Rešpektujúca pôrodnica - stredné Slovensko

2. apr 2024

Ahojte. Aká pôrodnica je naozaj láskavá a rešpektujúca ? Páči sa mi Havirov ale máme to skoro 3,5h cesty mimo zápchu a to už je ozaj dosť veľa. Kam by ste odporúčali ísť ?

kapanek1
2. apr 2024

Neviem co presne znamena respektujuca a laskava. Ja som dva krat rodila v BB. Prvy porod super, druhy trosku nervoznejsi - ale prispisujem to druhej v tom case silnej vlne korony, a babatko sa narodilo v hlbokej noci. Vsetci mame svoju naladu. Celkovo som bola spokojna. Teraz je to tam uz aj novo zrekonstruovane.

autor
2. apr 2024

@kapanek1 možnosť prítomnosti manžela aj duly, voľba polohy pri tlačení, bonding bez prerušenia, prítomnosť bábätka stále, vyšetrovanie v sprievode rodiča, možnosť navstev, informovanie o úkonoch počas pôrodu, ľudský prístup.. takéto veci mám na mysli

kapanek1
2. apr 2024

Za mna BB splna. Ale samozrejme zalezi aj od personalu, ktory bude akurat sluzit. Pri prvom to bolo vsetko mozne. Pri druhom ako som spominala bola kovidova doba, vtedy bolo vsetko ine. Len vo februari byva chripkove obdobie a zakaz navstev.

dzejsik
14. máj 2024

to co pises BB splnala (mimo Covidu vtedy navstevy neboli, ale manzel bol pri mne cely cas, pri prvom synovi ked nebol Covid mu ponukli ze moze aj prespavat so mnou na nadstandardke)
iba porodna sala vyzera ako v case nasich mam, este nezacali rekonsteukciu i ked je v plane, novorodenecke je pekne prerobene

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre