Išli by ste bez muža na dovolenku so svokrovcami?

10. júl 2023

Zdravim, išli by ste so svokrovcami na týždeň do Talianka? syn skoro 3 roky. Manžel sa nemôže pracovne uvoľniť.. islo by sa normálne na hotel mali by sme vlastnú izbu. Svokrovci su milý ale rozhodne nerobia animátorov ani babysitting. Mám trochu rešpekt skôr pred vecerom. Keď prídeme z pláže ako nás zvládnem nachystat. Hlavne seba kým si umyjem vlasy vyfúkam mám ich veľmi dlhe. Keďže sme sami na izbe aby sa nedajbože niečo nestalo. (Balkón) pád z postele alebo neviem co. Zásuvky ?x..
Šli by ste alebo radšej by ste ostali doma?

blondinka95
10. júl 2023

Keď by ste išli v takejto zostave, neverím že by malého na pár minút nepostrazili kým sa nachystas.. ak ma toto byť problém tak nikam nechoď

h2
10. júl 2023

Nešla by som.

januska12323
10. júl 2023

3 ročné dieťa už nie je malé bábätko. Zvládne byť s tebou v kúpeľni kým sa vybavíš alebo mu dáš do ruky mobil alebo niečo. Doma mu tiež nie si stále za zadkom. Prinajhoršom na tú chvíľu pôjde k starkým. Ja by som nešla ale nie z týchto dôvodov.

vikusjk
10. júl 2023

Ved sa s nimi dohodni vopred, ze by si isla, ak by ti vedeli maleho takto postrazit na pol hodinku, kym si vysusis vlasy.

autor
10. júl 2023

Príde mi to take blbe sa pytat vopred😀 svokra totiz vychovala dve deti sama lebo svokor bol celé ich detstvo na montáži niekde takze rada sa tým zvykne pochváliť a má vysoké očakávania. Išla by ešte mužova sestra 17 ročná.

autor
10. júl 2023

Ešte dodám že synček je veľmi poslušne a kludne až lenivé dieťa 😀

saxana000
10. júl 2023

Nie.odmietla som aj dovolenku s rodicmiBud pojdeme ako rodina vsetci spolu alebo nepojde nikto z nas.

michaela412
10. júl 2023

keď máte dobrý vzťah kľudne choď, ja keď som sama doma s dcérkou, tak ona sedí pri mne v kúpeľni a čaká pekne

lululilien
10. júl 2023

Osprchuješ sa s ním, tiež to tak robím. Zabaľ mu hubku na umývanie, penové figúrky na kachličky, aby sa v kúpeľni nenudil. Keď si budes fenovať vlasy, on sa môže krémovať. Niečo ťa už napadne.. Taliansko je pekné, určite choď.

darinks01
10. júl 2023

Keď v pohode vychádzate, tak kľudne, ak si vieš predstaviť s nimi tam fungovať tak prečo nie 🙂

tinkavvv
10. júl 2023

A doma to ako zvlasas ked si sama? Vsak zavriem balkon, pustim rozpravku a robim, co treba.

jasminet
10. júl 2023

Jasne ze isla. A ved 3 rocne ide uz do skolky, zvladne pocuvat, aj chvíľu sedieť. Doma ako fungujes?? To ti vzdy niekto pride strazi dieta ked sa ides sprchovat?

tehula2016
10. júl 2023

Tak ako toto je riadne cez..aby som musela rozmyslat, ako ustrazim maleho kym si umyjem a vysusim vlasy a vedla v izbe mam svokrovcov a takmer dospelu svagrinu..to vazne?Blbe ti je sa opytat?Ved to je ich vnuca preboha.

anne_mary2
10. júl 2023

prepac ale ved… hotelova izba neni lunapark preboha kde stratis dieta. Ved mu zapni telku - a strc si fen v izbe do zasuvky a fenuj sa ak mas nejake strachy nenormalne neviem 🙂🤷🏼‍♀️…
A kym budes v sprche hadam vydrzi v izbe? Ak nie posad do kupelne a nieco mu tam na 10 min vymysli…
To zvladnes aj bez svokry zase nema 5 mesiacov syn

A ked chcu ist s vami na dovolenku a su normalmi, pol hodka im nebude najmensi problem ci? Nechapem ze mas problem sa take cosi opytat..
Ak si rozumiete a inak to znamena k moru neist tak ja by som sla ak ste s tym doma ok..

