Aké oblečenie je vhodné na štíhlu postavu a väčšie bruško?

veselazuzanka
29. mar 2019

Ahojte. Chcem sa trochu inspirovat od vas, ktore mate stihlu postavu, stihle nohy, mensie prsia a vacsie brusko. Aky typ lezernych siat nosite? Alebo ake oblecenie celkovo? Hodia sa na tento typ postavy volne saty? Ked to na nejakej zene vidim, paci sa mi to a vyzera super, ukaze stihle nohy, zakryje brusko, no ja si v tom pripadam akoby mi to nepristalo. Ked zas mam obtiahnute veci tak vidno každý faldik. Mozte kludne
Aj fotky dat. Na googli dom uz pozerala, ale chcem pocut vase skusenosti

datvaj nejake inspirativne fotky. Na googli som uz pozerala, potreb

0silvia0
29. mar 2019

@veselazuzanka voľné šaty nie, keďže máš malé prsia, voľné šaty ti nebudú na prsiach držať a brucho nezakryjú, ale ti ho pekne odkopírujú. Ja som tiež takáto postava, ale brucho si držím vypracované a stiahnuté a šaty moc nemusím, skôr sukne. Mám štíhle pekné nohy a dobrú riť, tak zvýrazňujem to, čo mám ok a maskujem malé prsia a krivý chrbát. Čiže nosím skôr rifle, košele, blúzky, úzke kratšie sukne. V lete si dám častejšie aj šaty, ale väčšinou strihy so zvýrazneným pásom, po kolená, buď áčková sukňa alebo puzdrové šaty. Dlhé dĺžky neznesiem.

veselazuzanka
autor
29. mar 2019

@0silvia0
Praveze mne sa zda, ze napr. kosele mi vobec nepristanu. Ked si das uzku suknu tak co k nej napriklad? Ackovu suknu Mam aj ja ale k tomu skor obtiahnute tricko sa hodi nie? Saty sa mi zda ze take co maju v pase gumicku zakryju dost to brusko co povies? Lebo ja som celkom stihla akurat tato problemova partia ma trapi .

0silvia0
29. mar 2019

@veselazuzanka ak sa necítiš v košeliach dobre, tak skús radšej blúzky. Na mne košele vyzerajú ok, ja mám široké plecia a cítim sa v nich celkom dobre. Áno, k úzkej sukni tričko na telo, aj k áčkovej sukni. Ale k obtiahnutej sukni si môžeš dať aj nejakú voľnejšiu blúzku, dobre zakryjú brucho blúzky trocha nariasené dolu s pevným pásom. A prečo nezapracuješ na tom bruchu a trocha nepocvičíš nech vyzerá postava súmernejšie?

veselazuzanka
autor
29. mar 2019

@0silvia0 no to je dobrá otazka😁 aj napad len keby sa mi chcelo a mala viac casu...zatial to riesim aspon takto.ved mizno druhi to tak nevidiaa ja som moc kritická k sebe.dakujem za tipy.vyskusam

0silvia0
29. mar 2019

@veselazuzanka ono keď trocha spevníš celé telo, aj brucho sa zmenší, aj držanie tela je krajšie a aj oblečenie lepšie vyzerá na postave 🙂

romiada
29. mar 2019

@veselazuzanka inak ja som Ti presne chcela dat typ na take strihy triciek ako Ti dala
@0silvia0 hore - uplne super!
A fakt treba zvyraznit uzkou suknou, tesnymi nohavicami (+opatky) ked mas pekne nohy....chlapi pri takom pohlade zvacsa nepostrehnu nejaky ten faldik. Ja som asi taka postava podobna ako Ty ze mensie prsia a brucho mi vzdy trci a zistila som ze mne vobec nepristanu take šaty volnepadajuce strihnute pod prsiami....ja si v tom pripadam jak tehotna

romiada
29. mar 2019

@0silvia0 inak si ma pekne do toho namočila !🤣 kuknem bonprix a už mam chut minat prachy 😂 na taketo ale červene
https://www.bonprixshop.eu/style/tricko-2868742...

veselazuzanka
autor
30. mar 2019

@romiada a ty nosis ake oblecenie napríklad.
@0silvia0
@romiada ja neviem ci som fakt moc kriticka alebo blba😁 ale tie tricka vyzeraju síce super, no ja ked si nieco take obleciem, tak sacitim zas velmi mohutne hore.ze chude nohy a hore taks velka. Ale mozno iva ja seba tak vnimam. Dakujem za typy, preto th hladam inspiraciu. Ste zlaté.
Od prs rozsirene si pridem zas ako tehotná😁

veselazuzanka
autor
30. mar 2019

@0silvia0
@romiada a saty alebo take dlhsie tričká k leginam su podla vas ake vhodne na takuto postavu. V akych sa vy citite dobre?

siska53
30. mar 2019

@veselazuzanka ahoj, ja som.do toho celeho este aj dost krpata,155cm, sukne a saty nosim dost malo, ale ked, tak hoc aj obcucnute, to, ze trosku vidno brusko az tak nevadi, lebo ty sa vidis inak ako ostatni. Ja, ked sa na seba pozriem zhora, sa vzdy zhrozim,boze,jak to brucho vidno..ale ked ta vidi niekto iny, tak to vnima inak, napr.na fotkach to vyzera inak ako ked sa na seba pozriem ja..a jeden kolega mi povedal,ze mam super postavu.. tak si vyber.. inak som.chuda, saty a sukne radsej kratsie, ale.musim vyskusat a vzdy sa radim.aspon s jednou osobou, ze ako to vyzera.

