Pôrodnica v Starej Ľubovni

kubuliatko
19. máj 2013

chcem oslovit maminy ktore ste v nedavnom case rodili v porodnici Stara Lubovna ake mate skusenosti?

katieg85
19. máj 2013

rodili tam 2 segry jedna dobre jedna zle.ja som viac negativa pocula na sl nez na kk.ja pochvalujem kk .ale to mozno aj na koho natrafis.

0604katka
19. máj 2013

Ja som rodila vsetky 3 deti v sl a posledne v februari tohto roku a bez vyhrad.lezala som aj v kezmarku a tam my vadila hygiena v sprchach a wc

zuzkazivcak
19. máj 2013

@kubuliatko Ja som rodila v SL a nedavno kamoska tiez v SL. Nemozem povedat, ani ja ani ona nic zle. Sestricky super, doktori tiez, vecka, kupelne prerobene....na KK som nepocula nic dobre. Ale kazdy podla seba, 100 ludi 100 nazorov. Ale podla mna je SL porodnica super. MOzem ti ju odporucit. Ale presne ako pise katieg85. Podla toho na koho natrafis. Vela stastia prajem 🙂

kubuliatko
autor
20. máj 2013

a chcem sa este opytat ci je tam moznost pichnut epiduralku?

kubuliatko
autor
20. máj 2013

@katieg85
@0604katka
@zuzkazivcak
baby a kolko je tam nadstandardnych izieb? a mohli ste si dat pichnut aj epiduralku keby ste chceli?

zuzkazivcak
20. máj 2013

@kubuliatko No nadstandardne izbysu tam asi 2, ale neviem presne lebo ja som bola na normalnej a bolo super. Mamicky uzasne. Epiduralku si vyziadas a oni ti ju v pohode pichnu. Stalo to ked som bola ja nejakych 87€ sa mi zda ale nakoniec som sla cisarskym tak som ju mala gratis 🙂 tak to tam je. Aj ked ti ju pichnu ale ty skoncis cisarakom (u mna komplikacie) tak ju neplatis.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre