Aké ťažkostí vám spôsobovala HIT??

14. mar 2021

Ahojte! Rada by som vedela, čo všetko môže spôsobovať HIT. Poprosim vaše skúsenosti. Ďakujem

brna1989
14. mar 2021

Opuchnuté končatiny, opuchnuté viečka,tvár, pocit na zvracanie, najčastejšie som bola neskutočne nafúknutá , unavená, mňa najčastejšie preháňalo,aj 8x denne a veľká niekedy menšia bodavá bolesť zaludka.svrbela má pokožka (končeky prstov,dekolt), opuch nosnej sliznice, kýchanie ,svrbenie ďasná(vzadu ako sú mandle), výsyp na tvári a dekolte (akoby potničky, žihľava)
Síce to nie je prijemná choroba, ale teraz poviem,že som rada, že mi to zistili a všetky príznaky pomaličky miznú.

lilyianka
14. mar 2021

Moj muž mal ako príznaky opuch hrdla, hnačky neskutočne a bol vysypany na genitaliach

marianarem
15. mar 2021

@brna1989 Po akom case ti zacali priznaky miznut? Ja este len zacinam s HIT dietou, tak ma zaujima, ako zafungovala u inych ludi.

brna1989
15. mar 2021

@marianarem mne prakticky hneď, diétu mám 6tyzdnov.

tanika
13. máj 2023

@brna1989 ahoj toto ako kedy som čítala o seba 3 mesiace sa trápim a vcera som bola u koznej pre vysledky na dao a ze ani sa mi nečuduje co sa mi deje dao funkcia myslim povedala 1,69 a to mi brala krv ze som bola pod atihistaminikum ( omarit) a aj tak mi toto mi vyslo , prosim pod ako zacat ? Ked mi pisala papier ze co je hit vykotilo ma nikto v mojom okoli nema hit . Co ti pomohlo aj problemy ustúpili je to hrozne ten opuch v puse, pripuchnute viečka , divno v puse , opuchnuté dutiny ako keby zapal dutin , mavam niekedy aj sťažené dychanie hrozbe som na nervy , cervene flaky po tvari , ako zacat ? Da sa z hit dostat ? Mne prepukla po chorobe , aker.reakcie na atb , utlmovanie prednisonom hrozne . Alergologicka mi predpísala pre pripad epi pero normalne sa bojim . Moze hitka spôsobiť analylaxiu ??