Mám pravdu ja alebo partner?

18. sep 2023

Skúsim čo najstrucnejsie popísať problém a chcem len vedieť či by vám niečo podobne vadilo/nevadilo, či chápete skôr mna alebo argumenty mojho partnera.
Nechcem a nebudem tu podrobne rozoberať všetky súvislosti a veci okolo, o tom nie je príspevok.
Stručne-mám vzťah a bola tu žena kvôli ktorej sme s partnerom mali (aj mame keďže stále nejaká spojitosť ) problémy . Nebola tu nevera ( fyzická nie, emocionálna možno ale to nezistim 😃), no dosť iných veci na to aby to rozhodilo nás dovtedy pekný vzťah.
Ja som mu povedala, že ak mame fungovať ďalej a nejako cez to prejsť, nechcem aby v našom živote už bola akákoľvek spojitosť s ňou .
Partner ma prácu kde ma veľa zákazníkov, aj jej mamu, aj otca ( jej rodičia spolu nežijú, ona len s matkou ale nejako sa pritrafilo že už aj otec je zákazník 😃) . Ten otec si s partnerom potykal čo by mi vôbec nevadilo, je to bežne.
Mala som problém už keď si partner s jej otcom písal mimo prace, napr ked ten otec šiel na aute a stretli sme ho cestou a partner mu písal že ho videl a take tie veci.povedala som mu jasne že nepáči sa mi to lebo nechcem aby fakt nejaká spojitosť tu s ňou bola.
No prešiel nejaký čas a partner sa náhodne stretol s tým jej otcom niekde ked bol bezo mna a šiel sa s ním odviezť na jeho novom aute.
Veľmi ma to sklamalo pretože som nečakala že pôjde.cakala som že to odmietne kvôli mne a preto, že som sa jasne vyjadrila.
Tak teda: on za tym nič nevidí, pre neho to bolo len odvezenie sa na aute, veď ona tam nebola, len oni dvaja ..
Pre mna to znamená že si si pripustil k telu bližšie jej rodinu, nestačí len ona ale aj jej mama otec a kto ešte?😃pojde teraz spoznať starých rodičov atd? Keď spolu nebudeme rovno môže prísť do rodiny kde všetkých bude poznať 😃 som nahnevaná, aj ja chapem to hľadisko ze šlo len o odvezenie sa ale to všetko čo je za tym ma sklamalo pretože naozaj nechcem aby ešte mal s ňou niečo spoločne a aj s jej rodinou. Prečo nemohol jej otec zostať ako x iných zákazníkov s ktorými si len týka a inak nič? Zrovna s týmto potrebuje niečo viac?
Hádame sa kvôli tomu lebo on si ide stále svoje ze o nič nešlo ale ja to vidím tak ze ide niekde bezo mna a v momente zabudne na naše dohody, nevyhodnoti situáciu a ešte sa potom rozčuľuje ze doma sa oberáme o kopec času riešením týchto veci. Nemuseli byt, môj názor .nech ide kam chce s kým chce ale toto je na mna veľa

klip0
18. sep 2023

Veď je to že sa v podstate len odviezol autom s kamarátom. Ak teda majú kamarátsky vzťah.
Nevieme čo bolo medzi ním a tou ženou, prečo ziarlis.

melanta
18. sep 2023

A čo tak keby ste sa presťahovali do Austrálie? Budeš mať istotu, že nikto z rodiny tej dotyčnej sa nestane klientom tvojho priateľa. Prepáč, ale toto čo robíš by pre mňa bol problém. Podľa mňa stíhačka je to posledné, čoby chlap vo svojom živote chcel. Možno keby si napísala, čo sa udialo medzi dotyčnou a tvojim partnerom. Ale evidentne žiarliš, vlastne ani nevieš načo, lebo nevieš čo sa stalo alebo nestalo. A tvoj priateľ má teraz zrušiť vzťahy s ľuďmi a dokonca s klientmi iba preto, lebo tí iní ľudia sú v nejakej spojitosti s dotyčnou. To je choré.

