Pôrodnica v Dunajskej Strede

swojska
19. dec 2012

mate niekto cerstve skusenosti z tejto nemocnice?

ebonnie
19. dec 2012

aj mňa by to zaujímalo... o 2 týždne tam mám plánovaný cisársky rez, ak dovtedy vydržíme :o) Počula som, že sa o dosť polepšili, vraj je to tam vynovené, ale ja som sa rozhodla len kvôly svojmu lekárovi, chcem ho mať pri sebe 🙂 . Ty si na tom ako s termínom? Ešte si len vyberáš nemocnicu?

genkai271
23. dec 2012

baby, aj mňa to zaujima...vo fore toho nie je veľa. Tiež zvažujem tuto nemocnicu. Vidim že ebonnie ma skorši termin ako ja, swojska - ty maš kedy termin? Prečo chcete tuto nemocnicu?

adriku
9. jan 2013

Moja kamarátka mi DS odporučila, na základe jej pozitívnej osobnej skúsenosti, ona si zaplatila nadštandard a bola nesmierne so všetkým spokojná, s pôrodničkou si dohodli pôrodný plán, bol to jej druhý pôrod, čiže vedela si porovnať, prvý pôrod mala v BA kde bola veľmi nespokojná. V DS rešpektovali jej želanie rodiť bez nástrihu ani sa nenatrhla, taktiež bez oxytocínu, bábätko dostala okamžite na brucho. Na základe jej skúsenosti som sa aj ja rozhodla pre DS, bude to však až v máji, čiže moju skúsenosť napíšem o pár mesiacov. 🙂

mariosmykal
10. jan 2013

Téma je duplicitná, pre lepší poriadok na stránke ju zamykám. Pokračovať môžete tu: https://www.modrykonik.sk/forum/porodnice-a-doktori/porodnica-dunajska-streda-mate-skusenosti/

Pekný deň

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre