Pocit osamelosti a toho, že som nula

foreveralone
12. máj 2021

Ahojte, mám 26 rokov a nedávno som odišla od priateľa, s ktorým som žila v dome spolu s jeho mamou. Všetko sa začalo kaziť, keď som zmenila prácu, v ktorej som vydržala mesiac. Vlastne som danú pozíciu nikdy nerobila a ani ma nelákala, nahovoril ma na to priateľ, no chcela som to aj ja vyskúšať aspoň a tak som do toho s nadšením šla.. Okrem toho, že mi to tam nešlo, som mala celý deň vedľa seba manažérku, ktorá bola na mňa úplne odporná. Bolo na mne vidieť, že chodím domov smutná a bez nálady a nevedel to pochopiť. Predtým som mala prácu, kde som bola 5 rokov, postupne som sa vypracovala na vedúcu prevádzky, no kvôli kovidu som skončila (majiteľ chcel skracovať úväzky). Inak som typ ženy, ktorá si vie odkladať peniaze, kúpila som si takmer nové auto a ešte mi aj zostali peniaze.. Bývalý výborne zarábal, proste o peniaze vôbec nešlo. .Ako som chodila domov bez nálady, tak sa to jemu a jeho mame nepáčilo, že nič neurobím (pritom som pravidelne vypratávala myčku, venčila psa a cez víkendy upratovala dom a starala sa o jej malé vnúča.. To sa mi tiež nepáčilo, že netrávime spolu s bývalým chvíle ako normálny zaľúbený pár, ale ako dôchodci, ktorým došlo na víkend vnúča..
Ale vrátim sa k tomu dňu, kedy som dala výpoveď. Prvej osobe, ktorej som to oznámila nebol bývalý (lebo by sa do mňa pustil), ale moja sestra a až potom on. Následne sa na to nahneval tak, že mi začal vyčítať úplne všetko. Že nič nerobím (pritom som naozaj robila veľa v tom dome a aj pre jeho rodinu tým, že som robila opatrovateľku), že nič v živote nedokážem, že on by tú prácu dal aj s prstom v zadku, že som z hroznej rodiny a tak. .Lebo u nich to tak chodí, že sú stále spolu celá rodina a keď nie sú spolu, tak si volajú celý večer.. Telku sme chodili pozerávať až keď jeho mama skončila telefonát so svojím druhým synom.. Bez nej by sa telka nemohla pozerať predsa.. Nechcem tu ale rozoberať ako žijú, to už nie je moja vec.. Skôr ma trápi pocit osamelosti, ktorý vo mne rastie.. Stále myslím na to, prečo sa to stalo, keďže som robila všetko najlepšie, ako som vedela.. Potrebovala som vtedy podržanie a nie odsúdenie a podkopávanie.. Veď to nie je jediná práca pod slnkom.. Chýba mi spoločnosť, nemám žiadnu kamarátku, lebo vždy som žila vo vzťahoch, kde som všetok čas investovala priateľovi.. Dnes už viem, že je to moja vina, budem si hľadať kamarátky v prvom rade a až potom priateľa.. Najhoršie je, že stále čakám, že mi napíše (aj si píšeme, raz je to dobré, že chceme spolu chodiť von, ale iba ako kamaráti a potom sa zas vrátime k tomu, čo sa stalo a pohádame sa). Mám pocit, že ma stále zhadzuje.. Neviem, čo mám robiť s tou prázdnotou v srdci..

ladyvi
12. máj 2021

@foreveralone jeeej kolko stastia ta postretlo,pre blbu zhodu nahod a najdenie si blbej prace, si odisla z pripecenej rodiny. 🍀🥂

heleninamama
12. máj 2021

Máš 26 rokov, za sebou blbý a dlhý vzťah a píšeš o sebe, že si vždy žila s nejakým tajtrlikom vo vzťahu ako žena v mojom veku (mám po 40tke) pri bilancovaní nad fľašou vína.
Znieš celkom rozumne, tak sa vzchop a nájdi si prácu, ktorá Ťa bude baviť - Teba, nie chlapa! Bývaj pár mesiacov sama, spoznaj sa s kolegami a určite si tam nejakú spriaznenú dušu nájdeš. A daj si možnosť spoznať konečne aj samú seba.
A keď Ti príde do cesty chlap, bývajte spolu len vy dvaja - nie s jeho matkou, bratom, synovcom a iným zbytočným elementom. Už to, že bude ochotný to skúsiť, Ti vyselektuje idiotov a nezabiješ ďalších 5 rokov v zbytočnom vzťahu.

foreveralone
autor
12. máj 2021

@ladyvi Ďakujem za odpoveď, toto potrebujem počúvať stále. Som človek, ktorý nemá rád zmeny a bola som v tom, že som si už konečne našla toho pravého.. Síce som sa s ním rozišla ja, ale aj tak mi je smutno.. No nič, budem musieť začať niečo so sebou robiť

dajana19
12. máj 2021

@foreveralone bud rada! To taku buducnost by si chcela? S takym chlapom a s takou jeho mamou? Caka na teba urcite nieco lepsie. Ako sa hovori cas vsetko vylieci🍀

foreveralone
autor
12. máj 2021

@heleninamama áno, už nikdy nebudem chcieť bývať s potencionálnou svokrou.. Ešte aj to mi stále vyčíta, že vraj nie som rodinne založená, ale to nie je pravda.. Ja chcem mať svoju rodinu, ale tak, že bývať budeme len ja, partner a dieťa a nie hentak.. Vždy som si predstavovala, že zbytok rodiny budeme chodiť navštevovať.. Pre mňa to bolo moc, že sú stále spolu, riešia každý mesiac nejakú oslavu a tak.. Malú neskutočne rozmaznávajú, to je tiež kapitola sama o sebe..

sashabb
12. máj 2021

@foreveralone dobre, že ťa na tú prácu nahovoril, aspoň sa ukázal v pravom svetle. Buď len rada za túto zmenu, inak by si žila takto ďalej ďalšie roky. Odstrihni ho od seba uplne, žiadne vypisovačky. Veď sama vidíš, že ten vzťah a bývanie so svokrou neboli dobré.

lubina
12. máj 2021

@foreveralone Bud rada, ze ste nemali deti spolu. Mas este len 26 a mozes zacat odznova s niekym inym a podla toho, ako si to predstavujes ty a nie rodina daneho chlapa. Veci sa vzdy deju z nejakej priciny. Teba caka urcite nieco lepsie, aj v pracovnom aj v osobnom zivote...

foreveralone
autor
12. máj 2021

@sashabb ja viem, tento týždeň sme sa stretli, lebo som potrebovala pomôcť s autom.. Vždy mi ale vo všetkom takomto pomohol, to nemôžem povedať, že nie, ale nestačí to na vzťah.. Ako si píšeme (už skoro mesiac), tak je to ako na húsenkovej dráhe.. Viem, že by som ho mala úplne odstrihnúť, no potom sa nebudem mať chodiť s kým ani korčuľovať.. Bola som včera sama, napadlo mi, že sa niekomu prihovorím, kto by bol sám a nadviazala nejaký kontakt..

foreveralone
autor
12. máj 2021

@lubina v to dúfam, uvedomujem si, že skôr, než si nájdem ďalšieho partnera, je dôležité, aby som našla samú seba, aspoň 1-2 dobré kamarátky mala, koníčky a aby som na nikom ,,nevisela,,

foreveralone
autor
12. máj 2021

@sashabb a tiež som sa pozrela na to už aj iný pohľadom, keď mi bolo dobre, že v podstate dobre, že sa to stalo, lebo sa mi otvorili oči.. Oni sú celá rodina tak trošku snoby, potrebujú, aby synovia mali ženy s titulom ing. Aj manželka druhého syna je na materskej síce s dvoma deťmi, ale študuje, lebo svokra si to tak želala..

ladyvi
12. máj 2021

@foreveralone no vravim ti to preto, ze niektore zeny nemaju tolko stastia ako ty, ani tolko odvahy, tak zotrvavaju v akomsi chorom zvazku, kde vedia, ze to ako ziju, nie je normalne, a ze budu cely zivot trpiet. No nejak si vzdy povedia "aaaa ved co, kazdy ma nejake rodinne trampoty". A tak preziju najkrajsie roky, alebo aj desatrocia s niekym, s kym uz po prvom roku citili,ze cosi tam nie je okej, ale tak clovek sa boji samoty, nema odvahu, nejaka blba nahoda, aby sa rozisli sa nekona. A zivot v prdeli. Ty si dostala/dala si si sancu. To treba vyuzit. Nie nebude to s tym inym len lahke,mozno aj dalsia svokra bude sibnuta, ak nie svokra tak niekto iny z jeho rodiny😂, ale ked si s tym spravnym, nejak date aj taketo komplikacie vo vztahu.

foreveralone
autor
12. máj 2021

len mi je to proste ľúto, lebo v to ráno, čo som odchádzala do práce som vôbec nemyslela na to, že sa tam už vlastne nevrátim.. Že poslednýkrát som sa vedľa neho zobudila.. Veľmi ma to bolí, že to takouto somarinou pokazil :( To jeho správanie ale bolo priam tyranské na psychiku..A áno, správny princ by sa takto nechoval, ja viem.. Len to srdce ťažko prijíma ešte, ale rozum to pochopil už dávno...
A inak priateľ oslávil nedávno 30, pred pár rokmi sa ale rozviedol so ženou, ktorá si našla druhého.. Nechápala som prečo niekto potrebuje hľadať viac, keď on má všetko - je pekný (podľa mňa, podľa iných nie, ale tak to je každého subjektívny pocit), má nový dom, nové auto, dobrú prácu, je rodinne založený... Ale teraz to už chápem..

77daniela77
12. máj 2021

@foreveralone Dobre si urobila ze si odisla,toto nie je rodina kde by si sa citila dobre.Vsetko je podriadene jeho matke,kasli na to a uz sa s nim len kamarat ked nieco potrebujes,neviaz sa uz na neho,nestracaj s nim uz zbytocne cas,vidis predsa ze toto ti nevyhovuje.Si mlada,zivotaschopna,najdi si kamaratky a casom aj partnera do zivota,ved to uvidis casom.....a netrap sa tym co bolo.

foreveralone
autor
12. máj 2021

@77daniela77 To áno, všetko muselo byť podľa nej a keď nebolo, bolo zle.. Variť, či piecť som u nich nechcela. Raz som spravila bábovku, asi 2 mesiace predtým, ako som odišla, všetko som upratala, poumývala misky, varešky, sytko, úplne všetko.. Asi som si nevšimla, že frklo niekde na skriňu dohora a dozvedela som sa to až po tých 2 mesiacoch.. úplne všetko čo sa dalo mi vyhodil na oči.. Včera mi zas napísal, že to pre moje dobro mi radí, že mám byť viac priebojná, zapadnúť do kolektívu a nebyť šedá myš.. Som síce introvert, ale rozhodne nie taký, že neviem nič povedať.. Viem sa presadiť, ale v tej práci to bolo proste nemožné, nakoľko som sa v tom nenašla a ničilo ma to tam.. Bol to moc ťažký deň podať výpoveď a rovno sa aj rozísť.. Vôbec si neváži, čo som robila.. Malá (4 roky) bola u nich viac, než u svojich rodičov, niekedy aj 3 týždne bola u nich a kto sa s ňou celý deň hral? No predsa ja.. Ešte aj vraveli, že keby ma majú platiť ako opatrovateľku, tak by sa nedoplatili.. Vlastne som sa k nemu presťahovala, keď bol jeho otec mesiac v nemocnici a nakoniec zomrel.. Stála som pri ňom v ťažkej chvíli a aj pri jeho rodine.. Vôbec nič si nevážia, ja som potrebovala podporu a nedostala sa mi, lebo podľa neho to bola práca, ktorá by mi zabezpečila lepšiu budúcnosť (personálna konzultantka), ale ja som nedostala ani školenie na komunikáciu, cítila som sa tam zle.. Neľutujem, že som tam skončila.. On sa hlavne nahneval, že som to prvému neoznámila jemu, ale mojej sestre.. Že som ho tým zradila, lebo že on má byť prvou osobou, ktorej niečo také oznámim.. Lenže ja som sa doslova bála prísť domov, že sa do mňa aj so svojou mamičkou pustia, aká som slabá a neschopná.. Musím sa už prestať ľutovať..

alvaluka
12. máj 2021

@foreveralone z uvodneho prispevku aj dalsich komentarov mi prides ako normalna, inteligentna zena, pri zmysloch, len este velmi skoro po rozchode.
Vies si predstavit, ze by si v tejto rodine fungovala ako nevesta, vychovavala dieta? Kazdy sme nejaky, moja rodina je tak trochu asocialna, nikdy sme poriadne neoslavovali ani nase narodeniny (mama, oco, brat, ja), je mi to aj luto, ale mozem to napravit s mojou rodinou.