veronikaszabova
18. sep 2023

🤦🤦🤦 dospej zeno

autor
18. sep 2023

@klip0 preto som napísala že to nie je podstatne-myslím že to nič nemení na celej veci keby napíšem dôvody prečo mám s ňou problém. Napísala som že problémy boli, nejako sme sa dohodli a on urobil toto. Nie sú žiadni kamaráti a z môjho pohladu nemal si ho pripúšťať k telu a robiť si s ním nejaký vzťah keď sme sa dohodli že tu nebude nič v spojitosti s ňou. Ten otec za to nemôže ja to viem ale ja nechcem aby môj chlap sa rodinkoval s celou jej familiou ako keby ku ním patrí

patka06
18. sep 2023

Poriadne preháňaš, téma do kategorie Nemám problém -vyrobím si ho

autor
18. sep 2023

@melanta pani, nikde nepíšem že má odplašiť zákazníka. Ja tiež chodím kadernicke aj na kozmetiku, aj prehodime reč ale nemyslím si že kadernicka s každou zakaznickou ide aj na kávu. Ste len zvedava čo sa medzi nami udialo ale to nie je podstata príspevku. Čomu pomozem keby napíšem že bola nevera? Zmeníte názor ale takto nie? Veď som napísala že problémy boli tak asi nie iba niečo v mojej hlave. Čítajte ešte raz a pomalšie

autor
18. sep 2023

@patka06 Oki tak obrátene, keby vás partner vám bol neverný ( je jedno či by došlo k sexu alebo len písaniu ktoré nemalo byt alebo čokoľvek iné) tak budete v pohode keď s dotyčnej celou rodinou si bude vytvárať vzťahy ? Opakujem mimopracovne. Nikto mu neprikazuje ktorego zákazníka vziat a ktorého nie
Ženy čítate vôbec tie príspevky alebo len jednu vetu ?

melanta
18. sep 2023

Tak si nájdi iného priateľa, ktorý s rodinou dotyčnej nemá žiadny kontakt. Ja byť tvoj priateľ, pošlem ťa veru kade ľahšie. Aby si mu ešte prikazovala, že sa má vzdať zákazníkov alebo že so zákazníkom nemôže ísť na kávu, lebo sú rodina s niekým. A aj keby v tom bola nevera, nič to nemení na mojom názore. Ak ste mali problémy a ty si ich akceptovala, tak ich akceptuj. Ja čítam poriadne. Len ty si proste stíhačka a pomôže ti jedine ak dostaneš od priateľa stopku, potom možno pochopíš, že toto čo robíš nie je v poriadku.

koniarova
18. sep 2023

No veru riadne preháňaš. Odplašíš ho od seba a budeš mať vyriešené.😉

autor
18. sep 2023

@melanta uff už vidím vás keby sa niečo medzi vami stane ako budete taká benevolentna😃 a poviete len okej odpúšťam rob si čo chceš 😃
Opäť zase raz to tu nesklamalo aká je každá chytrá

lindous
18. sep 2023

Práveže veľmi záleží na tom aký je tvoj problém s ňou, že či to je niečím reálne podložené alebo to je niečo vyfabulované rovnako ako znie toto, čo si opísala tu… ak to bol nejaký vážny problém, tak chápem, že si na celú tému omnoho citlivejšia, priateľstvo s jej otcom inak nevidím ako žiadny vážny problém… ale tak ty si ho poznáš a poznáš aj váš vzťah, či všetko funguje a dáva ti najavo, že si pre neho jediná a ľúbim iba teba alebo v tebe vyvoláva neistoty a pochybnosti a mohol by sa takýmto spôsobom snažiť priblížiť jej napr… keby bolo vsetko super, nemyslím, že by si sa nad týmto pozastavila alebo?? V taktom prípade by som riešila primárny problém, nie tento sekundárny..

patka06
18. sep 2023

Určite by som nežiarlila na otca, či jej rodinu
Môj partner je svojprávny, môže sa stretávať s kým chce - dôverujem mu.

melanta
18. sep 2023

Ja by som neveru neodpustila a nebola by som s takým človekom. Ani neveru nefyzickú. Ukončila by som taký vzťah, okamžite. U mňa cesta cez neveru nevedie. Ak si sa ale ty rozhodla neveru odpustiť, tak proste ver, že sa to viac nestane a nerýp do neho. Ak ťa bude chcieť znova podviesť, urobí to bez ohľadu na to, či s jej otcom chodí na kávičky.

