Hádky kvôli sexu

veronika_veronika1
8. máj 2014

Ahojte. Volam sa Veronika a mam 25 rokov partner 32. Píšem, pretože uz som naozaj zufala. S partnerom sme spolu tri roky a mame dvojročného syna. Zo zaciatku bol nas vztah perfektný. No ked sme spolu začali bývať tak mam pocit ze od tej doby akoby o mna stratil záujem co sa týka nehy atd. Ako partner je velmi dobry. Stara sa o nas dal by nam vsetko. Nefajčí nepije. Nechodí po nociach. Posledných 8 mesiacov sa dost hadame kvoli sexu. Cítim sa az trápne to tu pisat ale nic ine mi neostáva. Spavame spolu raz za mesiac raz za mesiac a pol. Vzdy ked prídem k nemu a snažím sa o nieco tak ma odbije tym ze je unavený ze ho boli hlava brucho atd. Ako predvčerom. Prisla som a zas ze ho boli hlava tak sme sa kvoli tomu velmi pohádali. Je to pre mna velmi ponižujúce. Nikdy som sa takto necítila. Nemozem tvrdiť ze som skrata nie som ani tucna. Zo zaciatku sme mali skvelý sex ale teraz vsetko akoby vyprchlo. Cítim sa pri ňom menejcenna nepritazliva a neviem este aka. Vážne uz uvažujem odísť. Skúšala som uz aj sexi pradlo rozhovory skratka vsetko. Ked som sa ho pytala ze co sa deje tak podľa neho vzdy prídem neskoro vecer kedy je unavený. Okej. Tak som skúšala prist cez den. No to prisla ina výhovorka. Mozno ma niektoré odsudite. No pre mba je sex rovnako dôležitý ako dôvera. Nevladzem uz takto dalej. Som mladá nechcem žiť v ne/dobrovoľnom celibáte.

fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
veronika_veronika1
autor
8. máj 2014

@fidka79 on je sam sebe pánom takze v žiadnom prípade mi je tak vyťažený. A myslím ze ignorovať svoju ženu co sa týka intimnej oblasti nie je celkom v poriadku.

mnamko
8. máj 2014

príď za ním a podaj mu tabletku od bolesti napr.Ibalgin,
keď sa ťa opýta čo to je?tak povedz ibalgin
keď povie že ho nič nebolí tak sa nemá načo vyhovoriť 🙂
mne to raz tak spravil zo srandy muž a povedal no tak môžme ísť sexovať,keď ťa nič nebolí

katka90
8. máj 2014

Asi by som sa spytala na rovinu ci ma milenku....chlap, ktoremu staci mat sex 1x za mesiac? Neviem ...potom ja co mam doma ked moj muz vydrzi bez sexu 2dni:-/

ellizabeth
8. máj 2014

@veronika_veronika1 Mala som istu dobu podobny poroblem,tiez sme s manzelom zacali spolu menej spavat,tiez ma odbil,ze je unaveny,ale zas na druhej strane ani mne sa vzdy nechce...skus sa s nim o tom porozpravat...nam to velmi pomohlo,mylsela som ,ze je to kvoli mne,ale pekne sme si sadli otvorili flasku vinka no a po nej sa uz lepsie kecalo 🙂 naozaj clovek nema vzdy chut,len treba o tom rozpravat 😉

fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dionyzka
8. máj 2014

@veronika_veronika1 ... moze to byt zdravotny problem, o ktorom sa hanbi rozpravat: mykoza, svrbenie, palenie... mozno jedna navsteva u urologia by to hravo vyriesila. Moze to byt psychicky problem, nieco ho trapi... moze byt v tom milenka. Tazko povedat.
Najlepsie si s nim sadnut a priamo mu povedat, nech Ti povie a nech sa nevyhovara na unavu...

