Odmietnutie zasnúbenia

10. júl 2023

Stalo sa niektorej z vás,alebo máte kamošku,sestru, známu..ktorú frajer požiadal o ruku,mala ho rada,aj všetko ale po tejto otázke si vlastné nebola istá či chce byť s tým človekom? A povedala nie.Alebo poznáte niekoho kto bol zasnúbený,a proste nečakane,nechcené a vlastne to ani nechcel ale stalo sa, že spoznal niekoho iného s kým bola svadba,deti a všetko? Je to podľa vás nefér voči partnerovi alebo fér video sebe a ďalšiemu životu?

vanilkovazmrzka
10. júl 2023

Poznam par ludi, ktori boli zasnubeni, a po par mesiacoch (rokoch) od zasnubenia sa rozisli.

ckocka
10. júl 2023

Ak si niekto nie je istý alebo spozná niekoho iného tak snáď je fér aj voči tomu partnerovi povedať nie.

h2
10. júl 2023

Stalo sa mi jedno, aj druhé. 😁

babovka2321
10. júl 2023

Poznam zenu, co planovala so snubencom svadbu, zariadovali spolocne byvanie a par mesiacov pred svadbou zistila, ze ju jej buduci podvadza s dalsou, ktora tiez bola zasnubena. Rozisli sa a par mesiacov neskor sa ti dvaja nevernici zobrali.

viestta
10. júl 2023

Kazde rozhodnutie v zivote ma byt predovsetkym fer voci sebe. Podlahnut tlaku okolia, konvenciam alebo neviem comu ak s niecim nie som stotozneny, to je podraz sam na sebe

doriiis
10. júl 2023

Áno,ja som odmietla.V živote ma dvaja muži požiadali o ruku.....jedného som odmietla.S druhým som zasnúbená doteraz.

ivik4
10. júl 2023

Ano poznam dvoch muzov ktorych zeny odmietli

rhodesian
10. júl 2023

Odmietla som. Sme spolu do dnes a mame aj deti 😁
Zasnúbenie a svadbu odmietam naďalej.

dominikagier
10. júl 2023

@babovka2321 nieeeeeeeeeee

kristie571
10. júl 2023

Viem o zasnubeni jednej slecny s priatelom, povedala mu áno len pre to lebo mali rezervovanú dost drahu dovolenku :D :D samozrejme sa s nim po dovolenke rozisla a zo zasnub nebolo nic. Vypocitavost niektorych nema hranic.
Ak nie je zo zaciatku vztahu vydiskutovana otazka svadby a manzelstva pridu len nezhody, jeden po svadbe tuzi a chce ju, druhy o nej ani počuť.
Dalsia vec je, ak pri otazke zasnub cloveka napadne, ze si nie je isty tou osobou ci s nou chce zit, alebo ze si ho nechce vziat lebo co ak pride niekto druhy, "lepsi" ak tak rozmyslas uz teraz, rozijd sa s nim hned, to nema zmysel natahovat taky vztah dalej.
Je fer voci samemu sebe ale aj partnerovi, byt uplne uprimny.

terezka1947
10. júl 2023

Mne. Stalo sami to 2x pri tom istom priateľovi,bol super,všetko....dokonca som si prvé odmietnutie aj odplakala,že to ešte skoro po roku,atď. Ale keď ma požiadal o ďalší rok opäť,už som vedela,že ho síce mám rada,ale nie je to ono. A rozišli sme sa.
Nefér by to bolo,keby moje odmietnutie bol nejaký truc,či zahrávanie sa s citmy. Vysvetlili sme si to a isi životom každý sám. Potom som stretla manžela a pri ňom som už pri prvom rande vedela,že to je človek,s kt.si viem predstaviť život.....a nevedela som prečo. Názory na život,postoj k životu,svetonázor....ten ma požiadal o ruku cca rok od prvého stretka a síce ma šokoval,no neváhala som povedať ano.

