Duševné zdravie (nielen) detí

jurajhips
2. jún 2022

Bulvárne média častokrát útočili na speváčku Katarínu Koščovú kvôli jej váhe a vzhľadu. Katka kvôli tomu roky strácala sebaúctu, snažila sa držať nezmyselné diéty aj zápasila s psychickými problémami vrátane panických atakov.

Hlboko sa to dotýkalo aj jej manažéra a zároveň manžela. „Keď o Katke médiá písali v súvislosti s hmotnosťou a obliekaním, ako manažér som sa to snažil nebrať osobne. Lenže to nejde, lebo stále som bol aj chlapom, ktorý veľmi ľúbi svoju ženu. Pre mňa je nádherná, krásna a múdra, takže keď niekto hulvátsky píše, že všetko je inak, mám chuť sa za ňu postaviť aj ako chlap, muž,“ hovorí Michal Pivovar.

Katka sa rozhodla vyhľadať odbornú pomoc, vďaka čomu u nej prišlo k obratu. Dnes otvorene hovorí o svojich psychických problémoch, vyhľadaní pomoci aj ceste uzdravenia, aby tak pomohla druhým.

Spoločne s detskou psychiatričkou Marcelou Šoltýsovou budú mojimi hosťkami na diskusii „Mať chuť žiť“ venovanej duševnému zdraviu (nielen) detí a mladých ľudí v rámci Festivalu dobrého vzdelávania 11. júna v Kosiciach 👉www.festivalspongia.sk

Ste srdečne vítaní.

stanulienkat
2. jún 2022

Katka je jedna velmi prijemna , charizmaticka spevacka. Bohuzial, bulvar je bulvar a je zamerany na jednoduchsieho citatela. Osobne som rada, ze sa Katka nakopla, lebo sa nemohla citit dobre a fit. Prajem jej vsetko dobre...

luccija
2. jún 2022

@stanulienkat omladla o 15 r perfektný posun