tanyan
18. sep 2023

Prepáč, ale ty si sa ešte stále nevyrovnala s jeho zradou v tvojich očiach. Ak to neutneš, tak ti o chvíľu bude vadiť aj jej spolužiačka, aj jej kolegyňa a postupne aj všetci, ktorí dýchajú ten istý vzduch.
Buď budeš akceptovať, že tvoj partner je svojprávny a môže sa stretávať s hocikým... alebo si nájde tvoj partner inú / ďalšiu, ktorá ho nebude buzerovať a opustí ťa.

autor
18. sep 2023

@lindous samozrejme že to bol problém skutočný inak by som to asi neriešila. Partner mi klamal mal kontakt s ňou poza môj chrbát, k nevere nedošlo prišla som na to relatívne skoro ale bola to vec ktorú za cely nás vzťah ( ktorý trvá veľmi dlho) neurobil a teda nie som žena ktorá má za sebou x vzťahov plných klamstiev, nevier a kadečoho. V našom vzťahu taký ako ho mame urobil on niečo čo do neho nepatrí, možno iným ženám by to nevadilo ale to nie je predmet príspevku, berte to predsa tak že u nás je problém toto podobne ako napr u vás by bolo niečo iné. Veď som ešte napísala že sme sa dohodli čo ako bude tak ako som si to mohla vymyslieť len ja . Jeho otca nepoznal ešte pred ňou. Zakaznikom sa stal až nejak počas toho a z tisíc zákazníkov zrovna s ním potrebuje bližší kontakt ?

autor
18. sep 2023

@tanyan my sme sa vzajomne dohodli že nebudeme mat žiadnu spojitosť s ňou. Otec a matka sú snáď jej najbližší ľudia a mne to nie je prijemne, aby sa takto rodinkoval ako keby ja tu už ani nie som. Keď sa rozídeme rovno si môžu dať rodinný obed všetci pokope. Ja si naozaj nemyslím že každej žene by toto bolo lahostajne

autor
18. sep 2023

@patka06 ale nikde ste nezachytila že my sme sa na niečom dohodli. A on si to asi prispôsobuje podľa seba ako mu pasuje. O čom je potom dôvera, všetko je len o nevere a iné sa môže robiť všetko ?

klip0
18. sep 2023

No nech je to akokoľvek, ak ti sľúbil, že žiadna spojitosť s ňou, tak áno nemal sa skamaratit s jej otcom.
Podľa môjho názoru je to pritiahnute za vlasy, ale ak ste sa tak dohodli, mal to dodržať

lindous
18. sep 2023

Poznám zopár žien, ktoré sú presvedčené o nejakom probléme, ale vlastne celý vznikol iba v ich hlave, že si niečo zmysleli a poskladali si okolnosti tak, aby to zapadalo do ich príbehu, preto tie otázky, že či to bolo niečo naozaj vážne… ak sa teda pýtaš, na ktorej strane je pravda, tak si myslím, že neexistuje len jedna, asi je rozdiel či fakt pokecajú len o chlapských veciach a sadol si s ním jednoducho alebo sa vypytuje na ňu a chce mať ku nejak aspoň takto bližšie a mať o nej info … ale to si myslim, že by poza tvoj chrbát vedel riešiť aj úplne inak… tiež som názoru, že ak si sa rozhodla odpustiť tie problemy čo boli, tak za tým treba spraviť čiaru a už sa v tom nerýpať… ak však máš pocit, že mu nemôžeš veriť, tak by pre mna nebolo o čom

irusa
18. sep 2023

tak čo chystajú si potencionálneho zaťa...a tvoji rodičia majú s ním aký vzťah ????...lebo vieš so ženou si berieš aj celú rodinu

zuza265
18. sep 2023

A ako vzniklo to, ze sa tak kamosia s jej otcom? Iba si prosto sadli ako chlapi? Lebo to sa mohlo udiat a zas predpokladam, ze nechodia kazdy vikend spolu na pivo. Asi by som to brala tazko, ale zas nemas to odpustene, nemas to prebolene. Keby si to mala, bola by si s tym ok. Najma ak sa ti on priznava sam od seba s takymi informaciami - nema co skryvat a nema dovod to mysliet inak nez to je🤗 chapem, ze ta hneva, ze akoby nikto ti nepritakal, ze ano aj mna by to hnevalo a robis dobre. Lenze koniec koncov tymto spravanim ani neodpustis, ani mu nedas zdravu volnost a raz ho odplasis. Vas vztah bude mat dusno a neustale problemy. 🙏🏼 nemyslim to nijak ustipacne. Ale skus nad tym porozmyslat triezvo. Ak niekomu nastavis do nejakej miery klietku, bude raz chciet ujst