Ak nechces ist bez muza tak nechod.

Iny problem v tom ja nevidim. Ale ked sa nechces opytat ani taky vec tak asi radsej ostante doma 🙃

Keby ja doma s 1,5 rocnou cakam kym nie som sama aby som sla do sprchy ci riesila vlasy tak som asi tyzdne neosprchovana 😀😀😂🙈….

ninusa221
10. júl 2023

Jasne že choj keď máš možnosť, čo by niektoré ženy dali za to ísť k moru a nemajú na to. Malého ti postráži aj 17 ročná, aj stará mama.

jasminet
10. júl 2023

A vobec - balkon zatvoris, na vchodove dvere retiazku alebo zamknes. A spadnut z postele ti moze aj doma vo vlastnej izbe.

viestta
10. júl 2023

Tak pockas kym maly zaspi a potom si budes umyvat vlasy. Alebo si ich umyjes kym sa bude hrat s dedkovcami a pojdes s vlhkymi. Zapal mozgovych blan z mokrych vlasov urcite nedostanes,

lulu0123
10. júl 2023

Jasne,ze chod.Normalne som si to musela precitat este raz, ci som nepriehladla kolko mas tych deti, ked sa bojis co pocas vecernej sprchy.A to je iba 1 uz 3rocne dieta.Ja ze ich mas aspon 3. Urcite zvladnes sama alebo das postrazit starym rodicom.

nyusika
10. júl 2023

Niekoľkokrát som si to prečítala....a naozaj ide o trojročné dieťa a hotelovú izbu.

Nie trojmesačné bábo v africkom národnom parku....

taminka1986
10. júl 2023

Bez muza kludne ale so svokrovcami nikdy

simca06022011
10. júl 2023

A na co sa mas vecer vychystavat tolkoto? :D podla mna v pohode, ide o hotelovu izbu, malemu das nieco na hranie, sprchu si das raz dav a dorobis sa pri nom na izbe..

maminkasisa
10. júl 2023

ja by som išla a rada....

babulkomale
10. júl 2023

Zostala by som doma a ostrihala si neprakticke dlhe vlasy, kvoli ktorym zakladam temu na MK o vecernej hygiene 🙈

viky_21
10. júl 2023

Isla by som 🙂 ja si myslim, ze tu chvilu kym budes v sprche to prezije maly. Prinajhorsom ho tam zavries so sebou a bude cakat 🤣🤣 ale ked pises, ze je kludny a lenivy tak telka a mobil mu budu stacit

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
h2
10. júl 2023

Všetci sa tu tak strašne chytili toho fénovania vlasov? Ja si nemyslím, že toto by bol jediný kameň úrazu a že ak by svokrovci sľúbili, že vtedy dieťa postrážia, tak by už autorka nemala nad čím váhať. Ja som predtým stručne napísala, že by som nešla. Ale teraz mám potrebu k tomu dopísať, že nie preto, že by mi nepostrážili dieťa, kým by som sa sprchovala a sušila vlasy. Ale preto, že nevidím význam v tom, aby som išla na dovolenku so svokrovcami a ich dcérou, keď muž s nami nejde. Radšej by som počkala, kým bude môcť ísť a išli by sme potom. Ideálne BEZ svokrovcov. 😁

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
h2
10. júl 2023

@elizabet173 V takom prípade by som radšej išla so svojou mamou, alebo s nejakou kamoškou.

anne_mary2
10. júl 2023

@h2 zase kolko rodicov je rado a dobrovolne beru so sebou jednych rodicov lebo napr je to jedina moznost mat cas na seba na dovolenke.
Alebo tie vztahy su ozaj dobre a decka si so starymi rodicmi rozumeju su s nimi radi a hned ten den vyzera trosku inak ked sa to rozlozi 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️…

h2
10. júl 2023

@anne_mary2 To by som chápala, ak to chce kvôli tomu, aby boli svokrovci s vnukom. Ale podľa toho, čo autorka píše, nemám pocit, že by sa na dovolenke nejako extra chceli vnukovi venovať.