Ako ste zvládli sťahovanie s deťmi?

2. máj 2024

Ahojte, ako ste zvládli sťahovanie s deťmi? Máte nejaké tipy, triky ako sa z toho nezbláznit? Mám tri deti, najmenšie má takmer rok. Deti nemá kto strážiť. Davali ste ich počas sťahovania sa do školy?

bluka2
2. máj 2024

Nejakých veci sa zbaviť a zvyšok v noci porobis 😄

autor
2. máj 2024

@bluka2 v noci? 👀

yoxinka
2. máj 2024

Sťahovali sme sa s troma deťmi, najmladšie malo mesiac, starší mali 3 a 7 rokov. My sme bez hanby poprosili o pomoc moju mamu, svokrovcov a jedného kamoša. Dali sme celý byt do domu za jeden deň. Dodnes nechápem, ako sa nám to podarilo 🤷‍♀️. Všetci makali nenormálne.

beata_k
2. máj 2024

No ako? S nimi. Krabicu vzdy naplnit a hned zalepit. Kup si krabice. Kasli na krabice od bananov a kade coho. Kup krabice na stahovanie a ukladaj na seba. Take krabice sa dobre stohuju a nepadaju ti. Zacni v dostatocnom predstihu. To co by si zvladla sama za tyzden, s detmi za 3. Zo skolky som ho odhlasila. Mala som ine starosti nez vstavat ku chorym detom a este sa aj sama nakazit. Stahovali sme sa cez cely stat.

ptvw
2. máj 2024

Podľa mňa veľmi povolana odpovedat na túto otázku keďže sa sťahovali vrámci Európy tak ak nevadi označím @mamelka ❤️😊

Náš to tiez čaká (cca len 100km) skôr sa bojim ako malý zvládne ze nebude denno denne s babkou

heidy222
2. máj 2024

V pohode, to sťahovanie je vždy stres, ono sa to zdá vždy viac ako to nakoniec je, najťažšie je začať. Ja som sa sťahovala veľa krát, naposledy s 4 ročným dieťaťom a tehotná 2 týždne pred termínom 🤦 a v pohode, balila som si pomaly týždne pred sťahovaním a keďže ja som bola na nosenie nepoužiteľna tak sme mali firmu, prisli ráno a za 4 hodiny bolo všetko prenesené v novom byte

mamelka
2. máj 2024

@ptvw ďakujem za označenie 😊

napíšem len jedno - zvládli sme😊 ja som vtedy bola dokonca s Alžbetkou tehotná, denne nevoľnosti, schudla som od jula-septembra 8kg, brúsila som skrine, natierala, nosili sme to aj na poschodie(nemali sme to tu pripravené, že skrine a len vykladat)
Ale zvládli sme to. Nikto nám nepomáhal, nebol pri deťoch. Zvládli sme to len ja a manžel. Tak nejak som neriešila ako to dáme. Vedela som,že to nikto za nás dvoch nespraví. A aj napriek tomu,že to bolo 720km sa to dalo zvládnuť

thirstymonk
3. máj 2024

Stahovali sme sa. Prisli pomoct dedovia, kamarati a partia ciganov nakladat kamion. Vykladali sme uz bez ciganov 🤣

dadis
3. máj 2024

Cca tyzden dopredu som balila veci, ktore som vedela, ze ten tyzden nebudem potrebovat..kazdy den nieco..poslwdny vecer pred atahovanim si pobalili deti svoju izbu a ja zbytok..rano sme sa najedli zbalila som kuchynu, periny a vsetok zbytok, dosiel brat, rodicia, kamosi a vsetky krabice a nabytok sme ponosili do auta..na mieste sme ro ponisili do noveho bytu - kazdu krabicu podla popisu a potom som vykladala podla priorit..vecer bolo vsetko vybalene, krabice zlozene..

autor
3. máj 2024

@dadis wau

cimage
3. máj 2024

My sa stahujeme pravidelne, asi kazdych 5-7rokov. S detmi nikdy nebol problem. Pri poslednom stahovani som bola tehotna s najmladsou a nebolo mi velmi dobre. Bola som strasne unavena. Takze som makala rano a po obede len odpocivala. Balila som do krabic/vriec, hned vyradovala veci co netreba a postupne sme nosili do noveho. Deti radi pomozu.