Nerozumiem si so švagrom. Ako to riešiť?

domcagl
15. nov 2021

Ahojte , prosím poraďte mi ako mam riešit vztah so švagrom? Malo sa spolu bavíme, rozprávame a malo sa stretávame . Bývame od seba asi 40 km. Chodí do mesta kde bývame každé 2 týždne a ani raz sa nezastaví radšej sa stretneme s kamoskami ako s mojim priateľom (jeho bratom) a mnou. Keď prídeme k ním maximálne si pozdravíme a to je všetko. S inými babami teda jeho kamoskami sa aj porozpráva a ja mam z neho pocit že má nemá rad a neprijal má. Aj keď priateľ mi vraví, že má prijal a má má rad. Len ja so myslím niečo iné . On sa s nami rozpráva tak odmerane . Neviem kde sme spravili chybu alebo to je len v hlave alebo nie sme jeho “krvná skupina”. Len verím, že raz nastane čas kedy budeme spolu lepšie vychádzať. Povedal nám aj , že nasim deťom za krstného nepojde . Priateľ dufa, že to nemysli vážne .
Ďakujem

1aduliatko1
15. nov 2021

keď nechce, nech nejde, takého krstného by som nechcela...načo?

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivanka12311
15. nov 2021

Prečo ťa to trápi veď chodíš budeš žiť s jeho bratom nie s ním..nie každý je každému sympatický.Ja by som sa na neho vykašlala z vysoka.Spytala by som sa aký má problém do očí priamo jeho..Si arogantný dobre príde tam k vám tam je kanvica voda tam máme kávu a dovidenia...vôbec by som mu neskala okolo riti, keď sa neunuva opýtať ani ako sa máš😑✌️

miadi
15. nov 2021

Tak zatial este nie je svagor iba priatelov brat. A tie Deti co nechce byt krstny uz mate? Nemusite byt naj kamosi. Asi mà on aj s bratom ( tvojim partnerom) vlažnejsi vztah.nijak ti nezasahuje do zivota vztahu Takze nemas problem.

tetaandulkova
15. nov 2021

Nie každý v živote ťa bude mať rád ale to je úúúúplne v poriadku.

michaela789
15. nov 2021

A teraz chceš akú radu? No tak ste si nesadli, je tam toho. Ja si myslím, že pokým si neskáčete po krku tak je to úplne v poriadku. To že ste rodina neznamená, že sa z vás stanú spriaznené duše predsa.
Je k tebe slušný, dokonca oceňujem aj to, že odmietol krstné otcovstvo, pretože si uvedomuje, že by nemalo by v tomto prípade význam. Mne tvoj švagor pripadá ako férový človek. Nerozumiete si, keď sa niečo pýtaš odpovie, nie je drzý ani ti nerobí naschvály.
Neriešila by som. Ľudí, ktorým "nezavoniaš" ešte bude.....

janetinka27
15. nov 2021

@domcagl ahoj, asi ste nemali vela prilezitosti nejako vybudovat vztah. mozno mu nieco vadi a mozno vobec nic, len je proste taky. buducnost je este daleko. moze sa stat, ze si najde manzelku a ked budete mat vsetci deti, tak sa budete navstevovat a ty poklabosis so svagrinou.

marci77
15. nov 2021

moj svagor je tiez divny, vobec sa so mnou nebavi, vidime sa iba u svokrovcov, tak 2krat za rok, nas navstevovat nechodi, s muzom si obcas zavolaju
ja to neriesim, beriem ho takeho aky je.....ja som sa na zaciatku snazila, ale on si zije vo svojom svete .....
a za krstneho by som takeho cloveka nechcela, to fakt radsej z kamosov, s ktorymi si rozumiete niekoho oslovit

larisa
15. nov 2021

Možno keby ste boli manželia tak by vám asi šiel za krstného k deťom. Tak zatial to nie je švagor len priatelov brat nie rodina.

domcagl
autor
15. nov 2021

@marci77 ďakujem pekne vsetkym vám za odpovede . Potrebovala som si asi pár veci uvedomiť a pozrieť to z iných uhlov pohľadu. Fakt mozem byt rada asi aký vztah mam a nerobiť a nehľadám problémy tam kde nie sú . Ďakujem a prajem vám baby všetko dobre. Je jasne, že som rada a statsna akého priateľa pri sebe mam a akceptujeme svoje rodiny a viem, že nie každý s každým v živote bude vychádzať. A moja chyba je že až moc sa snažím a mala by som upustiť .

number19
15. nov 2021

@domcagl
Nechcete sa pred tym ako sa pustite do deti najprv vziat?
Aby ti ten svagor, bol naozaj svagrom (samozrejme nebrat sa len preto)?

domcagl
autor
15. nov 2021

@number19 áno riešime svadbu momentálne a tak deti .

kitycat
15. nov 2021

Rovnako vlazny vztah mam so svojim bratrancom a ani jednemu z nas to zily netrha 🤣

veronika_e
16. nov 2021

My sme to tiez tak mali, ale skor to zacalo, ked si mojho draheho brat nasiel taku frajerku, ze strach a hroza. Nesadli sme si s nou vobec a tym padom sme sa odcudzili aj so svagrom. Ako co uz no, nemozu byt asi vsetky rodinne vztahy idealne 🙂

ibrunova
16. nov 2021

Jaj to ani nie je tvoj švagor 👍 a inak by mi to bolo asi jedno.

dankanka
16. nov 2021

@domcagl mna napadlo ze to moze byt aj naopak..si mu sympaticka az prilis a teda radsej to hra, ze to je naopak..ape to uz je take ako od rosamunde pilcher :D