patka06
18. sep 2023

Zachytila - spojitosť s ňou neznamená, že sa nestretne s jej rodinou. Hlavne, keď sú aj obchodní partneri.
Váš vzťah cez to neprejde, ak ho budeš takto prenasledovať, skôr si myslím, že tým ešte viac utrpí

autor
18. sep 2023

@melanta po niekoľkoročnom vzťahu kde roky môžme počítať na dvoch rukách a chlap bol vždy vzorný, nerobil žiadne veci s inými ženami kde by som mohla žiarliť a mat problém, tak keď zrazu niečo urobí o to viac to mrzí a boli no nerozisla som sa pretože ako píšem predtým nikdy nepochybil a ani teraz nedošlo k nevere, no už len to že mi klamal a robil veci ktoré v našom vzťahu miesro nemajú.. neodpustila som mu to celkom mám to v sebe ale prace preto to skúšame tak že aj on sa musí snažiť, preboha niektoré tu robia zo seba ešte obetného baránka že muž ich sklame oni odpustia a nemôžu si dovoliť ani ceknut😃 u nás to tsk nemáme, ten kto urobil chybu musí svoje správanie zmeniť a snažiť sa dokázať ze veci môžu byt ako predtým.. ale toto čo urobil sa tomu nepodoba, opakujem samé o sebe nejaký otec či odvezenie sa autom nie je zisdny problém. Problém je to ze on vie ze mi vadí ona a to ze sa zbližuje s jej rodinou, keď nemusí.

retatka
18. sep 2023

Ja ľutujem tvojho frajera .Pokračuj ďalej ,onedlho bude v náruči tej ,čo na ňu tak choro žiarliš.

melanta
18. sep 2023

@zuza265 jej otec je jeho zákazník.

autor
18. sep 2023

@irusa vzťahy mame super z jednej aj druhej strany to nie je podstatne, no môjho chlapa majú všetci radi a veľmi si ho obľúbili aj títo 😊 ja len hovorím ze môže ku ním byt mily ako ku zakaznikom ale nemusí rovno s nimi tráviť voľný cas. Prečo zrovna s nimi? Nie sú takí úžasní ako nikto ze zrovna oni by mu tak sadli

autor
18. sep 2023

@melanta áno a má x iných zákazníkov s ktorými vo voľnom čase nič nerobí. Tak ako som napísala že ani kadernicka s každou zakaznickou niekde nejde. A ten otec ani nie je nejaký extra super pre neho v zmysle že zrovna s ním by chcel byt veľký kamarat. Zbytočne podľa mna si ho tak pustil k telu, skôr mi to príde ako keby tým že sa pozná s ňou automaticky aj ich bral tak nejak a to je to čo sa mi nepáči

autor
18. sep 2023

@patka06 je jeho zákazník a plní si voči nemu veci rovnako ako pri iných. S inými ale nechodí vo voľnom čase niekam

melanta
18. sep 2023

Preboha, ľutujem ho. Píšeš, že si neodpustila a že sa musí on viac snažiť. Veď s ňou kontakt nemá. Kto tu robí obetného baránka, že žena má odpustiť a byť ticho? Ja píšem, že ja by som neodpustila. Ty si neodpustila tiež, ale chceš ostať vo vzťahu s tým, že budeš riadiť s kým má a nemá priateľ komunikovať. To nie je v poriadku. Buď mu odpusti a ver, že sa viac nič také nestane, alebo to ukonči skôr než on, pretože on to nakoniec urobí. Škoda viac reagovať, ty si ideš svoje stíhačkovské správanie. Tam nie je žiadna rada.

danka808
18. sep 2023

Akoze myslis, ze by mal potrebu sa nejako cez otca dostat k nej alebo ona k nemu? Alebo preco takto reagujes? Podla mna je ta panika zbytocna.