Reproimunológia Prešov

malarybka3
12. apr 2024

Ahojte,
akurát riešim reproimunologické vyšetrenie po 3 MA. Vedeli by ste mi poradiť ktorá ambulancia je v PO lepšia? Alergoimun alebo Adla? Každý píše inak, resp. príspevky sú staré. Má niektorá reálne skúsenosti? Kam by ste šli? A riešili ste tam aj spermiogram? Posledná otázka potrebuje výmenný lístok aj manžel? Ďakujem za info 🙂.

patriciaa_
12. apr 2024

@malarybka3 ahoj ja som bola spokojná v ADLE p. Kužma, nemenila by som. Z gynekológie som mala výmenný lístok spolu s manželom obaja na krvné odbery a manžel spermiogram nejaké výsledky trvajú dlhšie niektoré kratšie platili sme všetko spolu 90€ teraz vo februari, na termíne spermiogramu sa dá dohodnúť samozrejme čím skôr tým skôr sú výsledky 🙂 my sme najprv boli na konzultáciu a odbery o týždeň v labaku odniesť spm ale pozor treba to stihnúť priniesť do ich labaku do hodiny, a potom čakáš za výsledkami. Nám vyšlo všetko ok zatiaľ dopĺňame vitamíny verím že sa podari už čo najskôr snažíme sa skoro 2 roky pred rokom som mala potrat MA.
Ja som nerozmýšľala ísť ani niekam inam jednak je to tu blízko a keď si zavolas tak to môže ísť rýchlejšie teda to objednanie na nete nemali termín po zavolani sme išli hneď na najbližší pondelok keďže Reproimunologiu čo viem tak riešia v pondelky. Sestrička taktiež zlata v čakárni sme neboli dlhšie jak 5 minut. Držím Vám palce 🤞🏼💫

ikonica
12. apr 2024

My sme boli v Adle... Ale spermiogram taky rozsiahlejsi nam urobili v Splne v Ke a za menej penazi... Neviem ako to je teraz, my sme v adle boli v 2018.

malarybka3
autor
15. apr 2024

@patriciaa_ ďakujem krásne za tvoju odpoveď. Veľmi mi pomohla 🙂🙂🙂. Už som dnes volala do ambulancie dr. Kuzmu, síce neúspešne ale písala som im, snáď sa mi ozvú. A tebe držím veľmi palčeky pri snažení, nech už nečakáte dlho 🙂. My mame skôr opačný problém, neviem bábätko donosiť, tak hádam nájdeme problém 🙏.

malarybka3
autor
15. apr 2024

@ikonica ďakujem pekne za odpoveď. Nakoniec sa chystáme do Adly, hádam nám pomôžu 🙂.

parvinka0001
15. apr 2024

Aj my sme boli v Adle u dr.Estokovej veľmi zlatá doktorka

ikonica
15. apr 2024

@malarybka3 ✊✊✊

patriciaa_
15. apr 2024

@malarybka3 není vôbec zac, inak mne to automaticky odporucil môj gynekológ teda vtedy zastupujúci hneď som mala v ruke výmenný lístok a postup. Ak nieje taký obratný treba sa dopytovat sama alebo zmeniť lekára po 3 MA ako ty by ta mal podľa mňa zaradom poslať všade nech nemusíte strácať čas ani psychiku, a to je podľa mňa jedno v akom ste veku, už máš za sebou aj iné vyšetrenia?
Verím že vám to pomôže a aj vy sa dočkáte svojho drobca. ✌🏼💫