Cítim sa naozaj osamelo

amelishere
27. aug 2022

Dobrý večer,
v zopár slovách by som iba povedala, že sa cítim naozaj osamelo. Možno to ani tak nie je pravda, pretože viem, že mám rodinu a kamarátov, ale ten vnútorný pocit samoty pretrváva, najmä tieto posledné dva dni - keď sú všetci preč, na eventoch a majú spolu pekný čas. Samozrejme, prajem im to, len som na tom pocitovo momentálne takmer na dne.
Cítite sa aj vy tak občas?

miankass
27. aug 2022

@amelishere byvas sama? A preco si nesla aj ty na event? Alebo tak?

beata_k
27. aug 2022

@amelishere Mas nejake hobby, ktore by ta tesilo, naplnalo?

0silvia0
27. aug 2022

@amelishere preco sa nepridas ku kamaratom?

amelishere
autor
27. aug 2022

@miankass nebývam sama, mám 19, takže stále pri rodičoch🙂 nemôžem si len tak odísť na event sama, keď niet s kým

amelishere
autor
27. aug 2022

@0silvia0 niektorí išli s inými partiami, ktorých nepoznám, nechcem byť dotieravá, keďže som nebola zavolaná🙂 iní pracujú alebo sú preč

amelishere
autor
27. aug 2022

@beata_k mám, našťastie

beata_k
27. aug 2022

@amelishere Takze teba trapi len dnesna sobota?

amelishere
autor
27. aug 2022

@beata_k povedala by som, že sa to tak všetko nakopilo🙂 za všetky tie razy, kedy som sa cítila podobne a snažila samú seba presvedčiť, že je to dobre a sama nie som.

beata_k
27. aug 2022

@amelishere A aj tusis preco to tak je? Skusila si s tym nieco urobit? Napr. necakat na pozvanie, ale ty pozvat von.

amelishere
autor
27. aug 2022

@beata_k veľa ráz

dreamss
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
eva8
29. aug 2022

V súčasnosti sa mladí medzi sebou nepozyvaju. Vylasi sa akcia a ide kto chce a tak sa medzi sebou spoznávajú kamaráti amaratov. Keď nejdeš až, dvakrat, trikrát... už sa ani o tých eventoch nedozvies, ako by si bola odstavená.
Skús sa opýtať kamarátky, ktorej dôverujem, či môžeš ísť s nimi, nebudeš dotieava, je taký svet. Vezmi ťa medzi seba. Možno budeš v nevýhode zozaciatku, lebo nebudeš poznať správanie sa tých neznamych kamaratov tvojich kamaratov, ale to sa spraví. A možno zistíš, že ťa tie eventy ani nebavia. Také stretnutia idú aj do peňazí, keď si idú niekam sadnúť. Večer stačí presedieť pri jednom čaji, či pohári vody.
Chudá, viem, aké máš pocity, ale ver mi, opýtaj sa, či môžeš ísť, nebudeš dotierava. Nebude prvý raz (kuzaveta spoločnosť, kúpené istý...) vyjde neskôr. A potom to bude častejšie a už len na tebe bude, či chces, alebo nechceš ísť.
A som nechodila. Potom som sa cítila ako z inej planéty, pozorovala som, ako sa kto správa a potom už bolo fajn, kazdy je taký aky je, všetci robíme chyby.

123sofia123
12. jan 2023

@amelishere kludne mi napiš tiež sa tak citim