Rodinné záležitosti

4. okt 2022

Ahojte ,ani neviem kde začať ... Mám dve sestry, ja som najstaršia ... Keď som bola mladšia som si veľmi rozumela s mladšou sestrou, no potom sa to nejak zmenilo keď najmladšia sestra začala študovať to čo stredná sestra ..
Začali si spolu viac rozumieť,keďže majú spoločné záujmy, tomu rozumiem... Ale tak mi je ľúto , že mňa dali na bočnú koľaj ...vlastne sú len oni dve ... A mňa dávajú do úzadia ..
S najmladšou si skoro vôbec nerozumiem...
Keď sme sa sťahovali do nového domčeku ani sa má len neopytali či mi netreba pomôcť so sťahovaním ,...
Teraz som tehotná, tak isto sa ma neopytaju ,že ako sa mám ...bola som na pohotovosti, a bolo mi ľúto že sa ani neopytali , že ako mi je , čo sa stalo...z ich strany žiadny záujem ...
Keď idu niekde napr.na nákupy , na kávu idú len oni dve...ani ma nezavolaju, neprídu pozrieť ,... najmladšia sestea totálne kopíruje tu strednú, názory , a všetko, vlastne sa rovnako aj obliekajú ... Už to trvá dlho ... Neviem či sa to niekedy zmení .. Chcela by som vedieť váš pohľad ...

alexi2211
4. okt 2022

Tak to je vážne smutné, že ťa takto odstavili a popravde, ani na to nejak neviem reagovať. Aspoň nie tak, aby to nejakým spôsobom vyriešilo tvoju situáciu. Podľa mňa sa spamätajú a samy prídu na to, že nie je v poriadku, keď nie ste vôbec v kontakte.

autor
4. okt 2022

@alexi2211 je to veru smutné ...občas napíšu ,keď niečo potrebujú ...najmladšia sestra ma prišla pozrieť len keď tá druhá sestra bola s mužom na dovolenke ... z nudy .... najmladšia ešte býva s mamou, keď prídem domov tak sa jej pýtam ,že ako čo ...ale ona absolútne vôbec ,že ako sa mám v tehotenstve...ako sa má drobec ... nič žiadny záujem ...

sojorez
4. okt 2022

Povznes sa nad to, volaj ich Ty, vymysli nejaku spolocnu aktivitu. Poznam to - mam mladsie sestry dvojicky, to maju vlastny svet. Robim si vylety raz s jednou, potom druhou, obcas sa zadari s oboma.

autor
4. okt 2022

@sojorez presne ako píšeš , majú svoj vlastný svet ...no skúsim to

0silvia0
4. okt 2022

Tak najmladsia nema deti, este ju deti nezaujimaju a tehotenstvo tak isto... Skus robit ty ustretove kroky, zavolaj prva ty, navstiv ich ty ak mozes. Aspon budes mat dobry pocit, ze si pre vase vztahy urobila vsetko co si vedela a mohla.

deti95060810
4. okt 2022

keď si oni dve sadli tak by som sa netisla... našla by som si kámošku čo by mi bola ako sestra...

lilly16
4. okt 2022

To mi je ľúto ako sa správajú😔..ja by som ťa hneď zavolala na kávu🙂

sidicek
4. okt 2022

To je smutné, neviem ti poradiť, v akom veku ste sa takto odcudzili? Lebo ty ako staršia si mala podľa mňa výhodu vo vyvoji vašich vzťahov. Práveže s vekom sa zvyčajne vzťahy zlepšujú, tým ze sa aj vekový rozdiel stráca.

autor
4. okt 2022

@sidicek ja mám 27, oni majú 25, 23 ... Ale už to trvá dlhšie, cca 5 rokov ...

sidicek
4. okt 2022

A keby si ich ty zavolala napr. na kávu tak idú, alebo sa vyhovoria?

autor
4. okt 2022

@sidicek volala som ich zo začiatku, keby chceli prišli by ,chodia väčšinou s mamou len ...

michellemary
5. okt 2022

Povedala si im, ako sa cítiš, že máš pocit odstrčenosti?

sidicek
5. okt 2022

A keby si sa s mamou porozprávala a ona by zistila od najmladšej dcéry príčinu tohto nezáujmu o kontakt s tebou? Neviem, je to ťažké sa im vnucovať a pýtať sa prečo ma nevolate, lebo z nejakého dôvodu to robia a asi ti pravdu nepovedia.

grankosko
5. okt 2022

Je to smutné, no podľa mňa sa tým proste nemôžeš zožierať, keďže to asi nemáš ako zmeniť. Len sa tomu asi aj pre tvoje dobro prispôsobiť. Keď nechcú tak proste nechcú, ako netlačila by som ich do toho

kellypiu
5. okt 2022

skus sa o nich zaujimat, pytat sa co robia, co maju nove a mozno to vas trosku zblizi, ked budu aj oni citit, ze vlastne ta zaujimaju uprimne. Ono je to niekedy velmi komplikovane tieto vztahy.