Sustred sa na seba, na to, co ta bavi, najdes si aj pracu, co ti bude vyhovovat a budes spokojna a nebudes chodit domov ako kopka nestastia. Najdes si kamosky, novy kolektiv a casom urcite aj vztah s nejakym chlapom, co nebude truhlik.

foreveralone
autor
12. máj 2021

@alvaluka Práveže si to neviem predstaviť a aj preto som odišla, lebo som sa na to pýtala od prvej chvíle, čo ma predstavil. Chodili sme spolu týždeň a na prvom predstavení boli jeho rodičia, starí rodičia, brat, jeho žena a tie 2 malé deti. My sme tiež taká asociálna rodina a tiež chcem, aby moja vlastná rodina taká nebola..
Prácu by som mala za 2 týždne novú, ale musela som byť v karanténe ( v ktorej by som nemusela byť, keby od neho neodídem) a padlo mi viacero dobrých ponúk, napr. ako asistentka u zubára, keďže mám zdravotnú.. Aj to ma veľmi sralo, že keby ma tak nehejtuje, tak by som bola doma len dva týždne a už by som bola opäť zamestnaná.. Viem, že nájdem inú a lepšiu prácu, len mi je ľúto, že on tomu neveril, resp. nedal šancu..
A áno, budem sa sústrediť na seba 🙂

77daniela77
12. máj 2021

@foreveralone Ved je to ubijajuce zit v takejto rodine.Spravali sa k tebe ako k menejcennej,len ta vyuzivali a sekirovali.Ty si sikovna,nestratis sa,nebudes im predsa robit cely zivot poskoka,zrejme ta potrebovali mat ako submisivnu,poslusnu a vdacnu za to ze s nimi mozes dychat jeden vzduch.Oni su zjavne ti najdolezitejsi.Bud rada ze sa tak stalo teraz a nie o 10 rokov a ze s nim nemas deti.Uzivaj si slobodu, venuj sa sebe aby si sa citila dobre,najdi si vhodne zamestnanie,kamaratky,si mlada,zivot mas pred sebou.

marysa21
12. máj 2021

@foreveralone Hlavu hore chlapov je veľa si sebestačná a nedaj sa idiotom naďalej zhadzovať a určite si kamarátky nájdeš a muži sa o teba ešte aj pobijú . S ním by som , už prerušila kontakt a išla ďalej životom .

kofolala
12. máj 2021

@foreveralone jemine bud rada ze sa to skoncilo takto a odisla si z takejto rodiny, nic dobre by ta s nim a buducou svokrou v buducnosti necakalo.
Robotu si nejaku najdes ( Ta bola je aj bude) niesi ziadna nula, vies si pekne usporit .Treba sa postavit na vlastne nohy a potom pride vsetko ostatne ako ma. A este nieco, taketo praktikovanie ze ideme spolu byvat svokrovcom pod strechu vedie len k jednemu. Takpovediac ked by ma priatel tahal byvat k nim ,urcite by som nesla ,uz to je divne. Ked chcete spolu byvat tak jedine sami.
Ak chces mozes mi kludne napisat ip ak chces a hladas kamaratku..

tramtada31
12. máj 2021

@foreveralone no nebol to ukážkový partner. Evidentne sám nebol vyrovnaný, keď mal potrebu tá ponižovať. Po par rokoch s ním by si mala nulovú sebadôveru. Pridaj sa na fb skupiny vášho mesta, hladaj si kamaratky a želám ti, aby sa na teba usmialo stastie v podobe kamosiek, novej prace a hodnotného muza, ktorý bude hodny tvojej lasky❤️😊

luccija
12. máj 2021

@foreveralone ale prosím Ťa to je nejaký premudrely geroj.Co je on psychológ, aby Ti daaval také kazanie, že si šedá myš nepriebojna??vôbec ho nepočúvaj asertivna musíš byť, lebo sa zdá, že si chcela všetkým vyhovieť a pod...a otočilo sa to proti tebe.Mas super vek nenechaj sa od neho ponižovať zaslúžiš si lepšieho a nie takého, ktorý pozerá TV vtedy, keď mamička môže😉vôbec by som si s ním nepísala odstrihla ho a sústredila sa na seba.A áno zhadzuje Ta a ubližuje...ako môžete spolu chodiť von, keď ste sa rozišli a predtým spolu chodili ..skončil vzťah ukončí to.Ak bude prespekulovany ešte Ti časom bude písať, keď sa odmlcis také typy ako on sa vyžívajú v zhadzovaní druhých nedaj sa obalamutiť.Tu si videla, že ty si im bola oporou a nevrátilo sa Ti nič iba Ti zničil sebavedomie

