Baby born alebo baby Annabell?

anonymka11
21. okt 2018

Ahojte baby prosím poraďte mi dcérka chce od Ježiška bábiku ktorá bude ako ozajstná máme teda aj požiadavky ako plakanie cikanie dudkanie dudlika pitie z fľašky proste ako ozajstné dieťa a vôbec sa neviem rozhodnúť ktorá je lepšia keď čítam rozdiely akurát viem že Anabela vie aj rozprávať aj piť aj plakať takže spĺňa všetko ale zas viem že aj baby born je kvalitná tak možno poradte z vlastnej skúsenosti ďakujem

julinka79
21. okt 2018

@anonymka11 ahoj
Nam Ježiško priniesol minulé Vianoce baby annabel. Ma všetky tieto funkcie aj peknu tvaricku. Dcerka ju ma doteraz velmi rada a casto sa s ňou hraje. Tym ze aj dzavoce ako naozajstné dieťatko,tak nam ho veľmi aj pripomína. Ma handrové telo iba hlavička je pevná. Ale nevadi to kvôli tomu ze si bábiku vie pekne prítulit a telicko sa pekne prispôsobí.
Jedinou nevýhodou je že teraz po cca roku sa nám zda ze funkcie nejdu na 100%.
Napr. Za kratucky cas rozprávania uz zaspava pricom na začiatku bola dlhsie aktívna alebo zaspi a nezavrie niekedy oči...
Ale inak kupu neľutujem 🙂

jana2679
22. okt 2018

@anonymka11 Ahoj, my máme Baby born, dcérka chcela len takú a zbožňuje ju. Som s ňou veľmi spokojná, je kvalitná.Nevadí nám že nemá žiadne funkcie ako Anabel, dcérka rada prezlieka a stará sa o ňu. Švagrinej dcérka má obe a najradšej sa hrá s Baby Born, s Anabel vôbec. Mňa veľmi odrádzalo handrové telíčko a keď dcérka chcela BB tak som bola rada.

kathrin17
22. okt 2018

@anonymka11 aj my mame baby born a momentalne mame potrebu mat baby born chlapca, takze u nas to vyhrala na plne ciare BB 😀

alenky
22. okt 2018

Od akeho veku odporucate tieto babiky?

kathrin17
22. okt 2018

@alenky myslim, ze od troch rokov

krista5
22. okt 2018

za nas annabell ma makke telicko to mi pri BB vadilo, mne anabell pripomina moju staru babiku Filipka🙂

anonymka11
autor
22. okt 2018

@krista5 a keďže vy máte Annabell prosím vás ona aj pije z fľaštičky a cika keďže má handrove telíčko

anonymka11
autor
22. okt 2018

@julinka79 a ona aj pije aj cika keď ma mäkké telíčko?

anonymka11
autor
22. okt 2018

@jana2679 baby born nemá žiadne funkcie? Pretože moja dcérka chce bábo ktoré plače cika a dudka cumlík

jana2679
22. okt 2018

@anonymka11 iba ciká a plače, na funkcie je skôr Anabel

julinka79
22. okt 2018

Ano aj pije aj cika aj roni naozajstné slzy. Vo vnútri ma nejaký mechanizmus hadicku alebo co a vzdy keď stlačíte na brusku taky bod tak sa vycika.

krista5
23. okt 2018

@anonymka11 ano normalne pije cika aj roni slzy

tamaraaa
24. dec 2019

@julinka79 lrosim vas ten gombik na brusku sa da normalne stlacit? Dcerka dnes dostala annabell a necika😖, ale mam pocit ze ten gombik je zaseknuty ide stlacit len asi o 3mm 😑, ked sa napije vsetko vyplace a necika

lulu273
25. dec 2019

@tamaraaa ahoj no my sme vcera otvorili taktiez anabel a robi vsetko okrem cikania, mate to iste?

tamaraaa
25. dec 2019

@lulu273 ano presne, napila sa len trochu a zacala plakat so slzami a cikat nic.... Manzel opravil.... Ten gombik na brusku sa takmer vobec nedal stlacit... Otvoril babiku na chrbatiku a z oboch stran strcil prsty po obvode strojceka az na brusko aby nahmatal gombik a jemne nim pootacal pohybal a potom sa uz dal stlacit asi 1 cm do hlbky.... Potom uz babika zacala pit poriadne a bez placu a ked sme stlacili kombik tak cikala😉 najprv po kvapkach a pri dalsom piti uz prudik, takze som mega happy ze sa to podarilo, dcerka bola nestastna a nechcelo sa mi reklamovat

lulu273
25. dec 2019

@tamaraaa velmi pekne dakujem za radu, hned sme to skusali a zabralo to zacala cikat, ale tiez nechapem preco place ked pije, zeby chce odgrgnut? Dakujem za radu, tiez sa mi nechcelo reklamovat...

zaraforme
26. dec 2019

@lulu273
@tamaraaa ahojte,ktorú Annabell máte? Máme túto, kupovala som ju s tým že má lepšie funkcie ako baby born za tú istú cenu. Avšak som veľmi sklamaná pretože naša bábika iba plače, necika nemá žiadny gombík na brušku. Ja som myslela že keď kúpim najnovší model bábiky bude robiť všetko 🙊 moja dcéra stále rozprávala o nabije ktorá bude cikať, kúpili sme aj plienky baby Annabell a ona proste funkciu cikania nemá ☹ inak je úžasná, ako naozajstné bábo. Ale som taká sklamaná z nej.

lulu273
26. dec 2019

@zaraforme https://www.dracik.sk/babika-baby-annabell-3/ no my mame tuto a bola pri nej aj plienka, moze byt ze tu co mate vy je este starsia verzia bez cikania. Nema na brusku srdiecko?

zaraforme
27. dec 2019

@lulu273 nakoniec som sa dozvedela že naša je najnovšia. Pekne ju vynovili teda.

tamaraaa
27. dec 2019

@zaraforme tak to je skoda ze vasa necika fakt, my mame tu istu ako lulu273, vid foto, stala 49 v draciku a uz cika ☺️

tamaraaa
27. dec 2019

@lulu273 nasa uz menej place ked pije.. A ked zacne plakat hned ju odgrgneme (pobuchanim po chrbatiku) a pije dalej, potom vycikat a dcerka je happy😉

lulu273
27. dec 2019

@tamaraaa ano? No super, tak vyskusame, mozno len odgrgnut chce 😂 no cista veda tie babiky 😍

adriana89
12. feb 2021

@zaraforme moja dcera dnes dostala tuto najnovsiu annabell a nezatvara ocka..len klasika lahne zatvori sadne otvori..aj vam to tak robi?? Este je ta 2020 ta uz aj kaka a papa tie zetony

veronikapolyakova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
veronikapolyakova
16. máj 2021

@adriana89 Dobrý deň prajem. Chcela by som sa opýtať, ako to dopadlo s tou bábikou? Tiež sme dostali pre dcéru ako darček, ale táto naša klasicky zatvára oči, keď ju položíme na chrbát. Čakala som, že očká zavrie, len keď je unavená. Neviem teraz, či to mám reklamovať alebo táto nová verzia je už takáto. Dakujem za odpoveď

adriana89
17. máj 2021

@veronikapolyakova tieto nove modely uz nemaju elektronicke očka bohuzial

veronikapolyakova
17. máj 2021

@adriana89 Ďakujem veľmi pekne za odpoveď. Pekný zvyšok dňa prajem