Už dlhšiu dobu necítim radosť a šťastie

13. jan 2023

Ahojte mamicky, uz dlhsiu dobu necitim radost, stastie,… Mam krasne, zdrave dvojicky ale je to o nervy. Ked sa zacnu bit, ked su prechladnute, nechcu jest,… Citim, ze rola matky asi nieje pre mna. Do toho celeho mam este aj osobny problem so zlomenym srdcom. Nemam sa s kym porozpravat, nemam sa komu vyplakat. Rozmyslam ze by som navstivila odbornika, lebo mam uz aj myslienky take ze ukoncit cele moje trapenie.
Ako postupovat, treba povedat obvodnemu nech ma posle k psychologovi?
Dakujem

alexnina777
13. jan 2023

ahoj, nemáš nikoho blízkeho?? kto by Ťa podporil, podržal, vypočul? s kým bývaš aj s detmi?

kristinka92
13. jan 2023

za mna ti sklaniam všetky klobúky dole! neviem si predstavit čo to je mat dvojičky. aj s jednou mam niekedy nervy na dranc, a to nehovorím insituacii keď sme boli všetci doma chorí, dieta 40tky ja tiež a nemozes si ľahnúť hoci to potrebuješ…a ty s dvoma detmi. naozaj všetky čo máte dvojicky trojicky, za mna veľký obdiv.

autor
13. jan 2023

@alexnina777 nemozem, nemam komu sa vyrozpravat. Mozno ma teraz odsudia niektore zeny a viem ze to nebolo spravne, ale to zlomene srdce nebolo od otca mojich deti. V skratke, zamilovala som sa, aj ten muz do mna ale on vycuval a ja som zlomena. Nemozem to povedat nikomu, nikto to ani len netusi. Muz si mysli ze som stale taka smutna a znicena z deti, ale to je len polovica pravdy. Byvam v meste kde nemam rodinu, kamosky, nikoho. Je tu jedna kamoska, ale ta sa pozna s mojim muzom

alexnina777
13. jan 2023

tak teda siituácia nič moc..a tvoj muž je tvoj manžel ? otec tvojich deti, ktorý si myslí že Váš vzťah je v poriadku? pri dvoch deťoch, dvojičkám určite potrebuješ byť fyzicky aj psychicky fit..potrebovala by si niekoho o koho sa možeš oprieť kto ti občas pomože s detmi..ale psychológ je určite aspon aká taká barlička pre teba..nemáš za kým odcestovať s deťmi aspoň na pár dní? koľko majú deti rokov?

autor
13. jan 2023

@alexnina777 ano, je to manzel. Nie, on si nemysli ze nas vztah he v poriadku, povedala som mu ze by sme spolu nemali byt, ze s nim nechcem byt, nefungujeme ako manzelia, len ako spolubyvajuci co maju spolu deti. Len on stale ze kvoli detom.
On doma pomoze, aj okolo nich, ale stale som ja ta co je s nimi 24/7. Deti su este male 1.5r.

alexnina777
13. jan 2023

chápem, no veľa možností nemáš teda podľa toho ako opisuješ Vašu situáciu..osobne by som sa zamerala na deti a na seba na tvojom mieste, ako načerpať energiiu a zjavne by Ti psychológ veľmi pomohol s vlastným emóciami…

miadi
13. jan 2023

Ach najkrajsie obdobie ked su deti male . Ale to zalezi na cloveku ako to vnima. No obdivujem ta ze si pri 1.5r dvojickach mala cas najst si milenca. Ale kamosky nemas cas si najst. Deti su male splodili ste ich nie tak davno Cize pred 2.5r ste neboli ako soolubyvajuci. Asi ti materstvo nesadlo frustrovana vo vztahu si hladala unik v zalubenosti do ineho. Skoda ze nemas aspon jednu dobru kamosku ktorej by si mohla vsetko povedat . Ale radsej vyhladaj odbornu pomoc Lebo tvoja tuzba uniknut svojmu zivotu je nezdrava a silna. Da sa to vsetko inak zariadit a raz budes zas spokojna.

teleskop
13. jan 2023

zacni pomocou online, kym sa dostanes k odbornikovi

ivangeline
13. jan 2023

1 vztahy,2 priroda,umenie,rezim dna,3 hodnoty,ciele a plany,4 psychiater a lieky
A ako pisu,nik iny,len ty to vies a mozes zmenit.

svetlonos
13. jan 2023

Ahoj,
dostala si dobre rady. Ja ti dam jednu, ktora poskytne rychle i ked len ciastocne riesenie. Cod k obvodnej na krvny obraz, nech ti pozrir zadobnik zeleza, Dcko a ine vitaminy mineraly. Vyriesi ti to aspon nieco. Drzim palce.

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
adamcovalydia
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
veronickal
13. mar 2024

@ivangeline dobrý deň prosím aká je to kniha