Mám varovať novú priateľku môjho bývalého?

15. mar 2022

Môj bývalý je naozaj zlý človek, tyran a všetko to najhoršie čo si viete predstaviť. Varovali by ste anonymne jeho nový objav? Viem ako jej ublíži, opakuje rovnaké vzorce správania s mnohými ženami. Starať sa do toho, či nechať tak? Neodhovarala by som ju, len príde mi správne jej povedať, aby si dávala pozor.

januska20
15. mar 2022

Keby som tú slečnu poznala, varovala by som. Neviem inak asi nie, nikdy nevieš ako sa to proti tebe obráti.

sandyan
15. mar 2022

Rob tak ako citis, mna tiez varovala byvala mojho priatela😂uz sme spolu stvrty rok a stastni🥰

pribinak
15. mar 2022

Áno, upozornila by som ju, či ju poznám alebo nie.

Možno si vezme tvoja slova k srdcu a keď nie, tak aspoň ty budeš mat dušu na mieste že si urobila čo si mala

marsmykkok
15. mar 2022

urob ako cítiš...

autor
15. mar 2022

Ale vlastne sa aj bojím, že by došiel na to, že to ja. Nechcem mať problémy. On jej už ublíži tak či tak. Keďže už je s ním zopár týždňov.

mamamasama
15. mar 2022

Neriešila by som to...nakoniec z toho výjdeš tak, že ich chceš rozdeliť, aby si ho mala pre seba ...

marca12
15. mar 2022

Nevarovala by som ju. Urcite ma vo svojom okoli ludi,ktorym sa nebude zdat jeho spravanie a upozornia ju,ale urcite neda na ich rady. Zeny sa musia same popalit. Este som nepocula,ze by nejaka zena dala na rady okolia.

kikulienka94
15. mar 2022

záleží to od toho, ako sa naozaj bývalý správal, skús nám to tu trochu popísať... lebo je tak 90% šanca, že ty z toho vídeš ako debil .... ale ak nemá ako prísť na to, že si to ty, a budeš mať potom kľud na duši, tak to urob

selena_luna
15. mar 2022

Ak ta realne bil alebo psychicky tyral tak varuj. Nemusi ti baba verit ale ty budes mat svedomie ciste

slniecko66
15. mar 2022

A prečo to vlastne riešiš? Ich život..

leuska0910
15. mar 2022

Z druheho pohladu.. kebyze ma kontaktuje byvala mojho frajera, neverila by som jej. Myslela by som si, ze nam chce len rozbit vztah a zavidi..🤷‍♀️

zero_hero
15. mar 2022

Keďže sú spolu zopár týždňov, tak je určite zamilovana a ma ružové okuliare, čiže ti to aj tak veriť nebude, hlavne teda ak on na ňu hra nejaké divadielko a ona sa cíti výnimočná. Nestarala by som sa, presne vyjdeš z toho ty ako ta najhoršia. Jedine, ak by sa ona niečo pýtala, aj to by som ju len nasmerovala čo si ma všimnúť a naštudovať si o tom, a nech si spraví obraz sama.

fineta
15. mar 2022

Mudry clovek sa uci na chybach druhych, hlúpy na vlastnych. Kedze je asi velmi zamilovana, rozum nepouziva.. Musí prist na to sama. 🤷‍♀️

autor
15. mar 2022

@zero_hero áno hra dokonale divadlo, aj mne zahral. Na pár mesiacov je to tak najdokonalejsi partner, ale realita je viac ako desivá. A tak ja sa vlastne nemusím starať, teraz si užije rozprávku a o pár týždňov nebude môcť tomu uveriť. Je to proste manipulátor.

tosomja
15. mar 2022

Nie, aj on sa môže zmeniť. A keď nie, tak ona na to príde sama.

zero_hero
15. mar 2022

Keď si ty spomenies na vaše začiatky, keby ti niekto o ňom povedal, aký v skutočnosti je, verila by si? Každý si je strojcom svojho šťastia, ak sa jej nepodarí ho prečítať, nikto iný jej oči neotvorí 🤷‍♀️ V tejto fáze vzťahu určite nie. A ak je skutočne manipulátor, tak aj keď jej niečo povieš, on to určite dokáže nejako uhrať na chaducika, ktorému každý krivdi.