foreveralone
autor
12. máj 2021

No doslova, ona si tak aj jeho vychovala, že jej dzobe z ruky. Ešte teraz, keď jej muž zomrel, tak zostal vlastne on ako jediný chlap v dome.. Raz sme mali z tej roboty večierok v piatok. Prišla som domov okolo 16:30, najedla sa a hodinu som upratovala, aby sme na druhý deň mali toho menej a mohli poobede niekde ísť, lebo on má takú filozofiu, že výlet si treba zaslúžiť tým, že sa najskôr uprace.. Ok, však v sobotu sa upratuje, rešpektovala som to.. No aj tak mi to vyčítal, že som neupratovala až toľko.. Majú 3 poschodový dom, ja som vždy utrela prach a povysávala pivnicu a práčovňu, utrela prach na ďalších dvoch poschodiach, utrela stôl a dala naň 8 stoličiek, on povysával tie zbytné dve podlažia.. A jeho mama si zas poumývala zem, ale väčšinou len na jednom podlaží, lebo na tom hornom nebolo čo treba umývať.. A varila.. Inak sme my chodili aj do obchodu a so psom.. Ona so psom nikdy nechodila.. Už fakt neviem, čo viac som mala robiť.. Trávnik sme polievali, dokonca som umývala disky od všetkých troch áut.. Našu poslednú sobotu sme boli u jeho brata, išli sme mu umyť 2 autá do umývačky a o jeho dcéru som sa celé poobedie starala.. osrať takú rodinu.. Viete ale čo som si uvedomila? Že mi to ide s deťmi a bola som prijatá na vysokú - predškolskú pedagogiku.. Možno som sa aj toto mala naučiť..
Veru baby, so svokrou nikdy nechcite bývať, je to hardcore.. Ona nie je zlý človek, určite by som ju mala rada, keby spolu nebývame, ale takto buzerovaná nielen ňou, ale najmä bývalým byť vážne nemusím..

alvaluka
12. máj 2021

@foreveralone vidis odpovedala si si sama, privydat sa do takej familie, hlavne ked aj on bol na hlavu... cele zle.
Mala som dobry dojem, nestratis sa a najdes aj lepsiu pracu. Ja by som hlavne od partnera cakala podporu a nie, ze sa na mna vyprdne, ked to potrebujem. Titul nema znamenat, listok do rodiny a aby ma svokra sekirovala a na jej ziadost aby som isla nieco studovat, to by ten chlap musel byt minimalne Antonio Banderas, ked mal 35 a to by som sa mu na to asi tiez vyprdla.

Mas ponaucenie, svokra moze byt aj dobra, ale aj dobreho vela skodi, cize hlavne nebyvat spolu a chlap ma byt oporou a nie deptat ta. Ak nie je on jediny, co by mi vedel prestahovat gauc, uz by som si s nim nepisala. Aj na to prestahovanie sa da niekto najat, tak zrus vypisovanie s nim a skus sa niekomu prihovorit na tych korculiach ;)

kisskiss
12. máj 2021

@foreveralone
"On sa hlavne nahneval, že som to prvému neoznámila jemu, ale mojej sestre.. Že som ho tým zradila, lebo že on má byť prvou osobou, ktorej niečo také oznámim.."
Po predošlých jeho výčitkách voči tebe, ale hlavne po tejto mi príde ako veľmi toxický človek, podľa mňa v budúcnosti by ťa čoraz viac kritizoval, až psychicky deptal..
A ten paradox, že on ti vytkne, že vraj nie si rodinne založená a následne mu vadí, že niečo povieš skôr svojej sestre, teda svojej vlastnej krvi? Wtf?! 🤦‍♀️ takže máš byť rodinne založená voči nemu a jeho rodine, ale na svoju vlastnú sa máš vyprdnúť?
A neostali ti žiadne kamošky ani zo strednej alebo z výšky? S ktorými by si mohla znovu nadviazať kontakt? Ja viem, že po dlhej dobe sa to môže zdať blbé alebo tak, ale dá sa to. Moja rada je neozvať sa niekomu po 5 rokoch s tým, že "Čau, ako sa máš?" Lebo toho sa môže dotyčný zľaknúť, teda ja s tým mám nejednu skúsenosť, že ten človek ma chcel v skutočnosti dostať do nejakej pyramídovej schémy a ja som ho reálne nezaujímala 😆 ale fajn bolo napr. znovunadviazanie kontaktu, keď sme si po veľmi dlhej dobe poslali foto, že aha takáto spomienka sa mi vyhodila a už sa na to nadviazal potom kontakt.. 🙂

