Akú cyklosedačku odporúčate?

katarik44
28. mar 2017

Ahojte, maly bude mat cochvila 1,5 roka a kedze zboznujem bicyklovanie chcela by som si zadovazit cyklosedacku. Aku odporucate? Pravdepodobne by som chcela upinanie na sedlovu trupku. Hlavne sa neviem rozhodnut ci prednu alebo zadnu. Mate niektora skusenost? Este dodam, ze planujem len kratke trasy na mestskom bicykli..

anabeth
28. mar 2017

my sme kupili prednú ( chcela som na dieťa stále vidieť) ale strašne mi to zavadzalo, zle sa mi krutilo, necitila som sa iste..., v obchode nám vymenili za zadnú- to sa upínalo na nosič... využili sme ju neskutočne, už aj ked dieťa vedelo bikovať, ak sme chceli isť na dlhý výlet, šupli sme ho do sedačky, aj ked už bol starší a vyklánal sa do boku, nerozhádzalo ma to tak ako tá predná sedačka

katarik44
autor
28. mar 2017

@anabeth pfuu, to si ma veru nepotesila. Som sa rozhodla, ze uz kaslem na rozhodovanie a objednala som prednu 😀 Tak uvidim, snad to v mojom pripade bude ok. Nepamatas si kam sa upinala ta predna? Ja dufam v to, ze ked sa upina pod sedadlom, ze mi nebude velmi menit tazisko a ani riadenie by snad nemal byt problem. Jedine to krutenie pedalmi..no co uz. Skusim a uvidim ;)

bosoriak
28. mar 2017

@katarik44 Ja som mala pri oboch deckach tak do 2.5 roka prednu a bola super. Videla som na dieta, ono videlo von, citili sa obidve celkom bezpecne, kedze mamu bolo pocut zozadu a vedela som, co robia a ci nieco nepotrebuju. Za mna pre male babo predna, neskor sme kupili vozik, lebo ta zadna bola pre mna smrt. Mam 50 kg a ked sa vacsie dieta vzadu co len trochu naklonilo, skoro sme sa vyburali. Vozik je sice tazsi na bicyklovanie, ale mne ta bezpecnost stala za to.

katarik44
autor
28. mar 2017

@bosoriak juuj, super. Tak uz len dufat, ze i pre mna to bude take super. Pevne v to verim, uz sa na to velmi tesim 🙂)