@fidka79 mas pravdu, ze sex nie je alfou a omegou. Ale vacsina muzou ma rada sex a k zivotu ho potrebuje. Ak chce sexovat raz za mesiac, asi bude niekde problem. Ja som tiez na rodicaku, manzel pracuje velmi vela a za poslednych 10 rokov sa mi stalo iba raz, ze povedal: "milacik, nevladzem, idem si lahnut".

fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
veronika_veronika1
autor
8. máj 2014

@ellizabeth rozprávali sme sa uz asi desaťkrát a stale ta istá rozprávka alebo len ticho sedi a tvári sa ze ma nepočuje.

pragmaticka
8. máj 2014

@veronika_veronika1 je to velmi zvlastne..obaja ste velmi mladi a kratko spolu..nechapem! podla mna z jeho strany je za tym nieco viac ako len bolesti hlavy..a co sa tyka tvojich pocitov uplne ta chapem! Stale sa ponukat muzovi a byt "ta prva" tiez nie je bohvieco a tie odmietania...hrozne! Takto fungovat urcite nemozete. A co sa tyka komentu fidky, ja nechapem..nikdy som takeho chlapa este nemala co by bol unaveny na sex! a to mam za sebou dva naozaj dlhorocne vztahy. Jasne ze sex nie je zakladom vztahu ale to co ty popisujes ako fungujete je extrem, kt. urcite normalny nie je! Podla mna s tvojim muzom proste nieco nie je v poriadku (ina zena, ine sex. tuzby, problemy s potenciou a pod)

mia2013
8. máj 2014

@veronika_veronika1 Ahoj. Podľa mňa je normálne, že na nežnosti nemáme vždy chuť, ale ako píšeš Ty, Tvoj muž má chuť cca raz za mesiac 😒 a to nie je vo vzťahu normálne. Súhlasím s Tebou, že sex je dôležitý a som si istá, že by mal byť krásnou súčasťou vzťahu dvoch milujúcich ľudí. Pravdepodobne sa niečo s Tvojim mužom deje, ale odhadovať sa o tom...prečo a čo za jeho nechuťou je, by tu bolo zbytočné. Je to len na Tebe, aby si sa úprimne s ním porozprávala a otvorené mu povedala, čo Ťa trapi. A tiež, že pokiaľ má On nejaký problém, ste na to dvaja a Ty stojiš pri ňom (pokiaľ to tak cítiš). Vo vzťahu je potrebná komunikácia a pokiaľ viazne z nejakej strany, tak nastáva problém, ktorý chcú riešiť obaja, alebo je to mrhanie životom vo vzťahu. Dúfam, že sa rozhodneš podľa srdca, lebo rozum tu nemá miesto. Prajem Ti všetko dobré.

veronika_veronika1
autor
8. máj 2014

@pragmaticka s potenciou problém nema. Veľakrát sa stalo ze aj jednoducho bol "pripravený" ale jednoducho ho boli hlava je unavený atd. Neviem ci ina zena. Skoro stale sme spolu. A ked niekam ide viem ze tam ide a do hodinky je doma.

pargacka
8. máj 2014

@veronika_veronika1 toto je presne tak isto jako u nas ☹ jak keby som to pisala ja

sheila72
8. máj 2014

@fidka79 no myslím si, že keď je sám sebe pánom tak pravdepodobne víkendy nerobí. Podľa mňa sa mu len nechce makať v posteli.

sansulinka
8. máj 2014

@veronika_veronika1 suhlasim s tvrdenim,ze to neni normalne.si mlada aj on a raz za mesiac..uf..mam 24 a bez sexu si fakt neviem a nechcem predstavit zivot..akurat na moje tehotenstvo rizikove preco ziadny sex nemame odzaciatku.mali sme obdobia s manzelom hadok,vtedy mi povedal nie ale inak nikdy.je mozne,ze v praci sa mu nieco nedari alebo nad niecim neustale v podvedomi rozmysla...alebo to fakt nechapem

