Spoločné spanie v manželskej posteli

30. sep 2021

Myslíte, že je veľký problém, že je to nevhodné, spoločné spanie matky a syna (6r) v manželskej posteli? Ja osobne, by som bola za oddelené postele. No s mužom sme sa rozišli, a zatiaľ ešte bývame spolu. On nechce vyhodiť/predať manželskú posteľ a kúpili by sa samostatné postele. Miesta toľko v byte nie je, že by tu toľko postelí bolo. Neviem ako to vyriešiť teraz. Samozrejme bytová otázka sa bude riešiť, ale to tiež nejde zo dňa na deň.

babovka2321
30. sep 2021

Nic nevhodne na tom nevidim. Nevhodne by to bolo v pripade, ze s muzom tvorite normalne par a vyhodis ho kvoli dietatu zo spalne. Ale v tomto pripade je to podla mna uplne v poriadku.

mariejenka
30. sep 2021

Absolútne v tom problém nevidim.

ivangeline
30. sep 2021

A nemoze si maly zvyknut a nebude chciet potom spat sam?

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivik4
30. sep 2021

Uz je dost velky, nezvykne si a ani nieje na tom nic nevhodne

h2
30. sep 2021

Môj syn mal myslím 8 rokov, keď spal so mnou, keď bol muž na služobnej ceste. Tak isto, keď je chorý, spí niekto z nás s ním.

autor
30. sep 2021

Mne ide o to, že ci by sa syn necitil možno "samostatnejší/dospelejší", keby mal vlastnú posteľ. Pokúsim sa možno tie postele aspoň rozobrať, aj ked idealne to nejde, lebo sú tapacírované ako jeden celok. Ľudia z mojho okolia mi vždy hovoria, že to vhodné nie je a že bude sa držať "mamkinej sukne". Tiež on je taký "cestovateľ" po posteli, že asi by často z nej aj v noci zletel dole, lebo na jednej strane ma teraz stenu a na druhej ešte mna.. Musím ho niekedy v noci presuvať na jeho časť...

autor
30. sep 2021

@h2 Tak ale to je iné, keď je to priležitostne alebo časť noci. 🙂

mariejenka
30. sep 2021

Tak v prvom.rade, by ma názor okolia nezaujímal, dieta je este malé, ma len 6 rokov, a vy ako jeho rodičia ste sa rozišli,cize je to pre neho situácia, nevieme ako ci sa hádate,ignorujete, ci to maly vníma negatívne,alebo ako. Nepises, nic. Nemusíš písať,ja ts rešpektujem. Opýtaj sa hlavne syna ako by to chcel on. Tu sa rozhodni srdcom a nie xo okolie povie.
Moja mamka je zo 6 deti,a spali vsetci v jednej izbe...kedysi bolo tak, a ani jeden syn sa mamkinej sukne nedržal do 20-tky.

autor
30. sep 2021

Ďakujem všetkým.

@mariejenka My to máme take pomerne kľudné, ako kamarati, ktorí spolu vychovavaju dieta. Rozhodli sme sa, že to bude takto pre nás všetkých teraz "najlepšie" riešenie.

zuzka565
30. sep 2021

Ja mam dve deti jeden ma 4 roky a druhy 8 mesiacov. Obaja s nami spia. Tak sme všetci 4ia v jednej posteli 🤣heh ako dakedy 😂🤷‍♀️. Starší zaspáva sám vo svojej izbe ale v noci k nám docupita 😃

vlucifuk
30. sep 2021

@zuzka565 Presne ako u nás...Aj nasi vždy docupitajú k nám a obaja mi ráno tvrdia, že si na to napamätajú.

mariejenka
30. sep 2021

Tak to je fajn, pre vas všetkých. Naozaj sa len so synom porozprávať, ale myslím si, že pri mamke je fajn, to cestovanie po posteli ma aj môj starší, nie raz zletel😂

dilino
30. sep 2021

Nieje na tom nič nevhodne pokiaľ nemá 15 rokov že je starý corgoň tak 6 ročný je v úplne v pohode netráp sa.

denda007
30. sep 2021

Dieťa môžte rozmaznat všetkým možným len nie láskou. Bude to v poriadku, možno sa bude cítiť aj istejšie ak je pre neho momentálna situácia u vás doma trochu stresujúca.

katka1389
30. sep 2021

Moja dcera spi so mnou ma tiez 6 rokov.Ona sa boji v izbe aj ju uspim aj tak pride za mnou ....
Ked sa citite spolu dobre neni problem ,pride to obdobie keď bude chciet byt sam a tebe bude luto...

angelous1991
30. sep 2021

Môj ma 11 a spáva pri mne sem tam 😝 keď je muž v posteli mne to neprekáža veď som jeho matka preboha ! Ani by mi nenapadlo to brat niekedy nejako nevhodne

julia2018
30. sep 2021

So mnou spala dcéra do deviatich rokov. Vtedy si sama vypýtala vlastnú izbu. Potom sporadicky, keď jej bolo smutno, prišla ku mne. Teraz má 13 a už nechodí, lebo sme už prakticky štyria v posteli

panelacikova
30. sep 2021

aj ja si myslím, že je to úplne v pohode 🙂 moja dcéra má už 11,5 roka a občas má ešte chvíľku, že chce spať v mojej posteli 😀 a pritom bez problémov spáva oddelene, na svojej (máme iba 1 izbu). a veľakrát idem k nej ja automaticky. to vtedy, keď má teploty, je mi jednoduchšie v noci na ňu siahnuť, než cupitať cez izbu, zažať si kvôli tomu, atď... takže za mňa je 6-ročný úplne v pohode.

nikpa
30. sep 2021

Pokiaľ to nebude do 15 rokov tak je to v pohode. Dočasne kým to poriešite tak kľude, nerob si z toho hlavu.

tosomja
30. sep 2021

My sme sa s mužom natoľko odcudzili, že dcéra spala so mnou v posteli a on v jej. Má 11r a teraz má vlastnú izbu a není žiaden problém, ani nie je závislá na mne, ani sa v noci nebojí, ani nič to na nej nezanechalo.