Manžel začal rýpať

7. sep 2022

Do mňa rýpať..nič mi nepomôže teda,nič neuprace doma . Iba povie preco to som neurobila a hento mám urobiť.
Potom sa chytá mojich slovíčok.
Má reči ako starý chlap. Ja som mu hovorila že mi vadí ako sa chová a či má druhú keď ma chce deptať že všetko robím nahovno..
Varím mu každý deň aby mal do roboty . Som na materskej. Okolo malého všetko robím aj ho krmim aj prebaľujem .takže keby odídem niekam a pokaka sa tak ho nechá tak pok neprídem . Ale najviac ma jeho chovanie sere.
Aj jeho kamarát sa tak dávno ku mne spraval ,neviem či to robí dobre chlapom keď do ženy môžu rýpať a robiť si srandu . Poraďte čo mám robiť ja už neviem čo robím zle . Mám byť aj ja taká hnusná ?

autor
7. sep 2022

Malého kojim má už rok ale .. myslela som že obedy a ostatné jedla ,to by ho mohol nakŕmiť keď je doma . On povie že meno bude lepšie jesť .
Žiadnu pochvalu nemám od neho . skôr uznanie.

babovka2321
7. sep 2022

Ano, bud aj ty hnusna, nastav mu zrkadlo.

viestta
7. sep 2022

Pánko je manipulator a brilantny

888elizabeth
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nika2303
7. sep 2022

Nemajte z neho depky. Jeho chovanie je odporné. Pohŕda vlastnosťami, ktoré jemu chýbajú. Všetko čo vidí na vás, sú jeho chybami. Tu asi pomôže naozaj nastaviť zrkadlo. Majte hrdosť ženy. Buď to pochopí sám alebo sa bude vzďaľovať. Veď predsa ak muž miluje svoju ženu, chce riešiť a nie pohŕdať ňou. Otázka je , či si nevedome hľadá zámienky, aby vás mohol opustiť . Možno, že má v merku druhú, ale to je tá posledná možnosť. Neviem si vysvetliť takéto správanie odrazu, ak samozrejme taký nebol už od začiatku vášho manželstva.

komplikovana
7. sep 2022

Si jeho rovnocenna partnerka nie decko co treba prevychovat. Asi ta nemiluje ked toto robi.

lenkakravcova
7. sep 2022

A čo mu vlastne konkrétne vadí? Vždy to isté?

roja01
7. sep 2022

Prestan mu varit jedlo do prace, "aby si stihala ine veci" a navyse, "kedze ma vyhrady", tak sa nebudes prezentovat ..

rodinka
7. sep 2022

Keď zase prestaneš sa starať, možno začne hľadať inde a bude aj viac nahnevaný 🤷‍♀️ ze nič nemá... Veď zase zarába pre rodinu 🤷‍♀️. Ja by som skôr navrhovala, povedz mu ze ti to vadí aký je a že sa malému nevenuje, nepochvali ťa a proste berie veci ako samozrejmosť.... Na rovinu sa pýtaj, čo sa stalo... Ak nebude mať záujem normálne sa s tebou porozprávať nebude za tým niečo iné?? Funguje to v sexuálnom živote?

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ropucha6
7. sep 2022

Tak ked si to nechas. V zivote by som si to nenechala a uz vobec ne od nejakeho kamarata, akurat panvicou po hlave by dostal 🙂 manzelovi nenavar, ked ma debilne reci, nech sa spamata.

kellypiu
7. sep 2022

tak v prvom rade po tomto by som neskakala jak si on zaziada. Ved aj on moze nieco urobit, rovnako ako ty. Preco by si mala byt na vsetko sama. Prestan robit, co si doteraz robila a sa preberie.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
1didiana1
7. sep 2022

najlepsie bude, ak manzelovi prestanes skakat okolo zadku, ak sa mu nieco neustale nepaci, tak nech si to robi sam a fajn by bolo, ak by si sa trocha aj odmlcala. nech proste vie, ze to nie je v poriadku

emmusska
7. sep 2022

Ked sa mu nepaci nech si robi, joj takychto mam najradsej ked proste rypu a nic z toho, len su mudri. S takym clovekom zit, ved to musi byt za trest.