ninka25
8. máj 2014

moja verim ti ze ta to naozaj hneva a myslim ze to je aj dost vazny problem. Sex je sucastou partnerskeho zivota a pokial sa vase naroky nezhoduju tak z toho vznikaju problemy. Pricin moze byt viacej ale je tazko povedat ktora je pripad tvojho partnera. Pravdepodobne to nezistis kym ti to sam nepovie co moze byt naozaj tazke to z neho dostat.
Moze mat milenku, moze mat nejaky psychycky problem, dokonca moze byt homosexual alebo mat nejake zdravotne problemy.
Z okolia poznam vela podobnych pripadov a vela z tych parov sa kvoli tomu dokonca rozisli takze to netreba podcenovat ale teda ten nezaujem bol zo strany zeny co si myslim ze je este ten lepsi pripad lebo zene aspon dokaze komunikovat a povedat co sa deje ked uz je fakt ohen na streche s muzmi to je asi komplikovanejsie.
No moc som ti nepomohla len som ti chcela povedat ze aj ked ti budu niektore radit ze to nic nieje a ze sa mas na to povznies never tomu, pokial ty nebudes stastna bude tym trpiet aj vas vztah a to sa neskor na nom odzrkadi.
Prajem ti nech to nevzdas a vyriesis svoju situaciu.
ps. skus mu dat potajme viagru :D hihi to bol len zart aj ked...

veronika_veronika1
autor
8. máj 2014

@sansulinka keby to trvalo tri mesiace ok. Ale je to trištvrte roka. Niekedy sa normalne bojim k nemu lahnut a dotknúť aby nehodil ksicht hovoriaci booze co zas ? Cítim sa frustrovana pri ňom. Raz sme sa hádali a mi povedal ze ini spolu žijú aj bez sexu a maju ine koníčky. Ja som skoro odpadla. Podľa mna vztah nemôže fungovať pokial to nefunguje v tej najintimnejsej sfére. Po večeroch plačem a on je zalezeny v druhej izbe a bez problémov pozerá film. Vzdy ked ma odmietne tak sa zdvihnem a idem prec a s ním to ani nepohne.

fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kikuleenka
8. máj 2014

@veronika_veronika1 ja vcelku suhlasim s prispevkami @fidka79, myslim, ze hned za tym hladat milenku vobec nemusi byt na mieste. Je tazko posudit, co za tym moze byt - toto by si asi najlepsie mala vediet Ty, kedze ho zrejme poznas najlepsie. Urcite to moze byt aj vytazenim z prace, aj znizenym libidom (podla mna je uplne normalne a je urcite vela takych nielen zien, ale aj muzov, co im to takto sporadicky postacuje). Problem je, ze to nestaci Tebe a kedze ste partneri, musite si to jednoducho vyrozpravat, najst kompromis - to vsak tu na MK nevyriesis myslim. Takze ako niekto pisal, spravit si spolu pohodicku (ci uz pri pohariku alebo bez) a porozpravat sa, v com je pes zakopany 🙂

sorciera24
8. máj 2014

@fidka79 ako sorry, ale ak si par ennajde cas na seba.....nielen na sex, ale ani sa o tom porozpravat....lepsie to nebude.....a btw. zarabam aj aj, aj muz, aj mame dieta, aj chodime z prace unaveny a dieta je od narodenia tak narocne, ze vecer apdame na hubu....ale na sex 2-3krat do tyzdna si cas najdeme!......to, co vravis ty, je len vyhovorka......a sorry, ale mat sex raz za mesiac a pol fuuu.....je podla mna pre fungujuci vztah malo...... (este keby sa na tom zhodli obaja...ale zjavne to tak nie je....)

@veronika_veronika1 treba sa na rovinu porozpravat, s tym, ze naozaj uprimne, nech povie, co ho trapi......za akychkolvek okolnosti a s chlanou hlavou....

sansulinka
8. máj 2014

@fidka79 moj manzel ma urcite nepodvadza,ani nebude pretoze nie je chrapun a ja mu dam vsetko z kazdej stranky takze sa nemusis bat ze sa onho nepostaram ked nemozem sexovat. A ked chceme podotykam CHCEME deti tak vydrzat musi a chce. A nie je len jedna moznost ako ho potesit.asi tak

kaaaty
8. máj 2014

@veronika_veronika1 ahoj prezivam nieco velmi podobne. Mame dvojrocneho syna a sex raz za mesiac. Neviem preco ale je to tak, uz som to riesila rozne a nijak som neuspela. Chapem ta ale nechapem nasich chlapov.

sansulinka
8. máj 2014

@veronika_veronika1 no tak neviem,narovinu by som mu povedala ze ty bez sexu a pravidelneho si nevies vztah predstavit..netrap sa pretoze s nim to asi nic nerobi uz,ze ty places.

