Vplýva sťahovanie na 7-mesačné dieťa?

sjuzn128
21. feb 2023

Ahojte, myslíte, že vplýva na polročné bábo sťahovanie.
Teraz má 7m, sme tu mesiac a stále plače je nervózny, každú hračku hádže, nič ho nezaujme. Akonáhle prídeme na späť k mojim rodičom, kde sme bývali. Úplne vymenený.

viestta
21. feb 2023

Zvykne si, je to jeho domov, kde su jeho rodicia, je to miesto kde bude rad

mamanika771
21. feb 2023

kamoškin malý tak reval 4 mesiace, ale bol starší teda.... Šli keď mal asi rok a pol z dediny z domu kde bol denno denne s babkou a dedkom do paneláku v ba... Dlho to trvalo ale zvykol si kým prestal vykrikovat baba dedo... Ale podľa mňa čím menšie tým si rýchlejšie zvykne, predsa len rok a pol stary vníma viac ako 7 mesačný.... Držím palčeky a nech sa Vám dobre býva

beata_k
21. feb 2023

@sjuzn128 Nemyslim si, ze na pricine je stahovanie. Skor celkova nepohoda, mozno ty si v strese, mozno zuby...

ariannazara
21. feb 2023

Mňa čaká sťahovanie 4 ročný som zvedavá 😄

michu_
21. feb 2023

tiez mi ide skor to, ako to mas ty. dieta v takom veku je este dost "napojene aj na tvoje pocity

4stanka4
21. feb 2023

@sjuzn128 nemyslím si. My sme sa sťahovali keď mala dcérka 8 mesiacov a ani nepostrehla zmenu. My sme často chodili do domu, keď sme niečo robili bola pri nás tak už bola zvyknutá a úplne najlepšia bola moja psychická pohoda. Ja som sa do nového strašne tešila ze budeme konecne sami lebo sme bývali u svokrovcov. Ak si ty nervózna tak môže cítiť nervozitu aj z teba alebo mu nejdu zúbky?

sjuzn128
autor
22. feb 2023

@4stanka4 my sme tiež často chodili na byt, keď sa tu šlo niečo robiť...len nechápem, prídeme k mojim rodičom, kde sme bývali a tam je vpohode. Tu sa snažím aby sa tu mal čo najlepšie ale len sa to zhoršuje. Aj spánok sa mu zhoršil ten denný v noci spi vpohode. U našich sa prehral aj sám, kým som uvarila a tu nemám ani len čas sa najesť.