autor
15. mar 2022

@zero_hero áno on by to uhral. Na začiatku som ešte mala intuíciu, videla som, niečo zle v jeho očiach. Neskôr to zahral. Úplne som vypla svoj vnútorný hlas. A veď kaslat na to. On sa prejaví a jej zostanú oči pre plač.

sonia_wiener
15. mar 2022

Ja by som to nerobila, muž mi vudy hovorí nehas, co ta nepali... Varujes ju a nakoniec to dopadne cele inak a ty budeš za najhoršiu

autor
15. mar 2022

@sonia_wiener no veď presne. Kašlem na to 🙂 Aj tak by mi neverila, to si treba len zažiť 🙂

basska_b
15. mar 2022

Podla mna je tak zalaskovana, ze ti verit nebude a este mu tu spravu ukaze... kasli na to

danielkka
15. mar 2022

mozno, ked velmi chces mat svedomie na mieste, posli nejaky anonymny dopis. pisany na pc. nic konkretne o vas dvoch, skor aby to vyznelo ako od jeho sestry, suseda..

autor
15. mar 2022

@basska_b ano to presne by som urobila aj ja, že by som mu správu ukázala.

autor
15. mar 2022

@danielkka mám na ňu len FB kontakt, neviem kde býva

danielkka
15. mar 2022

chapem, to radsej nie.

h2
15. mar 2022

Skús sa na to pozrieť z jej pohľadu: je čerstvo zamilovaná a zrazu ju niekto anonymne varuje, že jej drahý priateľ je tyran. Verila by si tomu? Rozišla by si sa s ním kvôli upozorneniu od niekoho, koho nepoznáš a ani nevieš, kto to je?

autor
15. mar 2022

@h2 asi nie, čakala by som čo sa z toho vyvinie. Ale mala by som aspoň varovanie, asi by som sa pozerala na to inak

lilyianka
15. mar 2022

Ťažko povedať,ja som mala jedného kamaráta veľa rokov dozadu ..... chodil dlho s mojou spolužiačku zo zakladky, potom bol chvíľu sám a našiel si ďalšiu... no ale pointa,každú vždy vyfackal.... vraj si zaslúžili, že boli hystericke... myslím,že to bolo skôr naopak, mal ťažšie detstvo a nemal ani kompletnú rodinu a veľmi čudné ho otcima. Keď som mu raz povedala,že by mal vyhľadať pomoc, lebo je prchky a nervak, čakala som,že vyfacka aj mňa. Skončilo to tak,že som bola za najhoršiu, všetko sa otočilo proti mne a vraj žiarliť na jeho novú priateľku 🤦‍♀️ vyplieskal aj ju,tak potom nemala na mňa silné reči

autor
15. mar 2022

@lilyianka toto je proste psychicky narušený človek tiež, s každou to bude mať rovnaký scenár. A veď nevadí, nech si užije fázu lovebombingu dievča a potom začne peklo. Je už na nej co a ako dlho bude chcieť znášať.

sindla
15. mar 2022

Aj mne môj bývalý ubližoval či už po psychickej alebo fyzickej stránke. Zbil ma viackrát a čo všetko som si s ním zažila.. by som knihu napísala. Ale nenapadlo by ma napísať jeho novému objavu. Nech zistí.. Mňa tiež nikto nevaroval.

pribinak
15. mar 2022

@h2 nerozide sa s ním hneď, ale kdesi vzadu jej to upozornenie zostane a keď bude zle, tak to upozornenie bude blikať a nastane AHA MOMENT, už aj iná s ním mala problemy, problém nie je čo menič ale v nom
A toto je nesmierne dôležité ak je žena manipulovala násilnický partnerom

Pre mna je k neuvereniu že: bil mna, nech bije aj ju. Neskutočne niečo pre mna