Mne už nikto nepomôže

3. júl 2022

Je mi tak zle ze uz neviem co so sebou robit. Najradsej by som uz zomrela. Neznasam dni rana vecere noci. Ze musim zit ze musim dychat. Neznasam seba aj svoj zivot neviem dokedy toto vydrzim. Kazdy jeden den je peklo na zemi. Nikto mi nepomoze lebo nemaju ako

zmrzlinka2021
3. júl 2022

smer psychiater a zaroven aj psycholog

ivangeline
3. júl 2022

A lieky. A riesit svoje traumy a vytesnene veci.

lindous
3. júl 2022

Prosím, vyhľadaj odbornú pomoc, hneď teraz - aspoň na začiatok, linka dôvery Nezábudka funguje nonstop - 0800 800 566

autor
3. júl 2022

Chodim uz dlho ku psychiatricke beriem kopu liekov

asfodelka
3. júl 2022

Obklop sa ludmi, ktori Ta maju radi a dokazu nasmerovat Tvoje myslienky inym smerom. Neostavaj dlho sama, aby si nemala priestor na take myslienky. Skus najst radost v niecom a drz sa toho. Aj ked asi je podstatne pomenovat dovod, preco sa tak citis a odstranit priciny, ak sa da.

pribinak
3. júl 2022

Lieky sú ok, sle treba aj terapie.

lucia851
3. júl 2022

Keď ti lieky nepomáhajú, chod na liečenie do nemocnice

autor
3. júl 2022

@asfodelka ja neviem co je dovodom. prislo to po druhom porode a u su to dva roky

lucia147852
3. júl 2022

Poporodna depresia. Potrebuješ terapie+ ak ti dr nevie nastaviť liecbu tak hospitalizáciu na psychiatri

dagmarovita
3. júl 2022

@lindous nefungujú uz davno

dagmarovita
3. júl 2022

Tak mas zle lieky, skus si zistit ineho psychiatra dobreho, nech sa na Teba pozrie, ak beries vela liekov a aj tak sa takto citis, tak to su nespravne lieky.

lilly16
3. júl 2022

Zmeniť lieky prípadne aj psychiatra..hlavu hore neboj sa ..bude dobre

asfodelka
3. júl 2022

Tak ako radia, vyhladaj ineho odbornika, zmenit lieky, ... ak je to poporodna depresia, ries s odbornikmi. Drzim Ti palce aby si nasla sposob ako sa rozbehnut nanovo. Zbav sa toho vyhorenia, rob to co Ta bavi, neviem mozno pestuj nieco... nepoddavaj sa zlym myslienkam. Skus si pisat dennik, mozno najdes spúšťač.

katkati
3. júl 2022

To musi byť hrozné, ale zmena liekov by ti mala pomôcť. Bude lepšie, ale hneď zajtra to povedz lekárke. Prosim ťa, nenechávaj to takto.

majki_ki
3. júl 2022

Ja by som skúsila liečenie, sústavná starostlivosť by mohla pomôcť preklenúť toto obdobie

dilino
3. júl 2022

Máš zrejme popôrodnu depresiu.Lieky asi máš slabe.Ved sa da ísť aj do nemocnice na hospitalizáciu.Nieje to vôbec žiadna hanba ako si mnohí myslia.Lieč to pokiaľ nie je neskoro ked máš deti musiš žiť pre deti.Vždy je riešenie.Ked by si šla na hospitalizáciu tam ťa dokopy dajú.A odporúčia ťa niekomu inému lebo aj ked je lekár /lekárka psychiater neznamená že je dobrý.To je ako aj s obyčajným lekárom nie každy je spokojný.Prosím chod nečakaj deti potrebujú maminu.Urýchlenie navštiv lekára ako to pišu ostatne.Nemá TI kto pomôcť z detmi.Muža nemáš a čo ten to nevydi či čo.Ved ked s niekým žijem tak sa o ňeho zaujimam či nie je chorý nemá problémy. Pred porôdom si take stavy nemala či už mala a aj napriek tomu si bola tehotna. Ako piše majki-ki súhlasim s ňou.A ako piše aj katkati zmena liekov by TI mala pomôcť a nie ešte poškodiť.A nieje to žiadna hanba sa liečiť ked TI to niekto bude hovoriť nech ide kade ľahšie.Taký do toho nerozumie.

andrejka19
3. júl 2022

Ak chces napis mi sukromnu spravu,presla som tym pred rokom,ja som bola na tom este horsie lebo ty aspon napises na konik ze ti je zle ja som to uz riesila inak vtedy.da sa to len treba velmi velmi chciet a to ty teraz nechces.lenze smrť nepride len tak ze tebe sa uz nechce zit.

gigie24
7. júl 2022

Vzdy je cesta, treba zistit kedy tieto stavy zacali a co to zapricinilo, je mnoho ludi s podobnym problemom a pomohla im napr. homeopatia, ta lieci cloveka ako celok 😇. Mame mnoho vyliecenych depresii, uzkostnych stavov, obsedantno-komplulzivnych poruch. Vzdy je cesta ako sa oslobodit 🦋