Mamičky prvákov

6. okt 2023

Aj Vám lezu na nervy pracovné zošity? Veď niekedy rozmýšľam čo to má vlastne znamenať a to máme s mužom obidvaja VŠ. Teraz dcéra vypadla na 2 dni tak som bola učiteľka 😭🤣. A ten automat Brejky je tiež dobrá blbosť. Že dobijem za 10 e a madam bola za deň 4x v automate.

danieli
6. okt 2023

A edupage sa nehlasi aspon 5x denne?

agata2111
6. okt 2023

Brejkomat sa da nastavit denny limit vyberu na karte! Nastav jej max.1 brejk za den a je vyriesene!

autor
6. okt 2023

@danieli Našťastie mam len v notebooku. Tak pozriem tak priebežne.

sheila121
6. okt 2023

Veď to sú také primitívne úlohy že až. Neverím že by si s tým inteligentný človek neporadil.

autor
6. okt 2023

@sheila121 No primitivne zadania su.

ysseba
6. okt 2023

Tak ale Brejky automat za to nemôže. Treba "madam" vysvetliť základy hospodárenia. A nie, pracovné zošity mi nelezú na nervy, je to ich učebnica, ako sa to majú inak naučiť? A áno, zadania sú primitívne - veď sú to prváci, nemôžu mať zadanie z jadrovej fyziky....

autor
6. okt 2023

Tak Brejky automat by som v prvom rade zrušila...veď inym deťom to môže byť ľúto že iné deti maju a oni nie a to nehovorim o zdravej strave...takyto automat nema u prvakov vôbec byť.. A nie je nad učebnice ako sme sa učili my... Jasne zadania boli teraz nie su tak ako sa to maju naučiť?

agata2111
6. okt 2023

Och...prepacte trepete... v brejkomate maju ZADARMO 1 ciste mlieko DENNE vsetci ziaci! Cize nikomu nemusi byt luto!!! Dostanu karticku a netreba na nu ani posielat € =mozu si vybrat ciste biele mlieko ZADARMO! Ochutene mlieko je tiez dotovane (lacnejsie ako v obchode)

ivanaks
6. okt 2023

@agata2111 Veru, aj za mňa je Brejkomat výborná vec. Odkedy má syn kartičku, nemusíme kupovať mlieko - neochutené je 1x denne zadarmo.
@autor Veď jej nedobíjajte žiaden kredit - keď nič nemá, nič neminie a môže si vybrať nanajvýš mlieko zadarmo. Alebo kartu nechajte doma a máte po probléme... Pracovné zošity neriešim, syn mal z Aitec a mne ani jemu absolútne nevadili (len tá ťarcha aktovky, tá by mi vadilo viac).

slavomira236
6. okt 2023

To si na tom dobre ja somala prvaka cez koronu doma a riadne dlho najdlhsie z triedy bol lebo som bola na rodicaku vsetko som ho naucila ja

bubinko1506
6. okt 2023

Moji su teraz tiez prvaci a zatial teda pracovne zosity, zadania a ulohy hodnotim pozitivne. Moje prve ciary boli super na rozpisanie ruky, a ked bolo nieco, coim neslo pekne pisat, tak sme si jednoducho zaviedli cvicny zosit. Ulohy z matematiky su jasne napisane, takze za mna fajn. Nasim sme dali aj Brejky kartu, sle bez kreditu a mozu si davat neochutene mlieko.
Ja osobne by som minimalne mojich aj prisnejsie hodnotila, lebo ked vidim, ze doniesol 1-, pritom to uplne odflakol, tak by u mna veru dobru znamku nedostal (ucitelku teda v sebe nezapriem😂).

ysseba
6. okt 2023

Doba ide dopredu, učebnice z ktorých sme sa učili my sa zmenili. Tak ako sa zmenilo asi všetko čo sme mali my a čo je teraz. Nikto ťa nenúti aby mala tvoja madam Brejky kartu, môžeš jej to vysvetliť, že to nie je zdravá strava a blá blá a máš po probléme. Alebo môže mať len neochutené mlieko. Určite jej to dokážeš vysvetliť keď je to podľa Teba taká blbosť.

ysseba
6. okt 2023

A trochu si protirečíš. V úvodnom príspevku píšeš, že v pracovných zošitoch "rozmýšľam čo to má vlastne znamenať" a potom píšeš, že zadania sú primitívne. Tak ako to myslíš?

autor
7. okt 2023

@ysseba Že zadania su nemožné, nelogické a hlupe nemyslela som tym jednoduche, zle som sa vyjadrila. Pre koho su potom tie ulohy, lebo dieta nevie čo s tym. Len ich niektore ulohy zbytočne pletú.

autor
7. okt 2023

Ano, kartu už nedobijem a vysvetlila som jej to predtym ako ju treba používať že len v pripade ak by sme zabudli desiatu alebo občas kúpiť kakao ale nie keksiky a ešte spolužiakom. To je celé. Bolo to len raz a len 10e a priznam sa že som aj chcela zistiť ako s tym náloží.

rebrambora
7. okt 2023

To, ze mate obidvaja VS nic neznamena.
A co sa zadani tyka, ved s prvakom sa ucit predsa treba a hlavne treba ho naucit rozmyslat (naucit ucit sa). K to presne ide.

saxana000
7. okt 2023

Zatial.kazde zadanie ktore sme na ulohu robili bolo jasne a zrozumitelne napisane.vela zositov ale ostava v skole.dcera domov nosi len slabikar a pisanie.velmi zriedka matematiku..ked.priniesla.zosity v prvy ttyzden tak.som ich zvezne.prelistovala.lebo ma.presne stradili.ze.vsetko je nejak.zvlastne.pisane inak ako za nasich cias ale vobec sa.mi tam nezdalo noc nezrozumitelne.uplne obycajne.zadania dokonca vela.rovnakych ako mali v skolke v predskolskej.mozno ale mate ine zosity ako my.

autor
7. okt 2023

Napríklad taketo úlohy z matematiky mi pridu divné...tak asi som z inej planéty.

miskajerry
7. okt 2023

aj ja som nad tým rozmýšľala, čo chcú, tie isté písmená treba napísať pod tie čísla, vyjde Amélia

zuzkavladko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz