Tají ma?

8. sep 2020

Vo vzťahu ma trápi jedna vec. Môj priateľ, sme spolu 5 mesiacov, so mnou telefonicky komunikuje len keď je sám. Málokedy mu môžem zavolať len tak spontánne, väčšinou to robím,len keď mám istotu,že je sám doma,alebo niekde, kde nie je s rodičmi, kolegami, rodinou, priateľmi. Keď niekde ide vždy povie, ozvem sa, keď budem môcť, čo v preklade znamená, keď budem sám. Ani na správy neodpise, keď je pri niekom známom. Napr.si píšeme cez messenger a akonáhle sa pri ňom zjaví niekto koho ho pozná prestane odpisovať... uráža ma to. Volá mi napr.,ja mám iný hovor, tak mu zavolám cca o 10 min.neskor, no on už si vypne mobil, že už bol u rodičov, ani necaka, že sa mu spatne ozvem. Príde mi to ponizujuce.

erickatt
8. sep 2020

Áno tají,. Pred kým asi?? Koľko má rokov ??

jaskolka
8. sep 2020

Si si istá, že si jeho oficiálna priateľka? Bola si už u nich na návštevu, predstavil ta? Rodičom, kolegom, priateľom?Keď ste vonku a niekoho stretnete, ako sa tvári?

autor
8. sep 2020

Nikde sme neboli tak,aby tam bol niekto , koho pozná.

justify
8. sep 2020

Nemá ten náhodou svoju rodinu? 🤔

autor
8. sep 2020

@justify nie, nemá, je rozvedený a žije sám.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jaskolka
8. sep 2020

Možno to bude znieť divne, ale 100%je rozvedený? Vieš, povedať ti môže hocičo, ale toto konanie je trochu zvláštne. Po 5 mesiacoch by mal byť zamilovaný po uši, chváliť sa aj pred kamošmi, že ma priateľku a podobne. Toto mi príde, že buď ma normálne inú oficiálnu partnerku, alebo vobec rozvedený nie je. Ako sa vlastne stretávate? Kde? Chodíte vonku, sadnúť si niekde, alebo ako vlastne vyzerá vás vzťah?

justify
8. sep 2020

Tak je to čudné, opýtaj sa ho na rovinu v čom je problém a povedz mu ako to cítiš.

tinatitti
8. sep 2020

Takto sa žiadny nezadany chlap nespráva. Rozvedený nie je.

leuchtturm
8. sep 2020

nie su nahodou tymi rodicmi manzelka a dieta? Vykasli sa nanho, hladaj si niekoho, kto nema potrebu ta zatajovat.

veronikaszabova
8. sep 2020

Zamilovany chlap ma potrebu to vykricat do sveta (obrazne povedane) - chce sa zenou popysit pred priatelmi, zoznamit ju s rodinou,...
Nie ju 5m tajit 😳

jaskolka
8. sep 2020

Raz kdesi bol taky príspevok, už neviem, či tu, alebo na FB, písala mladá žena, že tiez stretla super chlapa, bol slobodný, voľný, stretávali sa raz do týždňa, ale nikam medzi kamarátov ju nevzal, rodičom neoredstavil, povedal, že on bude radšej volať jej, aby "šetril jej kredit" verila mu, aj keď dačo jej nesedelo. Po polroku zistila, že je tehotná, tak ho vyhľadala v údajne rodičovskom byte. Tam skoro padla z nôh, keď jej otvorila mladá žena, s bábätkom na rukách a druhým dieťaťom pri sukni. Samozrejme, bola to jeho manželka, ktorá absolútne nič netušila o nevere manžela, domácnosť krásna, deti rozkošné, ona upravená. Pre tu ženu to bol taky sok, že takmer potratila.

tinatitti
8. sep 2020

Niekedy by bolo vcelku zaujímavé, kebyže ta baba sem rovno vloží jeho foto. Ktovie, ci by sa manželka hneď neprihlásila. Aspoň by to bolo cele rýchlejšie. Pobalila by mu kufor a milenka si ho môže užívať koľko chce.

panelacikova
8. sep 2020

vychádza mi z toho toto:
- berie ťa ako hračku alebo rozptýlenie. nechce, aby jeho blízki vedeli, že niekoho má.

alebo mi z toho vychádza toto:
- je rozvedený a má možno obavy, či tento ďalší vzťah vyjde. preto je opatrný a ešte nevykrikuje do sveta nič.

pre tvoje ukľudnenie, ja mám manžela (teraz sme už svoji), ktorý bol po dlhoročnom manželstve rozvedený a tiež mu to trvalo asi pol roka, než nabral odvahu ma zverejniť svojim známym. neriešila som to, lebo som ho chápala, že má obavy, či to vyjde. predstav si situáciu, že ťa všade zoznámi, kamarátstva veľké, budeš chodiť k nim a neviem čo ešte a potom mu to nevyjde. on si nájde inú priateľku a tá bude potom počúvať, aká si ty bola taká či onaká. nebude to príjemné ani jemu, ani jej. možno je proste len opatrný, aby sa nepopálil. možno ťa nechce predstavovať nikomu ešte istý čas. možno to urobí čoskoro. porozprávaj sa pokojne s ním o tom, žeby si rada už poznala niekoho z jeho okolia a uvidíš ako zareaguje. ja som síce môjmu teraz už mužovi nehovorila absolútne nič, ale ja som ani necítila potrebu, aby ma niekde predstavoval - my sme už postarší 🙂 ale faktom je, že už po cca polroku známosti ma predstavil dobreže nie v mestskom rozhlase 😀 všade, kde ma bral a niekoho stretol, všade sa zastavil a hrdil sa mnou 🙂 takže ja by som to nevidela až tak čierno, ako opisujú niektoré ženy tu, v každom prípade potrebný je rozhovor s ním 🙂

autor
8. sep 2020

Naisto je rozvedený, chodím k nemu domov občas, žije sám.

panelacikova
8. sep 2020

@tinatitti ale veď autorka píše, že je rozvedený

tinatitti
8. sep 2020

@panelacikova ved áno, keď to vie naisto, tak ok. Ze ju nikomu nepredstavi, pripisujem opatrnosti. Ale tie telefonáty ci správy mi prídu divne. Možno som len ja paranoidna.

piece
8. sep 2020

A to ste ešte spolu? Nenapadlo ťa, že niekoho má a ty si ako keby len taká bokovka? Inak ma prepáč ale nenapadá iný dôvod na to, aby ťa proste zatajoval. Mne to proste príde divné

mimimoje
8. sep 2020

Možno je len taká povaha, ja tiež nerada telefonujem súkromne pred ostatnými.

simca06022011
8. sep 2020

No vadilo by mi to velmi. Aby dospely chlap taketo veci robil je pre mna nepochopitelne, ved nemusi kazdemu vykladat kto volal... hadam moze volat ked ide k rodicom atd. Pre mna trapne. Pohovorila by som si s nim ako to mysli dalej, nemusi ta hned predstavovat, ani nosit niekam... ale aby nemohol zavolat/zdvihnut ked je niekde... to mi pripomina ked mi volal byvaly (uz bol predtym byvaly, z nejakeho neznameho dovodu volal, niezeby som randila mu za chrbtom) a ja uz som bola na rande s novym... a rposte som nezdvihla. Alebo ked ex nedvihla, lebo sa stretaval s viacerymi zenami lebo si nebol "isty" - stretavali sme sa tak pol roka, prisla som na to po cca roku.. a on si vraj nebol isty ci medzi nami nieco vazne bued.. no uz nebude :D Ale to zase nemusi byt tvoj problem, len ze je to FAKT divne. A mozno ma on fakt divnych rodicov, ze by nepochopipli? A keby volal len s kamosom/kamoskou? Ked je s tebou tiez nedviha mobil inym? Lebo moze byt ze proste nerad telefonuje.

lenuliatko84
8. sep 2020

Skor je to zatajeny zenac

erika_230
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
diana999
8. sep 2020

To mi pripomína môjho ex😂😂😂😂

nairia
8. sep 2020

tu je dolezite si sadnut a vydiskutovat si vas vztah, lebo ocividne ste kazdy inde... chapem, ze moze byt opatrny atd, ale aby ti nebol schopny odpisat hoc aj v pritomnosti kamosov je divne, rovnako tak dvihnut telefon... najviac ma vyrusuje asi to, ze ti vola, ty nemozes zodvihnut, ale ked mu volas nazad, tak je vypnuty/nedviha... ste spolu relativne kratko, ale mal by byt chlap a povedat ti - potrebujem cas, viem, ze toto a tamto, ale takto sa veci maju... alebo si ho posad ty s tym, ze chapes, ze je opatrny aj co sa vas tyka a teda rozumies tych kamosov, ale chces vediet narovinu ako on vnima vas vztah a ak si nie je isty, tak to ukoncite... neviem kolko mas rokov, ale ak si relativne mlada, tak zabijat a stracat cas s niekym, kto sa nevie rozhybat, je zbytocne... predpokladam, ze je dost stary na to, aby vedel, co chce a co nie, alebo si to minimalne vedel dospelacky vykomunikovat.

mirola
8. sep 2020

Aj mne to pripomina mojho jedneho ex.. tiez som chodila k nemu domov. Mal partnerku 14 rokov, ale ona pracovala v inom meste. Dokazal to tajit dost dlho, zil 2 zivot. Ale u nas to bolo tak ze mna braval k rodicom a tak, jeho rodina s nim hrala toto krasne divadielko, dokonca aj kolegovia, kamarati. Proste mal dve zeny. 4 dni v tyzdni so mnou 3 dni s nou.. krasa, ze?

marcellka32
8. sep 2020

@mirola ty voleeee, to je sila..

simca06022011
8. sep 2020

@mirola omg :D a prisla mu na to aspon zena? Ako to dopadlo?

andrea78
8. sep 2020

Zenaty alebo zadany, alebo ta ma len na sex, ked chce on, okrem toho ziaden vztah, staci ze si k dipozicii. Nechce, aby o tom ktokolvek vedel, v skutocnosti absolutne nic pre neho neznamenas, vyhovuje mu to presne takto.

mirola
8. sep 2020

@simca06022011 rozisli sme sa po dvoch rokoch, lebo bol stale so mnou menej a ja som tlacila na spolocne zitie co on odmietal a teda som nechapala. Odisla som do Thajska a on zatial bol s nou, co som nevedela. V thajsku som si nasla ineho a jeho ego to nevedelo ustat, tak si dal s dotycnou pauzu, prisiel prem mna.. prehovoril ma na spolocny zivot, rodinu, dieta. Zacali sme spolu byvat v prenajatom, do bytu si ma nevzal. Vtedy sme boli spolu nonstop, snazil sa mi spravit decko atd. Na moje prekvapenie jedneho dna jeho ex, neex zazvonila pri dverach, ze je v 9 mesiaci s nim. Zrutil sa mi svet, vykreslil ma ako prepnutu laborantku, ktora mu neda pokoj. Ked sa dozvedela pravdu skolabovala a skoncila v nemocnici. Potom boli sudy. No a odvtedy ani jedna s nim nie sme. Bolo to tazke obdobie. Vela spiny, klamstiev i sklamani. Ale je to davno, je to za mnou, a uz by som o neho ani bicykel neoprela.

simca06022011
8. sep 2020

@mirola boze no to je uplny psychopat... a jeho rodina sa rehotala urcite jemu za chrbtom. Ved to je chore...