Ako dlho trvá doručenie balíka?

eveh
25. nov 2013

Ahojte, v pondelok 18.nov. mi jedna pani poslala balik, do dnes mi neprisiel, peniaze som jej poslala na ucet, mala mi poslat lyziasku supravu-z bazosa, je to normalne ze to trva tak dlho? presviedcala ma o tom ze ona ho urcite poslala, ze mam byt pokojna, vzdialenost asi 60km, no co dalej, mam cakat, alebo kde sa mam obratit, alebo som len tak prisla o 28e?

stanislavao
25. nov 2013

@eveh no tak ak vam to poslala, tak nech vam posle podacie cislo a potom si zasielku viete pozriet na internete, na stranke slovenskej posty, ze jde sa nachadza. nieje mozne, ze balicek od 18.11. neni doruceny. bud to neposlala, alebo sa balicek stratil. to ja som poslala peniaze za sveter a viac sa mi predavajuca neozvala. zas som blba, lebo som nieco objednala od osoby bez hodnotenia.

andelok
25. nov 2013

@eveh Ak je to balik, pytajte si podacie cislo. Ak je to listova zasielke posielana druhou triedou, tak sa kludne moze stat, ze vam to pani poslala ale nejaky dobrak na poste, alebo v skladoch, kde sa to triedi, si to nechal. Mne sa to stalo uz 2x.

januliku
25. nov 2013

@eveh Mne sa uz stalo, ze mi prisiel balik az za 5-6 prac.dni a bola to chyba posty. Tak ako baby hore radia, treba si vypytat podacie cislo a podla neho vyhladat bud na nete, alebo sa informovat priamo na poste.

eveh
autor
25. nov 2013

dakujem za rady

eveh
autor
26. nov 2013

tak dnes konecne dorazila po siestich dnoch...