veroonr
10. júl 2023

Ano. Sestra sa zasnubila, i ked sme vsetci nechapali a videli, ze ten vztah ide od deviti k peti... Nastastie sa po par mesiacoch prebrala, zrusila svadbu a rozisli sa

cimage
10. júl 2023

Ja poznam v rodine pripad, ze chalan bol zasnubeny hadam aj 4x, asi kvoli rodicom a nikdy to nedopadlo dobre. On mal stale nejake bokovky, tak som nechapala naco to bolo dobre. Tych bab mi bolo luto. Urcite je fer to povedat narovinu. Preto pre mna zasnuby nie su dolezite a nic nevypovedaju.

tosomja
10. júl 2023

Aj ja poznám. A aj po svadbe rozvod. Zasnúbenie nie je záruka svadby.

glorikarebeka
10. júl 2023

Kamarátka mali aj dom postavený, poháre vygravirovane na svadbu a našla si iného

78787878
10. júl 2023

Áno, stalo sa aj mne. Nebola som si istá, preto som žiadosť o ruku odmietla a rozišli sme sa. Jednanie na rovinu považujem za znak rešpektu voči partnerovi.

marianarem
10. júl 2023

No byvaly kolega mal dlhorocnu frajerku, zasnuby neodmietla, ale nechala ho 2 tyzdne pred svadbou. Po case sa dali ale znova dokopy, opat sa mali brat, ale zase si to nakoniec rozmyslela. Vydala sa nakoniec za niekoho ineho.

marca12
10. júl 2023

Stalo sa to mojmu kamaratovi. Poziadal o ruku a dostal odpoved nie. Hned sa s nou aj rozisiel,naco stracat cas so zenou,ktora ho nechce na cely zivot. Ale bol z toho velmi nestastny a dodnes uz ziadnu nepoziadal asi ma strach z toho alebo nejaky blok

20erika07
10. júl 2023

Pocas prvych 10tich spolocnych rokoch s manzelom ma poziadal 2x. Bola som nahnevana, pretoze od zaciatku som hovorila , ze sa vydavat nechcem, bohuzial som mu 2x povedala nie. Druhykrat to bolo dokonca vo velmi zlom case, zacinala sa nasa prvá vacsia kríza , bolo to na rozchod nie svadbu. Avsak to ako sme ju uspesne zvladli, ako sa on k tomu postavil, to ma dost ovplyvnilo a raz som povedala, ze teraz sa uz citim aj na svadbu. Po tej krize som proste vedela, ze zvladneme spolu aj tazke casy, nielen tie krásne. Ešte ten rok (spolocny 12ty) sme sa vzali, a teda ,pre mna je to vzacne, nielen obycajny papier, o dost inak vnimam ten vztah, hlbsie, starostlivejsie dalsich 5rokov ale uz v manželstve ❤ 🍀
Takze 2x nie a 1x ano ,tomu istemu,pre mna stvorenemu😊

alickapusinka
12. júl 2023

Moja sestra ma priateľa ktorý sa rozišiel 2 týždňe pred svadbou.

tykat
14. júl 2023

Sestre sa stal pravy opak, aj ked mala pochybnosti neodmietla, vydala sa a do roka boli od seba. Teraz je rozvedena, stastna, ma priatela a dieta. S ex dieta nemala.

jakoma
21. nov 2023

Presne,zasnuby nie su zaruka svadby. Brat bol zasnubeny 3x a tu tretiu si vzal, zakazdym sa prilis rychlo zasnuboval. Poznam tiez par, co po zasnubach isli na exoticku dovolenku po ktorej sa on chcel usadit a mat deti a ona zistila, ze chce cestovat a preto sa rozisli.

linalinabizu
23. nov 2023

Poznam pár z partie kde chalan vymenil z ničoho nič svoju frajerku za druhú kamošku , úplne sa zmenil ,zasnúbili sa, odsťahovali sa , úplne sa izoloval od kamarátov a rodiny ,všetko taja, už majú aj spoločné dieťa a dúfam že sa nikdy nevezmú lebo vôbec to nevyzerá na šťastný život 😔.