Ako ste spokojní s vyúčtovaním za byty?

23. apr 2024

Ahojte ako ste spokojní s vyúčtovanim za byty? hlavne mestské ? Nám dnes prišiel a des.. každý rok nám vracali a teraz nič

gelifil
23. apr 2024

my tak o mesiac ked budeme mat

guudy
23. apr 2024

Tak vyuctovanie sa odvija od vysky zaloh, cien energii a vasej spotreby. Takze to logicky neznamena, ze ked ste niekedy mali preplatok, tak ho budete mat vzdy.

autor
23. apr 2024

@guudy to je logické a pochopiteľne… ja viem od čoho sa odvíja, len mi to príde, že každým rokom je to s vyúčtovanim horšie a horšie.. miname plus mínus rovnako, bývame v byte v nezmenenom počte.. samozrejme že ceny idu hore a podobne ale keď je rozdiel v stovkách eur čo inokedy vrátili a teraz nič tak to asi az tak v poriadku nebude (oproti minulému roku)

guudy
23. apr 2024

Mas vyuctovanie v ruke, ostava ti prestudovat si ho…a ak sa ti nieco nezda na vyuctovani, tak to ries so spravcom.
Nerozumiem, co cakas od tejto diskusie…ze sa ludia postazuju? Alebo ponadavaju? V dobrom to myslim 🙂

autor
23. apr 2024

@guudy ja viem ako mám postupovať v prípade nespokojnosti, ale asi diskusie sú na to určené, aby sa ľudia pýtali, vyjadrili, komunikovali.. tak keď nemáte k tomu čo dodať tak načo sa ozyvate a moralizujete? ..V dobrom…
Takýchto diskusii je tu xy a kto chce sa zapojí a podelí o svoj názor, postreh a podobne.
Ale je to jedno nebudem sa tu doťahovať, keď každý si chape veci po svojom a každý má svoju pravdu 🙂
Pekný deň

zefyra
23. apr 2024

My bývame na dvojizbovom mestskom, platíme len nájom 340 euro a minulý rok sme mali ešte nedoplatok 180 euro. Som zvedavá čo bude tento rok. Našťastie za cca 2 mesiace odtiaľto odchádzame.

liusa82
23. apr 2024

no prečo lebo okrádajú ludí a z toho majú potom na bytovom odmeny.A kdejak to prerozdelujú.Tam sa to hlavne stráca.Mne to tiež vždy v hlave vrtalo kde tie peniaze nehorázne všetky idú.Teraz sme v dome a vyjde nás to ešte lacnejšie ako v byte.Alebo cca tak narovnako. Ale komfort byt a dom je teda velmi velký rozdiel

zefyra
23. apr 2024

@liusa82 aj my už ideme chvalabohu na dom.

luxus10
23. apr 2024

a za co vam vracali, za ktoru polozku?

gabrm
25. apr 2024

@autor
Na to aká bola slabá zima,tak by mali byť všade preplatky. Ja teda nie,ale z rodiny sa chválil keď sme tam cez víkend boli, že im vracali zhruba 3-mesačný nájom čo platia,čiže cca 750€..

88lienka
15. máj 2024

No ja som tento rok platila za kurenie o 300e viac ako minuly rok a netusim ako je to mozne kedze som radiator zapla asi 3x.