lenka1208
8. máj 2014

no, tak ja som zazivala nieco podobne s byvalym, tiez sa po rokoch nejako vytratila iskra, on vela pracoval manualne a nie vzdy chcel ked som chcela ja...po case uz nechcel skoro vobec, casom som zistila za ma podvadza...pokial ma s tebou sex raz za mesiac, tak to jednemu chlapovi urcite nestaci...no a potom sa to uz tak pokazilo ze som si nasla milenca aj ja a rozisli sme sa..ja ti radim na rovinu sa ho spytaj, aj ked ak ma milenku tak sa k tomu neprizna :(

veronika_veronika1
autor
8. máj 2014

@sansulinka vies koľkokrát som sa pytala narovinu ? A stale : nic za tym nie je len prídem vtedy ked je unavený t.j neskoro vecer a ked prídem cez den tak je to bolest hlavy nic prijemne pre mna.

zaira301
8. máj 2014

@katka90 ...no mojmu muzovi staci iba raz za 3 tyzdne.....a tiez zo zaciatku nasho vztahu to bolo'kazdy druhy den....tiez som uvazovala ci niekoho nema....ale nikam nechodi.....je starsi pan 40 rocny a veru sa mu uz nechce....ale zasa mam kamosku, ta ma 45 -rocneho muza a ten by nedbal kazdy den......takze asi vek nehra v tomto rolu...fakt neviem od coho to zavisi......

nini1010
8. máj 2014

Ja nesuhlasim.chlap je od prirody naprogramovany mat sex.a casto.nezazila som chlapa ktory by nemal chut.avsak poznam jedno manzelstvo,v ktorom manzelka,inak krasna zena,robila mozne aj nemozne aby jej manzel s nou sexoval ale bez uspechu.nakoniec tento manzel podal ziadost o rozvod kvoli inej zene.
Tym nechcem povedat ze ta musi nevyhnutne podvadzat ale taketo spravanie u muza naozaj nie je normalne,je dobre ze ti to prekaza a ze to chces riesit,teraz je len na tebe aby si zistila kde je pes zakopany.vela stastia 🙂

bosoriak
8. máj 2014

@veronika_veronika1 Nie je to normalne. Najma nie je normalne, ze o tom s tebou nehovori. Tiez sme mali rozne obdobia s manzelom, co sa tyka intimneho zivota, napr. posledne mesiace tehotenstva, prve mesiace po porode... Ale vzdy to bolo o komunikacii.

Vsetko sa da vyriesit, ak sa o tom hovori. Ak ma aj narocnu pracu a nevladze, tak predsa nemoze byt taky problem to povedat. Ale cusat ako vos pod chrastou a nechat partnera sa trapit a citit sa nechceny, to rozhodne nie je sposob riesenia problemu. Ved o tom manzelstvo je, nie? V dobrom aj v zlom, tak ak je zle tak to treba SPOLU prekonat.

A ostatne neznosti z jeho strany su? Nemusis odpovedat mne, staci sama sebe. Objimate sa, bozkavate, dotykate sa, drzite sa za ruky niekedy cez den? Ak nie, tak co ja viem, prve co ma napadne je to, ze ta uz nelubi. Tazko radit, kym ti on sam nepovie, co sa vlastne deje. Musis to z neho nejako dostat, lebo takto vam nedavam dlhu zivotnost. Sex je o preferenciach oboch partnerov, nielen jedneho.

zaira301
8. máj 2014

@veronika_veronika1 ....
Tiez so s muzom tak ako ty, u nas to je podobne....... nemyslim, ze niekoho ma....pisala som uz v predoslom prispevku o tom......tiez mame 3 rocneho syna......asi ta vasen uz vyprchala, tiez to tak niekedy citim ako ty....

applede
8. máj 2014

@veronika_veronika1 hmm...ma vam kto postrazit maleho? aj na noc alebo tak..na cely den atd ? ...ze by ste si spravili nejaky wellnes, alebo isli do kina, na veceru, chvilku aby ste boli len vy dvaja....mozno by vam ro prospelo..hmm 🙂