Cítim sa ako cudzia osoba

22. nov 2021

Ani neviem ako začať ale potrebujem sa niekomu vyrozprávať. Nemám nikoho. Po smrti otca mama si začala zrazu vyskakovať keďže ju už nemá kto krotiť v správaní takže sa spolu nebavíme a mužova rodina hneď ako sme začali spolu chodiť urobili zo mňa k..vu takže sa tiež nemusíme. Za tú dobu čo som sa prestala rozprávať s mamou sa nám narodil syn. Už počas tehotenstva náš vzťah ochladol. Keď som prišla z pôrodnice bola som s malým sama hoc si vzal kvôli tomu dovolenku ale miesto toho aby bol s nami bol v garáži a opravoval autá. Ale už je tomu skoro rok a pol a ja som stále sama. On je buď v práci alebo v garáži a keď je doma rozpráva o práci a autách.Ja som už len ticho a dusíme v sebe zlosť,nechuť rozprávať, žiť... Nepoznám už ani čo to je pohladenie,dotyk alebo len záujem.Fungujem tu ako spolubývajúca z výhodami slúžky. Je tu poupratane, navarené, vyprané, postarané o syna. Kým syn spí upravujeme záhradu pri novostavbe aj keď to beriem ako relax. Som ťahá znechutená zo života že už ani nejem lebo nemám chuť.

liljana
22. nov 2021

Neber to ako kritiku, ale s kym sa este znasas? Neznasas sa s mamou, muzovou rodinou, neznasas muza,... Ruku na srdce, je urcite vzdy vina na tej druhej strane? Pozor, aby si sa nepostavila do role obete, ktorej kazdy ublizuje a ona za to kazdeho neznasa.
Mas na vyber len dve veci. Sama si povedala, ze to ako to je, je uz dost zle. Bud sa budes snazit nieco zmenit na vasom vztahu, obaja to musite urobit. Alebo sa rozidete a budes na vsetko sama.
Zacnite robit spolu veci. Teraz ste sa obaja utiahli do svojich svetov (ty dieta, doma. On praca a auta), obaja sa citite ako obet toho druheho a neznasate sa navzajom. Hlavne sa prestan lutovat, ze si "sluzka", nikto ti nerozumie a podobne. To ti nepomoze.

pribinak
22. nov 2021

A ako reaguje keď mu povieš, že by si chcela aby ste boli viac spolu ako rodina? Zapájas ho do starostlivosti o dieťa?

roja01
22. nov 2021

Chapem ako sa citis a je mi luto, ze ti musim napisat to, ze pohlad na zivot a vztahy si si vytvorila sama. Viem co mi odpovies... ze si opisala realitu....ale ver, ze zmenou seba zmenis okolie. Malokto vie, aka je sila lasky a i v pripade, ze nie je naplnena tvoja tuzba po objati a spolupatricnosti ty mozes milovat vsetkych. Nemusis sa lutovat a byt znechutena. Co vysielas, to sa ti vracia. Laska pritahuje lasku, ver mi. Dakuj za to, ze ste zdravi, mate co jest a kde spat. Nie je to stastie? Nepokusaj zivot.

janinah
22. nov 2021

Teba prevalcoval stereotyp.Muz tie autá asi neoprávuje zadarmo peniaze treba.to budete obaja v dome a kukať ako vám dieťa spí? Či chces aby muz riady umýval.ked ty si doma celý deň? Trochu zmeň svoj prístup .ukáž mu že ho máš stále rada.objim ho ty prvá.inak to bude len horšie.Teplo domova vytvára žena.ci sa to niekomu nepáči alebo nie.

7lenka11
22. nov 2021

Vo vzťahu si treba aj dupnúť, nič v zlom voči tvojmu ani žiadnemu mužovi, ale im nie vždy dôjde, že žena potrebuje väčšiu pomoc a častejšie ochotu z ich strany.. popravde mnohí nemajú ani páru, čo materstvo obnáša.. na druhej strane, treba si nastaviť pravidlá v domácnosti.. ak sú autá jeho job a máte aj vďaka tomu príjem do domácnosti, potom sa nečuduj, že sa tomu venuje a bola by som vďačná, že radšej robí toto, ako by mal sedieť v krčme... keď nie si s niečím spokojná, určite sa ozvi a bav sa s ním o tom, rodina má fungovať, nie byť miestom nešťastia a depresie.. a na tvojom mieste by som sa snažila obnoviť aj rodinné vzťahy, už len kvôli dieťaťu, aby vyrastalo so starými rodičmi, poznalo svoju rodinu, malo väzby...

katkami123
22. nov 2021

Fuha, toto bude už tazka depresia, keď už trpíš nechutenstvom. A mužovi si aspoň povedala, čo ťa trapi? Lebo ak sa tváriš, ze všetko v poriadku a čakáš, ze jemu samému dôjde, tak sa načakaááš.

elysiacik
22. nov 2021

Musíš jasne hovoriť, čo chceš a niekedy aj viackrát. Je to veľmi ťažko s niektorými chlapmi, ale ani sa nečudujem tvojim pocitom, tiež by som asi bola na nervy.
Nič by ma nebavilo a teda ja jak sa poznám už by som aj vybuchla.

bambinomio99
22. nov 2021

Je to tvoj život a tvoje aktivity ...ak sa ti nepáči nájdi si ine,nájdi si kamošky ale neplač že všetko neznasas keď sa ti nechce variť nevar, keď sa nudis cvic,maluj,citaj ....ale urob si svoje aktivity a svoj priestor a zrazu sa budete mať o čom doma rozprávať

autor
22. nov 2021

@katkami123 áno o všetkom vie a nie raz som už tak vybuchla čo som chcela odísť z domu

autor
22. nov 2021

@elysiacik áno stalo sa.uz som nie raz vybuchla.ale ja jedno a on svoje.

autor
22. nov 2021

@bambinomio99 nevar? A synovi dá kto jesť? Hádam nie spolubývajúci? Ja mám aj svoje aktivity ale načo sa mám rozprávať keď to nikoho nezaujíma?

0silvia0
22. nov 2021

a o com muzovi rozpravas? @bambinomio99 to myslela tak, ze budes mat temy na rozhovor...ked sa muzovi len stazujes, jasne, ze nema chut pocuvat...

karolinakr
22. nov 2021

Tak vidíš, Vianoce prichadzaju, sviatky pokoja lasky, všetci si želame len to dobre, je čas napraviť stare krivdy -napr upeč kolač a pozvi si mamu na čaj, porozpravajte sa čo nove, s mužovou rodinou detto...podla mňa, budú radi...mužovi treba povedať, čo ti chyba po citovej stranke,zavolaj ho z garáže... skratka sprav prvy krok ty, nie krikom, ale normalne im oznam, že chceš mať dobre vzťahy, podla mna budu radi, a možno bude prekvapenie, že to ozaj ocenia.
Niekedy sa neda a druha strana si chybu neuzna, tym sa netrap, viem to z vlastnej skusenosti, čo sa neda siliť, na to sa vykašli, čo sa zachraniť da, pokus sa opraviť, nikdy nie je neskoro...Keby to muž bagatelizoval, povedz, že trpíš nechutenstvom a to nie je sranda..za pokus to stoji, nepoznam tvoju rodinu, ale niekedy aj druha strana sa može ciťiť ukrivdena a oceni, ak sa zmeniš a budeš za dobre vzťahy

bambinomio99
22. nov 2021

O žiadnych nepíšeš stazujes sa len na to že si slúžka ... vieš že existuju aj donášky aj varenie na viacero dní ... prečo nikoho nezaujímajú ? Veď ty si permanentne negatívna