Zubár v Ružomberku

3. mar 2021

Ahojte, viete nejakého zubára v Ružomberku, ktorý je dobrý , ale zároveň neni veľmi drahý, že za plombu dám majland ? a najlepšie taký, ktorý berie pacientov nových

alzbet24
3. mar 2021

Asi pred mesiacom som hľadala nového zubára pre seba a muža v RK, prešla som všetkých v RK ešte aj v Likavke, DK, Lipt.Hrádku a nič. Nakoniec som skončila v LM. Ale oni kedže majú jednu z novšich ambulancií a nepracujú ešte dlho, tak nas zobrali lebo ešte prijímajú pacientov. Ale za plombu žiaľ zaplatíte od 40 po 70 eur aj s injekciou. Bola som už 2x tento rok robiť plomby u nich.
Priplatím si síce, ale zatiaľ som bola spokojná.
Dental Group LM. 🙂

autor
3. mar 2021

Tak my v DK sme mali zubára ktorý bol síce lacný ale nič nevidel, a samé kazy za tých par rokov čo sme pri ňom. Chodili sme do PL do targu, ale vzhľadom na situáciu to ktovie kedy bude možné. a suma plomb bola približne v takom rozmedzí tiež, ale tam to potom ešte aj poisťovňa preplácala, čiže to vyšlo o kus lacnejšie.
Ale ďakujem za info, keďže som taktiež chcela prechádzať všetkých že ko by nás zobral.

alzbet24
3. mar 2021

V tejto spominanej ambulacii tiez preplaca poistovna ale iba union, dôveru a s VSZP este nemala uplne dotiahnutu zmluvu, takze muz platil celu sumu ale ja nie. Ja som union.

autor
3. mar 2021

jooj tak škoda. my sme všzp.

autor
3. mar 2021

a kolko to vychádzalo bez preplatenia poistovne ?

alzbet24
3. mar 2021

Prepacte, ja som sa pomylila. Muz bol zatial len na dentalnej hygiene. Len o cca 2 tyzdne pôjde prvy krat na robenie plomby. Myslela som, ze uz na nej bol. Za dentalnu ale zaplatil rovnako ako ja s poistovnou a to 50 eur.

autor
3. mar 2021

písala som tam a zmluvu majú už aj s dôverou, tak možno rpeto 🙂 iba VšZp nepreplaca

alzbet24
3. mar 2021

Ano, ano s dôverou a unionom maju zmluvu ale vszp este nie. Tak to aj bolo, ked som sa ja u nich stala pacientom.

autor
4. mar 2021

Prepáčte,ja som vás zle pochopila. Jaže majú iba Union 🙂 a dôveru a VšZP nemaju . Každopádne ďakujem za radu, asi tam nakoniec aj pôjdeme, keďže fakt nič voľné, iba žilina - a tam tie ceny sú ešte hvyššie

alzbet24
4. mar 2021

Ža máličko dúfam, že som aspoň trochu pomohla. Prajem všetko dobré. 🙂