foreveralone
autor
12. máj 2021

@alvaluka Však toto, ja som mu to veľakrát hovorila, že takto, ako oni žijú je podľa mňa moc.. Ich mama potrebuje neustále pozornosť.. Najhoršie bolo, keď som s ňou bola sama doma a musela som byť s ňou, hoci som jej už nemala čo povedať.. Od mojej rodiny ma dobre že nechcel úplne odtrhnúť. Som povedala, že v sobotu pôjdem pozrieť svoju mamu a on že nie je odo mňa pekné, že práve v sobotu idem, keď treba doma porobiť veci.. Tak vieš, ona sa vychvaľuje s tým, ako ona dokázala vyštudovať s dvoma deťmi, tak to očakáva aj od druhých.. Je to dobré, že majú školu, lebo majú vďaka tomu dobré práce, homeoffice s dobrým zárobkom, ale nie každý je technický typ a pod.. Je šikovná, ale ja nepotrebujem byť porovnávaná s ňou.. Do všetkého sa miešala..
On mi jasne povedal, že nikdy neodíde, že nenechá mamu samu a že ten dom, čo postavili je z časti aj jeho a že on jej platí pôžičku.. A že aj do budúcnosti sa mu páči, že jeho deti budú so svojou ,,babi,,

77daniela77
12. máj 2021

@foreveralone Nech idu do r*ti aki su dokonali,aby sa nepos*ali😂😎

kisskiss
12. máj 2021

@foreveralone
"On mi jasne povedal, že nikdy neodíde, že nenechá mamu samu a že ten dom, čo postavili je z časti aj jeho a že on jej platí pôžičku.. A že aj do budúcnosti sa mu páči, že jeho deti budú so svojou ,,babi,,"
Och nie, ver mi, že o nejaký čas tu bude nejaká nešťastníčka vyplakávať, že už nezvláda žiť so svokrou, ktorá sa stará do výchovy ich detí a všetkého ostatného a synáčik sa vždy postaví na matkinu stranu! 😆 Takých diskusií tu už bolo. Ale nebudeš to našťastie ty!!! Yeeesss, virtuálny high five 🖐

foreveralone
autor
12. máj 2021

@kisskiss áno to som tiež nechápala, čo mu na tom až tak strašne vadí, jeho ego to nevedelo stráviť, že nebol prvou osobou, ktorej som sa zdôverila.. Inak pár dní predtým som plakala a vravela mu, ako to je, skoro vôbec ma nechápal, neobjal, len sa ma pýtal, čo je na tej práci také ťažké.. Ja by som tú prácu zvládla, ale potrebovala som dlhšie zaškolenie, lepší prístup a nie taký, že dačo sa spýtam a zhúkne na mňa..
Aj som mu to včera napísala, že je toxický pre mňa.. V pondleok, keď mi pomohol s tým autom, tak ma urazil tak, že som ho ignorovala.. zaniesli sme auto do servisu 30 km od miesta, kde bývam a pomohol mi tým, že ma tam zaviezol.. Cesta však nebola podľa mojich predstáv. Vlastne mi povedal, že jazdím ako blbé teľa, lebo som zabudla odbočiť a otočila som sa na kruhovom.. Potom mu to bolo ľúto, aj sa ospravedlnil, no na druhý deň zas napísal, že vlastne sa nemal za čo..
A mám jednu kamku zo strednej, s ktorou chodím tak 3 krát za rok von, ale nie je to spriaznená duša proste.. Potom jednu, ktorá sa nevie vychystať von, len sama navrhne, že by sme mohli ísť a keď ju už volám, tak vždy si niečo vymyslí.. Moja najlepšia kamarátka zo základnej sa prestala so mnou baviť, keď si našla frajera, s ktorým je doteraz.. Ale môžem skúsiť napísať jej 🙂

foreveralone
autor
12. máj 2021

@77daniela77 haha, áno..:D

foreveralone
autor
12. máj 2021

@kisskiss áno, ja som si to aj predstavovala, aké to bude a nevyzeralo to dobre... Stačilo mi, keď tej manželke jeho druhého syna radila, aby svojho 1 ročného syna kúpala len raz za dva dni.. Alebo ako hovorila, že keď k nim ide na návštevu (predtým tam bývala ona), že si všíma, že nie je až tak upratané.. A pritom to jej jej druhá ,,dcéra,.. Ona sama ju oslovuje mamina.. Keď si nevolá so svojim synom, tak s ňou, ako naj kamky a pritom ju takto zdrbáva.. už aj to povedala, že nie je normálna matka..