A radsej saty tak, co jemne kopiruju postavu, take obcuc len obcas,kedze zas ja sa v prilis obcucnutom az tak dobre necitim. Mam.sirsoe plecia,takze bluzky nosievam niekedy,ked mam naladu.
Uz oar mesiacov opat chodievam ccicit, ale ja mam diastazu,takze to brucho len opatrne mozem.riesit, mam trenera,ktory o tom vie.
Ani ty cvicenim.nic nepokazis, ak budes chodit, aspon telo trochu spevnie.

0silvia0
30. mar 2019

@veselazuzanka ja leginy nenosim, len uzke rifle. Ja zas nie som nejaka vysoka, mam 165 cm a mne sa tie dlhe topy pacia na vysokych babach, takze ja tento styl nenosim, takze neporadim

0silvia0
30. mar 2019

@romiada ja tam mam tiez v kosiku nahadzanych kopu handier, stale sa prehovaram, ze nic nepotrebujem, ale potom aj tak objednam. Ja mam taky uchyl, ze mne sa musia nove veci v skrini odlezat a az potom ich viem nosit... Uplne na hlavu...

0silvia0
30. mar 2019

@siska53 ja mam tiez diastazu, roky som nevedela, ze preto treba cvicit opatrne. Ja som cvicila klasicke brusaky, a brucho mam ok. Co sa moze stat ked clovek pri diastaze cvici klasicky?

0silvia0
30. mar 2019

@veselazuzanka ide o to, ako sa citis. Ak mas naozaj velmi chude nohy, tak moze na tebe tento typ triciek vyzerat mohutnejsie, ale tie modelky vyzeraju v nich super. Ja nemam uplne chude nohy, ja cvicim, takze tam mam nejake svaly.

veselazuzanka
autor
30. mar 2019

@0silvia0 ja mam 170 cm a pripadam si dost vysoka. A sedia ti tie veci z bonprixu? Co odtial objednavas?

veselazuzanka
autor
30. mar 2019

@0silvia0 https://www.bonprixshop.eu/style/upletove-saty-.... Napriklad tueto pristanubtakej postave?

0silvia0
30. mar 2019

@veselazuzanka ano tvoja vyska je uz lepsia na dlhe topy ☺ja objednavam vacsinou tricka, bundy, mne to sedi a pri kazdom tovare su recenzie, takze orientovat sa da aj podla nich... Ja som dost netypicka postava, napriek tomu mi to sedi. Ja sukne nohavice nosim kvoli uzkym bokom xs, bundy vascinou s, a bluzky a kosele aj m, lebo mam siroke plecia.

veselazuzanka
autor
30. mar 2019

https://www.bonprixshop.eu/style/saty-498096409....
Napr.sami paci takyto volny styl. Co na to hovoris? Ja v tom vyzeram ako vo vreci

romiada
30. mar 2019

@veselazuzanka ja mam mensie prsia (dokojila som 2.bejby tak uz nie som cecaňa 😂), dlhe nohy (podla viacerych chlapov vraj dobru prdel 🤣), som cca 176cm. Problemove brucho.....diastaza, a kazde nafuknutie na mne vidiet.
Takze ja nosim leginy, kludne aj tricko uzsi strih a prekryjem to kardiganom.
Alebo nosim rifle s vyssim pasom a k tomu take volne tricka ako Ti poslala tip Silvia

romiada
30. mar 2019

@veselazuzanka je to pekne ale napr.realne ja neviem ako by som v tom napr.vyzerala ja....by som sa bala ze ako vreci. Ja mam pocit ze tieto saty mozno skor sadnu drobnym stihlym zienkam.

romiada
30. mar 2019

@veselazuzanka posielam Ti foto....cierne dzersejove saty a maskovanie rifl.bundou 😂 aj muz mi zdvihol palec ze moze byt na maskovanie kileciek po porode 😂

veselazuzanka
autor
30. mar 2019

@romiada dakujem. Vyzera to super. Odkial mas satocky?

romiada
30. mar 2019

@veselazuzanka tusim ich mam prave z BOnprixu .....mna uz by tu mali platit ze im robim reklamu 😂

romiada
30. mar 2019

@veselazuzanka https://www.bonprixshop.eu/style/dzersejove-sat...
teraz nemaju čiste čierne ale v bodkovanej verzii
rozmyšlam či si tie čierne kvetovane ešte nekupim

veselazuzanka
autor
30. mar 2019

@romiada mne sa vela siat odtial paci. Jedny mi sadli ako uliate.potom som objednala trojo inych a nesedeli vobec... Teqraz je postovne zadara nad 25 eur inac. Tiez rozmyslam ci nieco nevezmem. Inac detske veci nevies ako sedia odtial?

evkao
30. mar 2019

@veselazuzanka
pridaj sa do tejto skupiny, tam byva pravidelne zverejneny kod na dopravu zdarma aj zlavu 10%, a aj ti tam kocky poradia ;)

https://www.modrykonik.sk/group/6017/

romiada
30. mar 2019

@veselazuzanka ja som dcere objednavala odtial nejake tricka (crop top) min.rok. sedeli v poho. Tak ale dcera ma 11r. Este nema/la ziadne krivky tak neriesi prsa a zadok este 😂

veselazuzanka
autor
30. mar 2019

@romiada moja ma 7 tak to uz duplom😁

veselazuzanka
autor
30. mar 2019

@evkao jej diky moc