeniek, tuším ze je len pre Ticketportal

didip
19. júl 2023

Najhoršie je, že sa môže stať, že lístky predá viac krát. Čo sa môže stať že sa nedostanete dovnútra

autor
19. júl 2023

@didip aj keď mi ich dá osobne?

didip
19. júl 2023

To jedine že by nejak prefotil ale tak hádam niekto by už nebol nejaký špekulant. Len aj kamarátky ak si takto kúpili hneď jak sa otvárala aréna tak tam boli medzi prvými pre istotu

heidi4
19. júl 2023

@didip najhorsie sa moze stat aj to, ze preda deaktivovane - neplatne listky. :( a zisti to az pri okienku pred koncertom. :( Vlastna skusenost, zial. ale to uz spred vela rokov. Neviem poradit, nastastie si ich kupujem vzdy v dobrom predstihu priamo od predajcu, ale listky by som v bazare uz nekupila, jedine uz len od tych ''postavacov'' s listkami priamo pred koncertom, ak by bol naozaj zufalo dolezity a vypredany.
(deaktivovane - neplatne listky sa mozu stat napr. tak, ze povodny majitel ich stratil a stratu nahlasil, boli deaktivovane a boli mu vydane nove, platne. Nalezca fyzickych stratenych listkov ich preda a smola,... Nastastie mi vsak predajkyna vratila peniaze, to som mala asi fakt stastie v nestasti. ale nervy a stresy neskutocne, poucenie na cely zivot)

didip
19. júl 2023

@heidi4 tak toto som ani netušila že aj toto sa môže stať 🙈 ja by som osobne nekupovala od nejakých ľudí

heidi4
19. júl 2023

@didip ani ja, len s kamosom sme vtedy fakt zufalo chceli ist na ten koncert a tiez bol vypredany, tak brazdil po bazaroch a zajednal tamto 😂 🙈 🙉 🙊 fakt, uz nikdy viac takto, nikdy.
ale predpokladam, ze su dnes rozne cesty, ako si overit platny listok - napr. aj zavolanim priamo do ticketportalu. Ta pani nalezkyna ich vraj nasla pri bankomate a predala a nevedela vobec, ze su uz neplatne. :-/ esteze bola potom seriozna...